Pirmasis naujojo Banzai! numeris jau čia!

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • cobabara
    Super mega ultra rašytojas



    • 2009 03 17
    • 998

    Pirmasis naujojo Banzai! numeris jau čia!


    Taip taip, teisingai perskaitėt. Perfrazavus protingąjį Galileo Galilėjų: o vis dėlto jis pasirodė. Tik dviem dienelėm vėliau negu lygiai mėnuo nuo darbų paskelbimo, pirmasis atnaujinto Banzai! numeris jau pasiekiamas jūsų kompiuterio ekranuose. Net pačiai atrodo, kad šitas projektas kone iš numirusių prisikėlė - pats pirmasis numeris buvo išleistas prieš šešerius metus; ši vasara, pilna planų, planais ir liko; o ir pati jau retkarčiais susimąstydavau, ar tikrai pavyks atlikti užsibrėžtą darbą, kai pradžioje komandoje buvo tik 4 žmonės. Labai jiems dėkoju už nuoširdų triūsą ir kad klausėsi mano (nors ir nedažno) bambėjimo. Džiugu, kad atsirado dar vienas kitas žmogus, norintis prisidėti. Taip pat noriu padėkoti pirmajai Banzai žurnalo komandai, kuri sugalvojo bei inicijavo tokią gražią idėją bei Augis24 - kad ir kokie nesuderinami kolegos buvom, be jo nebūčiau sužinojusi apie šį žurnalą.



    Taigi, pirmasis sugrįžęs numeris jau čia. Žinoma, su savais trūkumais, galbūt užsilikusiomis rašybos klaidomis (nors labai tikiuosi, kad tokių nepraleista) ir daug kuo, kas galėtų būti geriau ar įdomiau. Galėčiau kaltę suversti laiko trūkumui (du ar tris straipsnius atidėjom kitam numeriui, nes nespėjom jų pabaigti) ar kaip tradicinė studentė sakyti, kad "tiesiog pritrūko tos vienos paskutinės nakties", bet vienokių ar kitokių liapsusų išvengti negalima ir su ilgu pasiruošimu. Taigi, prašom kritikuoti į valias, na o bet tačiau - vis vien mes nei profesionalai, nei laisvo oro direktoriai, tad tikiuosi, kad suprasit, jog tobulybės iš karto niekas neranda



    Nieko tvirtai garantuoti negaliu, tačiau planuoju ir stengsiuosi žurnalą leisti uoliai kas mėnesį. Šį savaitgalį lauksiu visų jūsų kritikos, įvertinimų bei komentarų, o nuo pirmadienio vėl bandysiu apsimest bambekle bose ir muštruot komandą su antrojo numerio planu bei tvarkaraščiu.



    Parsisiųsti pdf rasite čia: click
    Skaityti online galite čia: clicky
    Paskutinis pakeitimas nuo cobabara; 2013-11-23, 06:19.
    Urameshi, Iemon-dono!
Working...