<hr> Žaviausias anime blogietis 2011 <hr>» Anime personažas, traukiantis savo blogietiška charizma, maniakiškumu. Jis pavergia širdį savo sukta šypsena, išmaniu kitų valdymu ir žaidimu tarsi su šachmatų figūromis, šio blogiečio žavesiui neįmanoma atsispirti. <table><td>Nominantai:<ul><li> Mephisto Pheles (Ao no Exorcist) <li> Gilgamesh (Fate/Zero) <li> Beelzebub (Yondemasu yo, Azazel-san) <li> Sanetoshi Watase (Mawaru Penguindrum) <li> Azazel (Yondemasu yo, Azazel-san) <li> Matsurika Shinouji (Maria†Holic Alive) <li> Mitsuba Marui (Mitsudomoe Zouryouchuu!) <li> Mitsunari Ishida (Sengoku Basara Movie) </ul></td></table><hr> |
Žaviausias anime blogietis 2011
Collapse
X
-
Žaviausias anime blogietis 2011
86Mephisto Pheles (Ao no Exorcist)0%31Gilgamesh (Fate/Zero)0%29Beelzebub (Yondemasu yo, Azazel-san)0%6Sanetoshi Watase (Mawaru Penguindrum)0%6Azazel (Yondemasu yo, Azazel-san)0%5Matsurika (Maria†Holic Alive)0%1Mitsuba (Mitsudomoe Zouryouchuu!)0%2Mitsunari Ishida (Sengoku Basara Movie)0%6The poll is expired.
Žymos: Nieko -
Reiks rinktis tarp Gilgamesh ir Sanetoshi.
Dar iš neminėtų Club of Hercules iš Ben-To visai įdomus blogiukas pasirodė su savo netipine kovos taktika. -
Comment
-
-
Jis labiau neutralas, pagal savo požiūri jis nedaro nieko blogo
Ir kur labiau idomesnis blogietis aiškiai pasakys: "Uahaha, aš blogas-blogas. Ir aš valdysiu pasaulį nes aš toks blogas!" *evil laugh and lightnings* ? Tad čia ne argumentas.
Neutralus blogis yra visvien blogis. Jo tikslas yra labai globalus ir veikėjams į naudą jis tikrai neina. Visas Kyubey šarmas ir unikalumas kaip blogiečio eina nuo jo prezentacijos serijale, kur galų galiausiai netgi patys žiurovai jaučiasi apgauti jo. Ir manau jau tik dėl to jis turi būti saraše. O kadangi čia dar ir žaviausio blogiečio rinkimai - tai išvis.
P.S. paveiksliukas neatsidaro.Comment
-
Čia jau galima nukrypti filosofijos link ir pasakyti, jog aiškaus "blogio" ir "gėrio" kaip ir nėra, o yra tik tikslų bei standartų nesutapimas.
Ir kur labiau idomesnis blogietis aiškiai pasakys: "Uahaha, aš blogas-blogas. Ir aš valdysiu pasaulį nes aš toks blogas!" *evil laugh and lightnings* ? Tad čia ne argumentas.
Neutralus blogis yra visvien blogis. Jo tikslas yra labai globalus ir veikėjams į naudą jis tikrai neina. Visas Kyubey šarmas ir unikalumas kaip blogiečio eina nuo jo prezentacijos serijale, kur galų galiausiai netgi patys žiurovai jaučiasi apgauti jo. Ir manau jau tik dėl to jis turi būti saraše. O kadangi čia dar ir žaviausio blogiečio rinkimai - tai išvis.
P.S. paveiksliukas neatsidaro.👍 1Comment
-
Šičia, mano manymu, Kyuubei atsiskiria nuo blogio tuo, kad jis NESUPRANTA, kodėl jo pasirinkimas yra blogas.
Labai panašus pavyzdys - Yagami Light, būtent pirmoje Death Note pusėje. Jis, netgi turėdamas emocijas, žudė žmonės norint pasiekti globalaus tikslo, nesuprasdamas jog ir pats yra tas blogis kurio jis nori atsikratyti.
Dar artimesnis pavyzdys, HAL 9000 iš 2001: Space Odyssey. Jis yra kompiuteris. Ir jis nusprendžia, kad kosminio laivo ekipažas gali jam sutrugdyti išpildyti pagrindinė misiją, jis juos nužudo. Mūsų akyse - jis beširdis kompiuteris ir niekšas. Jo akyse - jis didvyris, kuris stengiasi užbaigti misiją kaip reikiama.
Galima ilgai gynčytis dėl šių veikėjų ir abu busim teisi. Bet reikia atsiminti vieną dalyką, tai, iš kokio rakurso papasakojama istorija. Kadangi pagrindini veikėjai - mergaitės, tai todėl ir matome viska kaip pro jų akis: Kyubey apgauna mergaitės, pildant jų norus. Dėl to jie rizikuoja savo gyvybė bandydami nugalėti raganas, o paskui ir pačios virsta į tas raganas, tik tam kad visa ta Inkubatorių rasė galėtų gyventi. Kitaip tariant, Kyubey mato visus žmonės kaip medžiaga ir laisvai nauduojasi ja. Ir iš šito rakurso, kuris nustatytas visame anime - kiek tu nežiurėk, jis visvien liks blogiečiu.Comment
-
Nesileisiu į gilesnius filosofinius išvedžiojimus, bet aš irgi manau , kad Kyuubey reiktų priskirt prie blogiečių vien dėl paprasto fakto. Jis norejo pasiglemžt kuo daugiau kawainų lolių sielų. Jeigu tai ne pati gryniausia blogio išraiška( bent jau save gerbiantiem otakam) tai šiam pasaulyje nebėra nieko šventaComment
-
👍 1Comment
Comment