happy endings - unhappy endings
Collapse
X
-
na ka..speju unhappy endingas buvo Demon Prince Enma. del to sis anime man ir patiko! ;D aisku dar del horror ir mystic. o sei tai pabaiga betkokiu atveju unhappy ir biski neaiski. o kai ieskojau manga kur butu tai tik japoniska radau :/ -
Unhappy ending, jei anime rimtas(ne comedy ar pan. žanro), bet turi būti, kad herojus pasiaukotų, mirtų dėl kitų ir tada sukelia labai gilius jausmus ir begalę minčių. VNŽ JĖGA UNHAPPY ENDINGS jei tai sukelia didelius jausmus, nes verčia susimąstyti. JĖGA ir HAPPY ENDINGS, jei tik ending'as būna labai įdomus ir romantiškas. VNŽ - TEGYVUOJA ANIMERašyti komentarą:
-
nelaimingu pabaigu filmai, anime, serijalai duoda didesni idomuma. imama dazniau dometis apie istorija or smthRašyti komentarą:
-
Man labiau happy endings nu nepatinka man kai einant per animo epus jau isidemi viena is pagrindiniu veikeja pamegi ir viduri animo jo mirtis pvz.Spoileris:Death Note - L ir dar nepatinka man isvis be pabaigos va kaip Spice and Wolf geras animas bet pabaigos nesupratau jie neturejo i siaure keliau kartais ?Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-07-01, 12:49.Rašyti komentarą:
-
Man liūdnos... bet pasikartosiu ir pasakysiu, jog taip pat tas mano noras priklauso nuo Anime... liūdnos taip pat dažniau užbaigtesnės atrodo...Rašyti komentarą:
-
man asmeniškai liūdnos pabaigos daug geriau, padeda dar labiau įsigilint į anime, ar nebūtinai anime, šiaip visur. happy tai happy, baigias ir viskas, o liūdnai kai baigias tai dar susimąstai ar tikrai baigės, ar tęsis, ar tikrai taip viskas turėjo baigtis ir pan. happy endingai išviso nelabai prie širdies, ypač tokie kur koks nors skerdynių anime, ir ten nei vienas iš pagrindinių nemirštą.👍 1Rašyti komentarą:
-
Patinka ir tie ir tie. Tai priklauso nuo pacio anime. Pvz man nepatiko kaip baigesi Romeo x Juliet, bet tai buvo tikrai stulbinama pabaiga ir tikrai nesigailiu, nors noretusi, kad butu kitokia, bet yra gera tikrai tokia, kokia buvo XD Happy ar unhappy, visi yra verti demesio!Rašyti komentarą:
-
Guest repliedna man prie sirdies kai pabaigoje iviksta kasnors tragisko bet del pasiaukojimo nutinka kasnors geroRašyti komentarą:
-
nzn kodel bet man labiau patinka isdalies nelaimingos(tragiskos) pabaigos, nu nzn turetu but bent jau kiek nors yterpta skausmo ar nelaimes, nes be tikro skausmo nepatirsi ir tikros laimes...Rašyti komentarą:
-
Hmmm.. labai man nepatiko Death Note ending'as....
Spoileris:Mire pagrindinis veikejas Kira, kuri as taip garbinau....
Na seip tai happy ending'ai daug geresni zinomaRašyti komentarą:
-
Man tai labiausiai nepatinka kad geri anime ish vis turi endinga
O sheip man labiau patinak Good endingai .. and they lived happily ever after .. is da best.
Nes paskui po tokiu kaip Saikano ar Chrno crusade tai tris dienas kaip shlapiu skuduru per galva gaves bunu.Rašyti komentarą:
-
Na ziurint koks anime. Kartais man patinka kai buna unhappy ending. O kartais happy ending. Labai priklauso nuo siuzeto.Rašyti komentarą:
-
Guest repliedunhappy endings tikrai didensi ispudi padara bet buna liudna nu elfien lied tai ta pabaiga sukrete 100% mane paskui tik mintis minti vijioRašyti komentarą:
Rašyti komentarą: