Juoda ir Balta: Varno nepykanta

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • araminas
    Lone wolf

    • 2008 06 16
    • 77

    Juoda ir Balta: Varno nepykanta

    Sita istorija nustoajau kurti pries menesi nors jos parasiau labai mazai dabar galvoju rasyti man toliau ar ne tai nusprendziau ideti cia. Yra 2 skyriai. Ja seniau buvau idejes i viena foruma jo nariams ji patiko. Pirmas skyrius yra be nosiniu raidziu. Prasau pakomentuokite.
    Juoda ir Balta
    Varno nepykanta

    Ivadas

    Musu istorija viksta labai tolimoje ateitije po pasaulio pabaigos. Pasaulio pabaiga iviko del vieno smogaus kuris pasinaudodamas kompiuterinemis technologijomisnorejo tapti visagalis kvailumo. Jam beveik paviko pasiekti begalibe tik jam tos galios buvo per daug ir jis prarades savikontrole sprogo sukeldama didziulias virsgarsinio greicio bangas sukelusias pasaulio pabaiga. “Visagalio” galios likuciai sukele likusiems gyviems zemes gyventojams mutacijas. Sia beprotiste isgyveno 50000 zmoniu.

    1. Pradzia

    Praejo 1613 metu po pasaulio pabaigos.
    Kashiris Dzihitas dar miegojo. Dar miegojo, nors turejo buti atsikeles pries valanda. Vaikinas rudais susitarsiusiais plaukais beveik visa nakti nemiegojo nes jaudinosi del pirmosios savo dienos kaip Vanteris. Nesijaudino pramiegosias nes buvo nusistates ant septiniu ryto.Bet zadintuvas jau rode 7.50. Laikrodziui parodziusi 8 tamsiai melino dramblio formos zadintuvas pradejo trimituoti.
    Kashiris nerangiai atsistojes pasitrine akis. Nors vaikinui buvo 15, bet buvo aukstesnis nei kiti jo bendrameciai. Kai Kashiris dirstelejo i laikrodi ir pakraupo. Jam liko tik 30 minuciu iki pradzios jaigu jis paveluos proga tapti Hanteriu bus tik kitais metais! „Cia vel seses darbelis“-pagalvojo Kashiris vilkdamasis drabuzius.- Ir ko ji taip uzsidege manes neleisti?“
    Kashiris gyveno su dede, sese Katrina, bei dedes tarnu Votu. Vaikino tevai buvo nuzudyti kai jam dar buvo tik 5 metai ji ir tuomet 1 meto sese isgelbejo vyresnisis ju brolis Elrikas. Jie mazdaug dvi ziemos svaites prasibaste valkatu rajone. Ir niekas jiem nepadejo. Kashiris aiskei atsimini savo broli susalusi vos pajudant,i su kruvina zaizda ant peties viena ranka glebije laikantis klykiancia seseri kita tempentis beveik nesamoninga Kashiri. Tada jis pargriuvo ir Kashiris neteko samones. Kai prabudo jis buvo ligonineje prie jo lovos sedejo senyvas zmogus jau prazilusiais banguotais geltonais plaukais bei usais. Kai Kashiris paklause kur jo brolis bei sese zmogus jam atsakes, kad sese sveika, bet brolio nepavyko isgelbeti ir jis mire. Vaikinas kuri laika negalejo su tuo susitaikiti. Dar paaiskejo, kad tas zmogus isgelbejes Kashiri istikruju yra jo dede Alfedas. Jis priglaude Kashiri bei Katrina ir ismoke Vaikina kardininkistes meno.
    Nusileides laiptais, kolidoriuje jis susidure su sese. Si nekaltai siptelejo krestelejusi savo ilgais geltonais plaukais ji sumurmejo „sekmes“ ir uzbego laiptais aukstin. Nubeges i virtuve Kashiris nusilenke jau prazilusiam dedei sis atsakydamas linktelejo galva palinkejo sekmes bei paragino paskubeti. Pagriebes nuo stalo savo i dekla ideda katana, padekojes ja nusveitusia, visada ruskanam bei nekalbiam Votui jis isbego i lauka.
    Nuo Hanterio rumu kur viksta isventinimo ceremonija ir sukuriamos komandos iki Kashirio dedes namu iki ten buvo toks atsumas kuri normalus zmogus iveiktu tis per 2 valandas. Bet Kashiris nebuvo normalus zmogus. Po savo dedes treniruociu jis buvo daug greitesnis, vykresnis, bei stipresnis nei normalus zmones. Jam begant visi i ji atsisukinejo, o kai jo kelyje masinos jam pegbegavo per ju stogus palikdamas apstulbusius bei pasipiktinusius vairuotojus.
    Staiga is gretimos gatves isbego kitas vaikinas. Jis bego panasiu greiciu kaip Kashiris. Vaikinas nustebes dirstelejo i is niekur atsiradusi priesininka. Jis buvo siek tiek zemesnis uz Kashiri. Jis buvogeltonais iki peaciu plaukais, vilkejo marskinius bei dzinsus. Ant nugaros buvo uzsikabines spaga su imantria auksine rankena. Jo veida nerode jokiu emociju. Jis atrodo nekreipe demesio i Kashiri.
    -Taip pat skubi i Hanteriu ceremonija?- Paklause Kashiris.
    Vaikinas tik linkelejo.
    -Tai gal nori palenktiniauti?- Vel paklause Kashiris
    -Kodelgi ne,- burbtelejo vaikinas ir pradejo begti dar greiciau.
    Kashiris tai pat pradejo begti greiciau. Jie skuode per pagrindines gatves ir mazas gatveles kuo toliau tuo greiciau. Kai kas juos stebejo su susizavejimu, kiti pasipiktine, dar kiti, letapedziai, net nespejo susivokti. Jie bego ir bego, abieju greitis buvo panasus. Staiga jie isvido Hanteriu rumus. Tai buvo atokiai nuo miesto pastatyta milziniska baroko styliaus pilis. Ji buvo apsupta didelio sodo kuriame buvo daugybe visokiausiu medziu ir buvo aptvertas tvora. Kai Kashiris ir jo priesininkas sunkiai alsuodami pasieke vartus dar buvol like desimt minuciu. Staiga pries pat pilies duris jie sustojo. Kazkas buvo ne taip. Tai pajaute abu. Staiga is po zemiu ties ta vieta kur vaikinai butu buve jai butu bege toliau islindo keistas padaras.
    Jo liemuo primine zmogaus tik neturejo odos todel atrode labai sliksciai. Padaro rankos buvo panasio i gorilos ir uzsibaige raguotu sunu galvomis. Vietoj koju buvo kazkas panasaus i pilksva kirmina. Virsutine padaro veido dali denge aklina raudona kauke, o burna buvo su didziuleis primenanciais meskos dantimis einanciais trejomis eilemis. Tai buvo demono vaikas. Sie padarai buvo pavojingiausios pasaulyje organizacijos – Demono sektos nariu kuriniai. Visi besiruosentis tapti Hanteriais per treniruotes turejo susidurti su pradines stadijos Demono vaikais, kurie buvo laikomi pozemiuose po Hanteriu rumais. „Sis turbut pabego“-pagalvojo siek tiek issigandes Kashiris – visgi jo pirmasis susiremimassu Demono vaiku be mokytojo pasoneje.
    Padaras pradejo sliausti link vaikinu. Sie susizvalge. Kashiris savo konpanjono veide isvido ta pati emociju nerodanti zvilgsni. Linkteleje viens kitam abu issitrauke kardus pasileido link padaro. Priartejes Kashiris uzsimojes kardu kirto, bet padaras atreme vieno suneko ragais. Tada vaikinas atsoko ir kirto dar karta. Si karta jis klide ir jam paviko nukirsti tam padarui ranka. Is monstro burnos pasigirdo ausi veriantis staugimas. Pasinaudojes proga Kashiris pradejo akimis ieskoti to geltonplaukio. Jis kaip tik tuo metu atidare Rumu duris. Ir atsisukes susidure akimis su Kashiriu ir blausiai nusisipsojes istare: „As laimejau“ ir iejo i vidu.
    Inirses Kashiris vos isvenge atsigavusio padaro atakos. Atsimines visas treniruotes mokykloje. Jis ismeige karda i gyvybiskai svarbia padaro vieta – sirdi. Badaras sustaugesdar baisiau nei pirmaji karta pavirto i dulkes.
    Ipikes Kashiris dirstelejo i dedes padovanota laikrodi. Liko2 minutes. Kashiris kiek galedamas greiciau ibego i vidu.
    Rumu vidus buvo labai savotiskas. Grindis padarytos is marmuro, sienos is Arfelio (reto medzio atsiradusio po pasaulio pabaigos). Langu nebuvo, viska apsviete daugybe stikliniu statulu su lempomis viduje. Pasieniuose stovejo kompiuteriai kur buvo informacija kam ir i kokia cele eiti. Celes tai tokie kambariukai kur renkasi komandos nariai pries susitikima pagrindinemia kambaryje. Visi zmones iskirus Kashiri jau buvo sueje i savo celes. Sis kiek galedamas greiciau nuskubejo prie vieno kombiuterio. Kashiris pakliuvo i 8a cele. Is pagrindines menes kur buvo vaikinas vede 5 kolidoriai bei laiptai. Virs kiekvieno koridorio buvo pakabintos abeveles raides: A, B,C,D ir E. Kashiris kiek galedamas greiciau pasileido A kolidoriumi. Jame buvo 10 duru skiru kiekvienai komandos A nariui. Jos visos buvo mehanizuotos ir atsidarydavo tik isgirdusios zmogaus kuriam skirta ieiti vidun balsa. Pribeges prie astuntu duru Kashiris greitai istare „Atsiverk“ ir durims atsidarius Kashiris iejo i cele. Cele buvo tuscia sandeliuka primenatis kambariukas su durimis is abieju pusiu. Jam reikes laukti 30 sekundziu. Kiek is pazistamu girdejo Kashiris laika bus skaiciuojamas. Kashiriui iiejus i cele duris uz nugaros uzsidare. Taip pat uzsidaredurisi paprasta gyvenima.
    Stai jis jau stovejo prie vienu is penkiu kambario duru kaip visada isivaizduodavo. Kai iieis i kambari Kashiris isvis juos – keturis savo komandos narius. Jo sirdis plake vis stipriau su kievienu laika skaiciavusios moters ledinio balso tariamu skaiciu. Stai jau 15,14,13...7,6... Vaikinas drebancia issusijaudinimo drebancia ranka sueme rankena ir stai pagaliau 1. Duris spragtelejusios atsirakino ir Kashiris jas atidare.

