Banzai! atgaivinimas. Antras dublis.

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • cobabara
    Super mega ultra rašytojas



    • 2009 03 17
    • 998

    Banzai! atgaivinimas. Antras dublis.


    Sveiki visi,

    galbūt dar pamenate planus atkurti 2007 metais užgimusį pramoginį-kultūrinį žurnalą Banzai. Gražią įžangą apie patį žurnalą bei planus jį atgaivinti galite rasti Augis24 sukurtoje temoje, tad turbūt nesikartosiu, o geriau paaiškinsiu, kodėl rašau aš.

    Jeigu trumpai drūtai, tai situacija tokia, kad dėl Augis24 užimtumo projektas nesiėjo taip greitai ir sklandžiai kaip visiems norėjosi, ir galiausiai jis sutiko perduoti projektą kam nors kitam, kas apsiimtų jį plėtoti. Tad štai ir atsirandu aš, nenorinti, kad tokia graži idėja liktų nugrimzdusi ir nepratęsta.

    Tie, kurie buvo prisijungę prie komandos, o gal ir ne tik, turbūt buvo girdėję, kad egzistavo planai šitą žurnalą paleisti ir į realią popierinę spaudą. Tad tiesiog noriu iš anksto pasisakyti, kad mano vizija bus šiek tiek kitokia, ir koncentruosiuosi daugiau ties paprastu Japonijos mylėtojų leidiniu Japonijos mylėtojams. Pirmiausia reikia ir skaitmeninį žurnalą normaliai išleisti, o tada ir galima svajoti apie tradicinę spaudą.

    O dabar prie svarbiausios dalies - žinoma, komandos. Kviečiu bei raginu prisidėti tuos, kurie nori ir gali rašyti straipsnius įvairiomis su Japonija susijusiomis temomis; ir tuos, kurie galėtų prisidėti vizualinėje srityje - maketavime, galbūt kažkokiomis iliustracijomis ir t.t. Norintys prisidėti prie komandos rašykit man asmeninę žinutę arba į skype kaledumedis [tik būtinai pasirašykit, kad dėl Banzai - kad nesumaišyčiau su prašalaičiais ne į temą].

    Žinoma, kritika bei patarimai taip pat laukiami, paprašysiu tik argumentacijos ir mandagumo.
    Urameshi, Iemon-dono!
Working...