Kaip daznai ziurit anime?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

• Uniccorn
    replied
    Ziuriu tik kai yra laiko. tada ir 5-10 episodu galiu paziuret, taciau poto buna ilgos pauzes, kurios gali trukti 1-2 savaites....Priezastis: dalijuosi kompu su broliu ir jo merga....

Rašyti komentarą:

• Auriki
    Guest replied
    Na,aš žiūriu anime online,tai kai tik nusimato ilgiau pasedėt prie pc..Visada pasižiūriu po keletą ar net daugiau serijų. ;D

Rašyti komentarą:

• Arniuxaz
    replied
    Kiek gaunu ziuriu... I diskus tenka rasytis nes brolis prie kompo kai jau gaunu...

Rašyti komentarą:

• Tautvi
    replied
    Kai prieinu prie pc, pažiūriu apie 1-5 anime serijas.
    Kartais būna ir po 10-20.
    Paskutinis pakeitimas nuo Tautvi; 2007-12-29, 16:23.

Rašyti komentarą:

• kenterol
    replied
    ai kai ziurejau FMA antra karta tai nonstop buvo 23 ep. tai mazdaug 12h prasedejau tai kai atsistojau akys buvo isvarvejusios o siaip ziuriu tokiu greciu kokiu gaunu

Rašyti komentarą:

• Sloth
    replied
    Na va,katik perziurejau 12 Wolf's Rain episodu nonstop,bet jei buciau tokiom pat salygom ziurejes koki Death Note pirma karta,manau butu buve ir 20ep nonstop .Siaip,vidutiniskai paskaiciavus,suziuriu ~30 episodu i sav,jei savaite buna normali,o ne atostogine .Me has a lot of spare time

Rašyti komentarą:

• Kyon
    replied
    praktiskai galiu per diena daug daliu paziuret,bet reik daryt pertraukas, nes greit suziuresi
    ir ilga laika ta paty veikt kazkaip pabosta,kartais dienos pertrauka buna arba vos 1-2 epizodus per diena

Rašyti komentarą:

• willika
    replied
    as buna, kai reikia eit i mokykla, visai nepaziuriu visa savaite. tada ateina savaitgalis ir 3 ep per diena. paskaiciavus 6 ep per savaite minimum o jega, dbr atostogos..

Rašyti komentarą:

• Laimonas
    replied
    Mano rekordas tai kažkur 5 epai vienoi dienoi, nesąmonė vėpsot į ekraną ištisą parą ir galvoti "o, kada baigsis, KADA BAIGSIS, NUSIBOODOO" geriau žiūrėt kada nori ir po kiek nori, o forume po to nesigirt "aš visus anime mačiau aš kiets daba"

Rašyti komentarą:

• Raminta
    Guest replied
    as tau pritariu

Rašyti komentarą:

• Afro_Samurai
    Guest replied
    Nesuprantu tolko sedet kiauras dienas prie pc ir zet anime, anime tik siaip laisvalaikiui, o ne taip kad kiauras dienas sedet ir zet, ir paskui vadintis kokiu anime masteriu

Rašyti komentarą:

• Raminta
    Guest replied
    as tai kai atsisedu prie kompo ir yra daug laijsvo laijko tai gal irgy 3 paziuriu o kartais ir 4

Rašyti komentarą:

• chillywilly
    replied
    tikrai labai geru anime nera tiek nupiesta kad galetum sedet ir ziuret =)

Rašyti komentarą:

• karla
    replied
    o man ir nepatinka per diena ziureti tiek daug, net jeigu Anime idomus, per diena paziuriu max 3 serijas. ziureti daugiau man paprasciausiai nebeteikia malonumo, be to, as labai nepastovus zmogus, man greitai visas nusibosta ir as vis noriu daryti ka nors kita. taigi prasedeti visa diena pre kompo ziurint Anime nesugebeciau.
    well, dar prisdeda tai, kad man tevai neleistu tiek daug ziureti xD

Rašyti komentarą:

• chillywilly
    replied
    FMA per diena praziuret nelengvas darbelis buvo =) bet malonus

Rašyti komentarą:

Working...