Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
Legendary ninja of nine tails...
Ichigo randasi Hueco Mund'e tai Vandenreich Leader sugalvojo užpulti Soul Society, ar tai reiškia kad jis prisibijo Ichigo manau taip ir yra, bent jau pradžioje. Laukiu Aizen'o, kai pabėgs iš kalėjimo bus įdomu pamatyti kokia pozicija jis užims.
Spoileris:
Nieko neprimena? man asmeniškai jis panašus į Zangetsu.
Visų pirma aš darau tai, kas man patinka ir kas mane „veža“ ir tik antroje vietoje yra tas faktas, kad man už tai moka pinigus...
Naujas Bleach skyrius. http://mangastream.com/read/bleach/51213239/1
Tai tiesiog nerealu... daugiau negu vienas tūkstantis nugalėtu shinigami per septynias minutes.
Soul Society, turi rimtų problemų, Quincy daug stipresni nei maniau.
This is sparta!!!
Plikomis rankomis neįtikėtina.
Spoileris:
Mano spejimas: Shinigamiai pralaimines kara ir tada A- Ichigo is Hueco Mundo atvyks su pastiprinimu. T.y. Shinigamiai sujungs pajegas su Holows, kad nugalet quincys. B- paleis Aizena nuo grandines ( to labai tikiuosi)
Iš Kubo interviu girdėjau, kad jis dar žada atskleist apie imperatorių ir jo rūmus ir, jei teisingai supratau, main key istorijoj bus Matsumoto praeitis. Tad galim tikėtis ir Gin sugrįžimo.
Comment