Geriausias shoujo-ai/shounen-ai 2009
Collapse
X
-
Palaikau moteras ir balsavau už Junjou Romantica
tiesiog faiskiausias kada nors matytas shonen-ai'jusRašyti komentarą:
-
Prabalsavau uz Aoi Hana nes kitu tiesiog nemates, siaip sio zanro nelabai megstu, bet sis anime buvo labai maloniai melancholiskas, puikus praleisti salta rudenio vakara.👍 1Rašyti komentarą:
-
O aš pakraupus dėl to, kur mūsų moterys boys-love mėgėjos, merginos turim tik 2 nominantus ir toks neaktyvumas, kad baisu
Mano balsas čia ėjo už antrąjį Junjou romantikos sezoną... savaime suprantama Nors Seito Kaichou ni Chuukoku pirmoji OVA irgi savotiškai žavinga buvo.Rašyti komentarą:
-
Aš pakraupęs, tik antras balsas už Maria-sama ga Miteru 4th. Geras serialas, kuris su kiekvienu sezonu tik gerėjo, o paskutinis gražiai viską užbaigė.Rašyti komentarą:
-
Geriausias shoujo-ai/shounen-ai 2009
81Sasameki Koto0%4Maria-sama ga Miteru 4th0%9Aoi Hana0%6Saki0%3Maria†Holic0%34Kanamemo0%4Junjou Romantica 20%20Seito Kaichou ni Chuukoku0%1[PICBORDER="left"]http://img697.imageshack.us/img697/9364/shojoai.png[/PICBORDER]<hr>Geriausias shoujo-ai/shounen-ai 2009<hr>
»Geras shoujo-ai/shounen-ai anime - gražiai bei įdomiai išvystyta mergaičių/berniukų meilė, jos emocionalumas ir dramatiškumas.
<table><td>Nominantai:<ul><li>Sasameki Koto - AZ
<li>Maria-sama ga Miteru 4th - AZ
<li>Aoi Hana - AZ
<li>Saki - AZ
<li>Maria†Holic - AZ
<li>Kanamemo - AZ
<li>Junjou Romantica 2 - AZ
<li>Seito Kaichou ni Chuukoku - AniDB
</ul></td></table><hr>Žymos: Nieko
Rašyti komentarą: