Monstras

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • cobabara
    Super mega ultra rašytojas



    • 2009 03 17
    • 998

    Monstras

    Monstras
    White Christmas; Monster


    Režisierius: Kim Yong Soo
    Scenarijaus autorius: Park Yun Sun
    Vaidina: Kim Sang Kyung, Baek Sung Hyun, Sung Joon, Kim Young Kwang, Lee Soo Hyuk, Kwak Jung Wook, Hong Jong Hyun, Esom, Kim Woo Bin, Jung Suk Won
    Žanrai: kriminalinis, trileris, psichologinis
    Trukmė: 8x65min.





    Per Kalėdų atostogas septyni mokiniai kartu su mokytoju lieka privačioje mokykloje. Jie žada čia praleisti atostogas, nes nenorėjo grįžti namo. Tačiau šiuos mokinius mokykloje laiko ir kita priežastis: jie visi gavo tą patį anoniminį laišką su grasinančia žinute. Negana to mieste siaučia serijinis žudikas, kuris iš tiesų yra mokykloje... Kuris iš likusių žmonių mokykloje bus žudikas ir laiškų siuntėjas?











    Atvirai komentuoti, neišduodant visų paslapčių, neįmanoma. Scenarijus nerealus! Labai intriguojanti drama nuo pat pirmų akimirkų. Iš pirmo žvilgsnio tai detektyvinė drama, siekiant išsiaiškinti, kas to paslaptingojo laiško siuntėjas, bet iš tikrųjų tai apie žmonių psichologiją. Pagrindinė dramos mintis: “Ar monstrais gimstama, ar jais tampama?” Kiekvienas personažas yra nenuspėjamas ir išskirtinis, negali pasakyti, kuris turi daugiau nuodėmių ir ką jis ruošiasi daryti. Šitas dramoj ir geriausia. Taip pat yra gal tik vienas kitas veikėjas, kurį galima kategoriškai apibūdinti kaip gerą ar blogą, dauguma yra tokie neaiškūs, su abiejų rūšių priemaišom. Merginos turės ir kur seilę pavarvinti, nes pagrindinių aktorių sąstatas – vieni modeliai.
    Perspėju, kad drama rimta ir jos šiaip nepažiūrėsi, užsinorėjęs ko nors lengvo. Ją bežiūrint, pačiai kilo nemažai pamąstymų apie žmogaus prigimtį ir elgseną vienokioj ar kitokioj situacijoj. O ir šiaip pabaigus kažkokie keisti jausmai apėmė. Rekomenduoju visiems dramų bei rimtų filmų ar serialų mėgėjams.



    Lietuviški titrai – Seumdwa subs


    Paskutinis pakeitimas nuo cobabara; 2013-08-03, 20:29.
    Urameshi, Iemon-dono!
Working...