    2.Komanda

    Iš pradžiu Kaširis pagalvojo, kad atidurė dar viename kambariuke , bet pamatęs, kad kitame gale nėra dūrų, suprato stovįs trumpame kolidoriuje. Jam nespėjus iš jo išeiti, prieš jį išdigo kitas,šiek tiek už Kaširi aukštesnis vaikinas. Jis buvo ilgais raudonais plaukais, per kuriuos beveik nesimatė juodai-raudonu akių, vilkėjo juodus ilgarankovius marškinėlius, muvėjo džinsus. Vaikinas buvo su storom odinėm pirštinėm kas atrodė keistą – juk dar vasara. Vaikinas nusišipsojo, bet šypsnis atrodė kreivokas nes jis rūkė cigarete.
    -Sveikas, aš Bluras Deriveras,-Tarė jis ištiesdamas Kaširiui ranka kita ranka iš kišenės išsitraukė dar viena cikarete.-Gal nori parūkyti?
    -Aš Kaširis Džihitas, malonu susipažynti,- tarė Kaširis spausdamas Blurui ranka.- Ne cigaretės atsisakysiu neruk...
    -Aš tave kaškur mačiau,- nutraukė Kaširi iš nežinia kur atsiradusi mergaitė ilgais violetineis ji pasistiebusi tyrinėjo Bluro veida, šis nustebes atšoko atgal.
    - A-aš nevietinis atvikau čia iš nedidelio Grengtos miestelio toli šiaurėję ir tave pirma kart matau,-tarė Bluras, bet kaširis pastebėjo, kad jis paėjėjo labiau prie sienos į šešėlį iš tenpaklausė.-Gal tu nori cigaretės?
    -Ne ačiū nerukau. Galiu prisiekti, kad tave kažkur mačiau... Na nesvarbu. Aš Rikja Van Gehard,- pavėluotai prisistatė mergaitė. Ji buvo visa galva žemesnė už Kaširi. Jos aukso spavos akys atodė šiek tiek pajuode Kaširis negalėjo nuspresti tai makijažas ar naturalus pajuodimas. Vilkėjo ji trump prie plauku tinkančia juodai-violetine suknele, o ant nugaros buvo užsikabinusi maiša kurame, jaijudantkažkas barškėjo.
    -Esu girdėjęs apie jūsų šeima-isiterpė Kaširis.- Prieš kelis metus mano dėdei Lefunui teko turėti su jumisreikalų.
    -Tai tu senuko Lepūno įsūnis?- nustebo Rikja.
    -Ne įsūnis, o sūnėnas,-Kaširis pats kartais pravardžiuodavo dėde Lepūnu nesšis labai mėgo brangu maista. Nesvarbu ar jis skanus.
    -Jis man apie tave daug ka papasakojo. Ar tiesa, kad jis tave būvo išspiręs pro antro aukšto langą?
    -Ne,- pamelavo Kaširis, o ištikrūjų mintyse keikė tą sena pirdžiu kuriam po taurės vyno atsiriša liežuvis.
    Jiems bekalbant prie jų priėjo dar viena mergina. Kaširis su ja susidurė akymis ir net pats nepajautė, kad paraudo. Ilgi, banguoti, geltoni plaukai, žydros kaip tyro šaltinio vanduo akys, švelnus veido bruožai vertė ją tikra gražuole. Mergina vilkėjo geltonos spalvos švarkelis, bei džinsus, ant kairės rankos buvo pirštinė su nukirptais pirštais, bei keistais heroglifais.
    -Sveiki aš Araka Charata, bet galyte mane vadyti Ara Chara. esu iš senosios Eutos,- Kaširis jau buvo besižiojantis prisistatynėti, bet mergina jį pertraukė.- Aš viską girdėjau, žinau jūsų vardus, Gažyri...
    -Kaširis,- pataisė Araką „Gažyris“.
    Tada jis pasisuko į paskutyni komandos narį.
    -Tu!- Suriko ipykęs Kaširis.- Tu sukčiau!
    -Aš nesukčiavau, juk tik lengtiniavome iki durų, o tu pats kaltas, kad kovojai su tuo demono vaiku. Aš laimėjau. Tavim dėtas nepradėčiau, bent, kol kas, nes mus stebi.
    Šešėlyje atsirėmes į siena stovėjo ilgaplaukis vaikinas iš anksčiau. Viena jo mėlina akis buvo ismeigta į dydžiuli paveiksla. Viena akis?! Jis teturėjo vieną akį, kitos vietoje buvo skylė.
    -Kas tavo a...-pradėjo klausti Kaširis, bet jį pertraukė Bluras.
    -Kas tam paveikslui?-Nustebe jis ir merginos žiurėjo į tą patį paveikslą kaip ir geltonplaukis.
    Prabangus paveikslas vaizdavo didžiule vyno pilna vazą iš kurioslašantis vynas atrodė labai tikroviškai. Bet Kaširis suprato, kad lašą ištikrūjų nes ant grindu jau buvo bala. Kuo toliau tuo lašėjimas stiprėjo.
    Staiga visas paveikslas nubėgo žemyn. Toje vietoje kur buvo paveikslas atsivėrė laiptinė. Laiptais žemyn nulipo aukštas 30-35 metu vyriškis baltai rausvais iki pečiu plaukais. Nepažistamasis ant baltu marškinių vilkėjo mėlina švarka muvėjo tokios pat kaip ir švarkas spalvos kostiuminęs kelnias. Nekreipdamas į kitus dėmesio jis ėjo link geltonplaukio.
    -Man atrodo čia jūsų akis, Areganai?- Keistu akcentu prabilo nepažistamasis iš atlenkdamas delna. Ant jo gulėjo tikru tikriausias akies obuolis. Rikja suspiegė, Bluras, Kaširis, bei Araka aiktelėjo. Geltonplaukis paėmė akį kai tik ją prisidėjo į tą vietą kur jos truko ji įaugo atgal.- Įdomi techniką.
    Tada vyriškis atsisuko į Blurą.
    - Deriverai, rūkyti nesveiką. Še geriau imk šitą- tarė nepažistamis. Ištraukes iš kyšenės ištraukė čiulpinuka ir ištiesė Blurui. Šis nustebes jį paėmė.- Ir skaniau ir mažiau sveikatai kenkia.
    Bluras nepatenkintas ištraukė sau iš burno cigaretę ir įsidėjo čiulpinuką.
    -Kas jus toks?- Paklausė Kaširis.
    -O tiesa užmiršau prisistatyti. Aš esu Egarilas Voltgeris. Jūsų komandos smegenys.
    -Kaip suprasti smegenys?-paklausė Bluras kuris jau buvo spejas atsikratyti čiulpinuko ir vėl smagiai traukė cigarete.
    -Na supraskyte taip. Jus iš manęs sužinosite apie misijas. Jaigu jums kas nors atsitiks aš parupynsiu jums pagalbos, suteiksiu visa reikiama informacija ir panašiai. Dabar apie kai ką kitą. Štai šiek tiek informacijos jums apie vienas kita.
    Egarilas iš kišenės išsitraukė kažka panašaus į didele gėle ji iškarto apsiviniojo jo ranka. Vietoj gėlės viršaus buvo ekranėlis. Egarilas kažka jame paspaudė ir prieš komanda iškilo didžiulis holografinis lapas. Jame buvo parašitą


    Komandos informacija:

    1)Vardas: Aderikas Areganas
    Amžius: 16
    Kovos stylius: Fektavimas
    Ūgis: 175
    Svoris: 65

    2)Vardas:Kaširis Jihitas
    Amžius: 15
    Kovos stylius: Kera-areka
    Ūgis: 182
    Svoris: 71

    3)Vardas: Araka Charata
    Amžius: 16
    Kovos stylius:?
    Ūgis: 180
    Svoris: 53

    4)Vardas: Bluras Deriveras
    Amžius: 19
    Kovos stylius:?
    Ūgis: 186
    Svoris: 75

    5)Vardas: Rikja Van Gehard
    Amžius: 15
    Kovos stylius:?
    Ūgis: 155
    Svoris:32

    6) Vardas: Egarilas Voltgeris
    Amžius: 33
    (Čia buvo keista dėmė uždengianti visa eilutę)
    Ūgis: 189
    Svoris: 85

    -Man įdomu kodėl jūs Araka, Blurai, Rikja nepateikėte informacijos apie savo kovos styliu. Tai labai negra...
    -O kodėl ant jūsų pačio kovos styliaus nesimato?- paklausė visi trys vienu metu.
    -Na matote, skaitydamas šį popiriu valgiau irisus ir netyčia apčeplioj...
    Eragilas pertraukė vaitojima. Pasigirdo labai ėti žingsniai laiptais žemyn. Staiga vidun igriuvo. Jis buvo sunkiai sužeistas - per vysa krutine ėjo dydžiulis kruvinas randas. Jis susverdėjo. Kai Bluras norėjo jam padėti jis tik suvaitojo:
    -Demono vaikai ištruko...- Ir susiėmes už krutinės suklupo, ir pargriuvo.
    Visi pakraupe susižvalgė.
    My top 3 anime:

    1.One piece 2.Katekyo Hitman Reborn 3.D. Gray Man
  • Eglaya
    Procrastinator


    • 2005 07 22
    • 561

    #2
    Sakinio struktūra tikrai visai nieko, bet patarimas - būtų neblogai, kad naudotum bent jau Word programą su instaliuotu lietuvišku žodynu. Čia kalba manyje gyvenantis gramatikos nacis. Nosinių nebuvimą dar galiu toleruoti, bet elementarios rašybos klaidos drasko akis ir užmuša bet kokį norą skaityti toliau.

    Gera rašyba, skyryba ir tarpai tarp paragrafų gali būti tik techniniai dalykai, tačiau jeigu atkreipsi į juos dėmesį, tokiu būdu rodysi ir pagarbą skaitytojui.

    Tai va, turėk omeny, ir vėliau užsuksiu pažiūrėt, kaip sekasi tamstai su kitais skyriais

    Comment

    • mariux9998
      Labas.

      • 2008 06 20
      • 434

      #3
      Pamates sita tema pagalvojau - "Oh no, he didn't...." Taigi sakiau 1 skyriu pataisyti

      Comment

      • araminas
        Lone wolf

        • 2008 06 16
        • 77

        #4
        Del word'o tai taip reiks is kur nors parsisiusti lietuviska nes dabar netaiso Lt klaidu . Arigatou uz komentara ir patarimais butinai pasinaudosiu. Mariux tu juk seniai matei
        My top 3 anime:

        1.One piece 2.Katekyo Hitman Reborn 3.D. Gray Man

        Comment

        • KoBalt
          Tokyo boy

          • 2007 03 25
          • 127

          #5
          Sorry,bet ivadas tai lievas.Siužetas tai tikru tikriausia fantastiniu anime istorijų mišrainė,visiškai nieko orginalaus,šio kūrynio net neprisiverčiau perskaityt iki galo.Tikiosi tęsinio nerašysi nes tikrai neverta vargt jei tęsinis bus toks pat.
          http://android-x-2.mybrute.com

          Comment

          • araminas
            Lone wolf

            • 2008 06 16
            • 77

            #6
            Autorius KoBalt
            Sorry,bet ivadas tai lievas.Siužetas tai tikru tikriausia fantastiniu anime istorijų mišrainė,visiškai nieko orginalaus,šio kūrynio net neprisiverčiau perskaityt iki galo.Tikiosi tęsinio nerašysi nes tikrai neverta vargt jei tęsinis bus toks pat.
            Nerasysiu,o perrasau viska is naujo. Butu gerai, kad kas tai gali istrintu sita tema.
            My top 3 anime:

            1.One piece 2.Katekyo Hitman Reborn 3.D. Gray Man

            Comment

            Working...