AniRadio: Visas savaitgalis įvairiausios elektroninės muzikos!

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Viktoras
    Rimtas forumo narys


    • 2008 03 17
    • 190

    AniRadio: Visas savaitgalis įvairiausios elektroninės muzikos!

    Sveiki visi!

    Jei yra tokių, kurie pasiilgo Anime Academy Radio ir veikiančios nuorodos į ją arba tokių, kuriems įdomios internetinės anime radijos, tai aš skubu pranešti džiugią žinią. Nors AAR kaip ir nebeliko, bet mudu su olandu DJ Power2All pagaliau ne taip seniai sukūrėm savo radiją AniRadio - jis ir taip ketino tokią sukurti, nes jis hostins Lucky Lotus 2 online festival šį lapkritį, o aš ir taip norėjau turėti "savą" radiją kuri grotų tai, kas ir man patinka. Taigi mudviejų interesai sutapo, ir tai tapo realybe, nors pakolkas ir be išbaigtos svetainės: http://www.aniradio.org/ joje yra ir minėto festivalio promo - rekomenduoju bent užmesti akį. Dar daug ką reiktų padaryti, bet svarbiausia, kad veikia trys stream įvairiems stiliams - pasirinktinai, taigi nepatingėkit išbandyti bent vieną iš jų.

    Linkas yra ir AZ viršuje.

    Be abejonės, galite pretenduoti būti DJ, jei turit ką pasiūlyti; siūlyti papildomos muzikos (nors geriau palaukti, kol bus koks pilnas request list kur būtų galima pasitiktrinti, ar mes tai turim); padėti visaip kaip kitaip, o ypač pamėgstant mūsų pakolkas nedidelę stotį ir ją pareklamuojant; o pakolkas svarbiausia iš visų - bannerį mums gal ir greitu laiku sukurs, bet dar neturim jokio "gero" web dizainerio (gal wordpress) kuris padėtų sukurti kokį į akis krentantį dizainą (kai jau bus banneris).

    Visi susidomėję arba užsukit į mūsų svetainę, arba rašykit čia, arba rašykit man į private.

    Power2All man užsiminė, kad šį šeštadienį jis vakare gali pagroti gyvai (jo pagrindinis stilius yra visokia elektroninė muzika ir remiksai).
    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2013-01-15, 14:02.
Working...