TFS Dragon Ball Z: Abridged Parody
Collapse
X
-
Nezinau as speju neziuresiu, nenoriu prisimint vaikystes manijos (kortu rinkimas ir pan. dalykeliai)Rašyti komentarą:
-
Ko gero labiausiai organizuotos abridged serijos vien dėl to, kad didelis igarsintoju skaičius. Taip tai matęs visas serijas ir visos juokingos (bent man)Rašyti komentarą:
-
Visas serijas paziurejau juokingas, lb patiko.
Is pradziu galvojau, kad bus is tokiu, kur kas antras zodis-keiksmazodis, nes pilna tokiu. Aciu Dievui, suklydauRašyti komentarą:
-
no its bear no its NAPo, what a hell ? ;DDDD
Keliantis sypsena multikaiRašyti komentarą:
-
Gi populiariausi youtubo Parodijist'ai(isskyrus LittleKuriboh)sita kuria,tai ir turetu but geras ;DRašyti komentarą:
-
na man asmeniskai tai nelabai patiko keleta perziurejau ir viskas, nuobodus jie man kaskodel.
gal kada veliau ir pabaigsiu ziuretRašyti komentarą:
-
Žinau, žiūriu nuo pat pirmos serijos, visos įdomios ir juokingos, cast'as buvo daug žadantis tai ir paėmiau.Rašyti komentarą:
-
Cast List
Vegeta3986:
----------
Super Buu, Kami, Radditz 2/2, Garlic JR, Android 19, Dadoria, Jeice, Yamcha, Kui, Bojack
Lanipator:
----------
Vegeta, Piccolo, Krillin, Babidi, Freeza, Hercule, Shenlong, Mr. Popo, Radditz 1/2, Goten, Burter
KaiserNeko:
----------
Cell, Trunks, King Kai, Zarbon, Android 17, Yajirobe, Guldo, Gregory
Takahata101:
----------
Nappa, Kid Buu, Fat Buu, Captain Ginyu, Recoome, Guru, Dr. Gero, First Form Cell, Porunga, Arlian King
Hbi2k:
----------
Farmer with Shotgun, King Kold, Nail, Korin, Android 16, Dabura, Dr. Briefs
Megami33:
-----------
Bluma, Puar, Chaotzu
Ganxingba
----------
Tenshinhan, King Yemma
Featuring
Kirbopher15 - Ox King
KrisRix - Chi Chi
Little Kuriboh - Narrator
Lord Quadros - Princess SnakeRašyti komentarą:
-
TFS Dragon Ball Z: Abridged Parody
Sita parodija man pasirode idomi ir gan neblogai igarsinta (nes tiesa sakant labai sunkoka rast geru parodiju) tai nusprendziau ja pasidalinti. Atrodo cia irgi igarsinta littlekuriboh nors niekur tai nepamineta nors girdisi tie patys balsai, taip pat yra tokiu neblogu juokeliu. Tai stai ziurekit:
TFS DragonBall Z Abridged Parody Episode 1
Spoileris:
TFS DragonBall Z Abridged Parody Episode 2
Spoileris:
TFS DragonBall Z Abridged Parody Episode 3
Spoileris:
TFS DragonBall Z Abridged Parody Episode 4
Spoileris:
TFS DragonBall Z Abridged Parody Episode 5
Spoileris:
TFS DragonBall Z Abridged Parody Episode 6
Spoileris:
TFS DragonBall Z Abridged Parody Episode 7
Spoileris:
TFS DragonBall Z Abridged Parody Episode 8
Spoileris:
TFS DragonBall Z Abridged Parody Episode 9
Spoileris:
a ir ps as siektiek sekiau yu gi oh the abridged series ir buvo toks geras laiko tarpas kai jis buvo sustojes jas kurt ir dbr vel pradejo tai gan didele tikimybe kad cia littlekurriboh darbas, bet tai is esmes nesvarbuŽymos: Nieko👍 2karolisvis, piccosan, like this.
Rašyti komentarą: