Nobuta wo produce (Lt-subs)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • diaxminde
    AD technician


    • 2008 09 21
    • 303

    Nobuta wo produce (Lt-subs)

    Nobuta wo Produce – Gaminant Nobutą


    Pavadinimas originalo kalba: 野ブタ。をプロデュース / Nobuta wo purodyuusu
    Dar žinoma kaip Nobuta wo Produce (Gaminant Nobutą), Makeover (Pasikeitimas)

    Žanras: Drama, mokykla, draugystė, gyvenimiška
    Režisierius: Iwamoto Hitoshi
    Epizodų skaičius: 10
    Transliavimo pradžia ir pabaiga: 2005-10-15 ~ 2005-12-17
    Pagrindinė daina: Shuuji to Akira – Seishun amigo


    Eiga: Kiritani Shuuji be jokių abejonių yra populiariausias ir gražiausias mokyklos vaikinas. Jį mėgsta kiekvienas, todėl vaikino gyvenimas atrodo tiesiog tobulas. Bet Shuuji populiarumas – tik žaidimas, kurį jis su dideliu noru žaidžia. Vaikinas puikiai supranta, kad populiarumas jam nesuteikia tikrų draugų, tačiau jis negali nuo to pabėgti. Shuuji priešingybė – sojos pieno megėjas, energingas vaikinas vardu Kusano Akira visai nesijaudina dėl kitų mokinių nuomonės ar populiarumo – Shuuji tai yra nesuprantama. Šių dviejų vaikinų gyvenimas pasisuka kita linkme, kai į mokyklą atvyksta mergina vardu Kotani Nobuko, kuri turi rimtų bendravimo ir išvaizdos problemų. Shuuji sumano šią merginą paversti populiaria, jo sumanymą išgirsta Akira, kuris visada norėjo būti tikrų geriausiu Shuuji draugu, todėl šių vaikinų komanda „Shuuji to Akira“ imasi pasikeitimo projekto „Gaminant Nobutą“ (Nobuta jie praminė merginą). Tačiau slaptai vykdyti šį projektą yra nelengvas uždavinys, o ir beveik kiekvienas jų populiarumo planas sugriūna. Pamažu šie trys jaunuoliai pradeda suprasti, kas yra tikri draugai ir pradeda pastebėti skirtumą tarp populiarumo ir tikros draugystės, kai turi kuo pasikliauti.

    Aktoriai – Vaidina:
    Kamenashi Kazuya - Kiritani Shuuji


    Yamashita Tomohisa - Kusano Akira


    Horikita Maki - Kotani Nobuko


    Erika Toda - Uehara Mariko


    Kadrai iš dramos:
    Spoileris:

















    Apdovanojimai:
    47-ieji Televizijos dramų akademijos apdovanojimai: Geriausia drama 47-ieji Televizijos dramų akademijos apdovanojimai: Geriausias aktorius: Kamenashi Kazuya
    47-ieji Televizijos dramų akademijos apdovanojimai: Geriausia antraeilė aktorė: Horikita Maki
    47-ieji Televizijos dramų akademijos apdovanojimai: Geriausias režisierius
    47-ieji Televizijos dramų akademijos apdovanojimai: Geriausias scenarijus
    47-ieji Televizijos dramų akademijos apdovanojimai: Geriausia muzika
    9-ieji Nikkan Sports dramų apdovanojimai: Geriausias aktorius: Yamashita Tomohisa

    ~~~~~
    Nuomonė: Drama tikrai šauni, kiekvienoje serijoje vis kitokios temos, kitoks planas padaryti Nobutą populiaria. Pagrindinis kolektyvas puikiai susidirbęs ir tai labai gerai matosi dramoje. Talentingas režisierius ir scenarijaus autorius, kuris sukūrė tokią keistą ir kartu gyvenimišką istoriją, padarė skirtingus personažus, kuriems lemta būti draugais. Maki - kaip visada jos vaidybai priekaištų neturiu, ji puikiai suvaidino problemų turinčią merginą, jos kalbėjimas, judesiai tikrai priminė, kad ji yra kiek "nesveika", uždarumas, Maki tikrai atliko nepakartojamą darbą. Kame - keista ji buvo matyti populiarumo viršūnėje esantį vaikiną, tokį totalų vos ne fyfiną, kuris mokykloj laido skambią frazę "bye bye cycle" ar apsisveikindamas ižvardija savaitės dienas - toks grynas populiarumo megėjas, jam taip svarbu populiarumas, kad viską pamiršta, net su mergina draugavo dėl to, kad ji populiari. O vat namuose jis kaip ir visi normalūs žmonės. Patiko man jo dviprasmiškas personažas. Erika - jos vaidmuo nelabai pasižymėjo daug, tačiau įsiminė. Personažas paprastos populiarios merginos, Shuuji mergina, vėliau tapo ir Nobutos draugė. Na, o kalbant apie geriausių personažą, kuris mane labiausiai nustebino tai - Yamapis. Ech, žiūrint į jį neįsivaizduoju jo tokiame personažę, Yamapis visiškai peržengė per save, per savo nusistatymus, tapo visai kitas žmogus, kurio neįmanoma išanalizuoti. Kai tuo tarpu aišku, jog Shuuji širdyje trokšta tikro draugo, Akiros nesuprasi... Akira toks personažas, kuris per visas japonų dramas man labiausiai įsminė, todėl galiu sakyti, kad Yamapis tikrai turi aktoriaus talentą, vien dėl personažo elgesio - priekabumas prie Shuuji, keistas "plėvesavimas", visos manieros ir jo "Akira Shock" arba "Kon kon", nenuostabu, kad šios citatos tapo labai populiarios tarp paauglių. Mano manymu, vien dėl tokio kitokio Yamapio verta pažiūrėti Nobutą.

    Balai: 10/10

    Rekomendacija: Kamės, Erikos, Yamapio ir Maki gerbėjoms, bei merginoms, kurios pavargusios nuo paprastų mokyklinių romantinių dramų ir nori kažko tikro, rimto ir kartu juokingo.

    ~~~~~
    Wiki drama , Oficialus puslapis , Wikipedia

    Vertė į Lt-sub: Yurga, zmogeliukas
    Visa kita: AD komanda

    Dramą su lt-subs + eng-subs galite atsisiųsti iš čia:



    ONLINE:

    Spoileris:
    http://www.zebra.lt/lt/video/nobuta-...subtitrai.html

    Kitos yra zebra.lt meniu juostoje...
    Paskutinis pakeitimas nuo diaxminde; 2011-08-29, 21:27.

    ^^^=<==<==My animeList'as==>==>=^^^
  • Eimi
    Naujokas
    • 2008 01 02
    • 11

    #2
    Man labai patiko! Išskirtiniai veikėjai, įdomūs jų charakteriai, smagi drama. Bet Yamashita Tomohisa tai visus pralenkė

    Comment

    Working...