Geriausias anime filmas 2016

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Klaudijus
    Narys

    • 2014 07 08
    • 73

    #16
    Autorius Miesto_Druidas
    Bet pelnas parodo koks svarbus šis filmas japoniškai animacijai. Čia ne koks n-tasis OP filmas, tad tie pinigai surinkti ne vien Japonijos kino teatruose ir vis neblėstantis populiarumas kažką vis dėlto pažymi. Aš galvojau, kad ta svarba, reikšmingumas šiandienai yra vienas (kad ir nedidelis) iš rodiklių, į kurį bent kiek atsižvelgdama Akademija atrinkinėja filmus į nominacijas. Matomai klydau.
    Na, gal ir pačioje Japonijoje ir atsižvelgė, visgi gal aktualiau. O ir taip ne visada į nominacijas pakanka ar laimi Oskarą laibai pelningi filmai. O ir taip pat nelabai pernešu, kai žmonės vos ne viską matuoja materialia nauda. Dar pamenu, kai Star Wars: The Force Awakens kūrėjai (ar bent viena iš jų) pasakė, kad jeigu filmas neuždirbs daugiau kaip milijardo dolerių, jis bus nesėkmingas. Na, uždirbo du, bet tai nesako, jog filmas geras, siužetas kaip IV dalies, veikėjai nuobodūs, tik kad kur akis paganyt buvo... tiesiog pagrindinis tokio pelno kaltininkas pačio franšizė žinomumas, didžiulė reklama, jeigu ant mandarinų lipdukai su Star Wars pavadinimu buvo, o ir dar ta fanų nostalgija. Na, čia gal truputį nuo temo nukrypau, persiprašau...
    Paskutinis pakeitimas nuo Klaudijus; 2017-02-07, 22:45.

    Comment

    • titanai
      Lietuviškoji anime svaja

      • 2012 11 14
      • 121

      #17
      "Raudonąjį vėžlį" parodžiau savo Motinai... Aptarėm, kad daug alogizmų: Robinzonui Kruzui neauganti barzda, net nebandymas merginą/vaiką išmokyti kažkokios kalbos, taip pat net nebandymas išplaukti iš tos salos į civilizaciją (juk niekas vėliau to netrukdė padaryti), ir t.t. ir pan. Bet, visgi, tai, mano manymu, geriausias '16 metų anime filmas, kurį lengvai rekomenduočiau visai šeimai. Už jį ir būčiau balsavęs.
      Paskutinis pakeitimas nuo titanai; 2017-07-03, 01:28.

      Comment

      Working...