AnimeZona Podcast'as 015: 2016 metų geriausi ir blogiausi anime (be cenzūros)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dai-Katana
    Podcast or Death




    • 2004 10 04
    • 687

    AnimeZona Podcast'as 015: 2016 metų geriausi ir blogiausi anime (be cenzūros)



    Ok, praėjo 2016 metai, kurie buvo šiaip sau. Reikia juos aptarti kol dar neatėjo 2018. Aš, Killerbee, SataNa, ciombiukas ir juudiiiss prisėdome ir peržvelgėme, kas iš tų 2016 buvo įdomu ir kas buvo išvis šlamšto krūva. Na, bent jau iš tų, kas nuvylė. Nes na koks sveiko proto žmogus žiūrės šlamštą žinodamas, kad jis yra visiškas šlamštas. Ne - mes žiūrime tik tai, kas mums atrodo ne šlamštas, tačiau peržiūrėjus visiškai akivaizdu, kad tai šlamštas...

    Kur mes čia... Aha - 2016 praėjo. Nelabai malonūs buvo. Ką pradžioje turėjau omenyje apie "daug žmonių mirė" - mirė daug labai gerų ir mielų aktorių bei muzikantų. Tai yra liūdna ir nesmagu. Suformuluoti ne invalidišką frazę neleido faktas, kad tuo metu buvo 2 valandos po 12 valandų darbo trukmės. Mano kūnas kiekvieną dieną atrofuojasi iki buroko lygio po darbo. Ypač smegenys, bet bandau nepasiduoti. Streamo nebuvo dėl to pačios priežasties.

    Sekantis epizodas bus apie AZAR 2016 rinkimus.

    P.S. Tas aidas, kuriame girdite dusliau kai kurių kitų dalyvių balsus - nes vienas iš mūsų zuikių puikių įrašydamas klausėsi mūsų pasileidęs garsiakalbius o ne ausines. Per skype to nesgirdi, nes Skype filtruoja tokius dalykus. Dėl to ir kokybė Skype įrašo prasta ir mes naudojame lokalius įrašus. #LessonLearnedAgain Kiek galėjau, tiek panaikinau tą aidą ir ateičiai bus vienas iš TOP pre-check dalykų prieš pradedant.

    DISKUTUOKIT SAVO BESTUS IR BALSUOKITE AZAR 2016

    SKYPE: ANACHRONIX.NOEIN
Working...