Touhou - nauja plotmė

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Hellsing_lover
    Purinsesu no Darukuneso




    • 2007 02 15
    • 1319

    Touhou - nauja plotmė

    » Taigi, jau turbūt gana nemažas gandas tarp otaku nusirito ir anie jau džiaugiasi pakampėse kartu su visokiais lolėm prijaučiančiais veikėjais bei gamer'iais - vienas žinomiausių japoniškų doujin tipo žaidimų, sukurtas iš gražių, otakiškų idėjų ir persiritęs jau per savo n-ąją versiją bei surinkęs gvardiją fanboy'ių, sunktai ir išsunktai savo duoklę atidavusių cosplayer'ių (tarp jų net ir žavingų lietuvos mergaičių) bei iš jo atributikos kišenes prisikimšusių $ "made in China" gamintojų numylėtas, šimtus sukurtų klipų ir muzikinių aranžuočių įkvėpimo šaltinis (tarp kurių ir fenomenalusis YouTube savaičių savaičių topas "Bad Apple"), TOUHOU žaidimo serijos išvysta dienos šviesą ir žydruosiuose ekranuose. TAIP. Žydruosiuose ekranuose anime pavidalu. Palaukit, kažkas nesijaučia čia kiek nuo kito galo? Na, nesvarbu, juk tai Japonija - nepaaiškinamų reiškinių šalis. Visi džiaugiamės dar neišmelžta karvute ir pažiūrėkime, kas čia bus.




    » Na, o tiems, kam dar kyla toks neišprusęs klausimas, kas per velnias tas TOUHOU, bėkite panaršyti visagalės Google, kad daugiau tokių keistų klausimų nebekiltų, arba bent jau pažiūrėkite japonų sukurtą MAD video klipą "Bad Apple" (video žemiau).

    » Visi likę pasimėgaujame naujai parodytu anime trailer'iu (kurį, tiesa, pradžioje įterpia kažkoks keistas ir nei japonams, nei mums neįdomus ir šurmulio nesukėlęs anime "Machi Asobi 4")

    Šaltinis: SankakuComplex




    Trailer:


    Bad Apple!:

    Paskutinis pakeitimas nuo Hellsing_lover; 2011-02-16, 09:30.

    Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?
Working...