[AD] Mano mergina yra gumiho (My girlfriend is a nine-tailed fox)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • cobabara
    Super mega ultra rašytojas



    • 2009 03 17
    • 998

    [AD] Mano mergina yra gumiho (My girlfriend is a nine-tailed fox)


    Mano mergina yra gumiho
    My girlfriend is a nine-tailed fox


    Režisierius: Boo Sung Chul
    Vaidina: Shin Min Ah, Lee Seung Gi, No Min Woo, Park Su Jin, Sung Dong Il, Hyomin, Byeon Hie Bong, Yun Yu Seon, Kim Ho Chang
    Žanrai: komedija, romantika, mistika
    Trukmė: 16 serijų po 70 min.

    Cha Dae Woong yra išlepintas vaikinas, kuris net nesiruošia toliau mokytis universitete. Jis nori tapti veiksmo filmų aktoriumi. Vaikino senelis Cha Poong nori savo anūkui tik geriausio, todėl nori, kad jis rimtai pradėtų žiūrėti į gyvenimą. Senelis sumano, kad pats laikas pamokyti savo anūką, todėl per prievartą jį sumano išsiųsti mokytis. Tačiau Dae Woong yra pakankamai gudrus, kad pabėgtų nuo senelio ir taip užsitrauktų dar daugiau bėdos.
    Netikėtai vaikinas atsiduria atokiame kaimelyje, budistų šventikas jį priima nakčiai. Dae Woong bandydamas „pagauti“ telefono signalą nuklysta nuo pagrindinio namo ir atsiduria šalia apleistos šventyklos. Staiga Dae Woong išgirsta moters balsą, sklindantį iš jo telefono, Mergina prigąsdina Dae Woong ir liepia jam nueiti į šventyklą ir ant paveikslo, kuriame pavaizduota močiutė su lape, nupiešti lapei devynias uodegas. Dae woong padaro kaip lieptas ir tokiu elgesiu jis išlaisvina Gumiho (legendinę korėjiečių lapę su devyniom uodegom, kuri gali pavirsti bet kuo ir ėda vyrų gyvybes). Dae Woong privalo pasirūpinti Gumiho, kuri nori, kad ją kažkas mylėtų ir valgyti daug jautienos!







    Aktoriai parinkti tikrai gerai. Lee Seung Gi sugrįžimas į dramų pasaulį pradžiugino, jau seniai juo žavėjausi kaip dainininku, vėliau kaip aktoriumi, tad be galo laukiau jo sugrįžimo į šį pasaulį. Jis kaip visada nepaprastai juokingai sugeba padaryti veido išraiškas, jo kalbėsena turi savotišką stilių, kadangi šioje dramoje jo kitoks personažas nei buvo anksčiau - tai mane nustebino. Vaikinas puikiai susitvarkė ir įsijautė į savo personažą. Shin Min Ah po 3 metų irgi lauktas sugrįžimas. Turbūt tai pirmoji jos drama, kuri yra gryna komedija, keista ją matyti tokioje keistoje rolėje ir mistiškoje dramoje. Ji kaip lapė labai miela, tikrai atrodo kaip koks gyvūnas atvykęs į žmonių pasaulį. TRAX'ų Minwoo turbūt karsčiausias dramos vyras. Toks tikrai kietas ir karštas, ne veltui jam parinko vaidinti blogiuko vaidmenį, šiaip žinau, kad jis yra linksmas vaikinas, tačiau jis toks niūrus ir nori nužudyti Gumiho. Dramos siužetas yra geras, labai gerai paėmė Korėjos legendinę būtybę, iš tiesų Gumiho dramose ar filmuose kad ir mistiniuose pasitaiko retai, todėl ji buvo pamiršta, bet iš tiesų labai įdomi būtybė. Todėl siužetas dar intriguoja, vien dėl mistikos ir komedijos bei romantikos priemaišų. Pati istorija tarp "lapės" ir jos medžiotojo įdomi, pasirinkta įdomi būtybė. Šaunu žiūrėti kur žmogus su Gumiho, o ne su kokia vampyre. Gerai, kad autorės nesivaikė mados.



    Lietuviški titrai - AD komandos



    Paskutinis pakeitimas nuo cobabara; 2012-05-30, 00:09.
    Urameshi, Iemon-dono!
Working...