Naujienos iš "Akiba-Show 2010" - Pokštas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣







    • 2007 04 25
    • 1384

    Naujienos iš "Akiba-Show 2010" - Pokštas

    <hr><hr>
    Naujienos iš "Akiba-Show 2010"
    <hr><hr>

    <table><td width=740><div align=justify><img src=http://farm4.static.flickr.com/3266/2684377773_068fa835a6.jpg align=left width=300 hspace=13></img>» "Akiba-Show 2010" - tai kasmetinis uždaras renginys, vykstantis garsiojoje "otakų Mekoje" Akihibaroje, nuo 2000'ūjų. Kaip jau minėjau tai uždaras renginys todėl į jį patenkama tik gavus specialų kvietimą. Šiame renginyje dalyvauja gerbiamiausi anime kūrėjai, verslininkai gaminantys produkciją susijusia su anime tematika, bei įvairiausių anime bendruomenių atstovai iš viso pasaulio. Kita dalyvių kategorija tai rėmėjai, tai tikrai turtingi žmonės kurie būtent šiame renginyje apsisprendžia kokius naujus projektus jie sutiks paremti. Kadangi šie metai jubiliejiniai, buvo nuspręsta duris atverti šiek tiek plačiau, taigi buvo pakviesta bene dvigubai daugiau anime bendruomenių atstovų iš viso pasaulio, kaip vėliau sužinojau jų susirinko apie pusantro šimto.

    » Lietuva kaip ir nemažai kitų nedidelių valstybių šiemet neliko už borto, taigi AnimeZona kaip didžiausia anime bendruomenė Lietuvoje gavo kvietimą vienam savo atstovui sudalyvauti "Akiba-Show 2010". Taip jau susiklostė, kad garbė šiame renginyje atstovauti AnimeZoną ir visus Lietuvos otakus atiteko man. Taigi aš žemiau pristatau ryškiausias parvežtas naujienas. o apie pačia kelionę ir joje patirtus įspūdžius papasakosiu šiek tiek vėliau.</div></td></table>

    <hr>

    <img src=http://img695.imageshack.us/img695/8136/ridebackii.jpg align=right hspace=13 border=2 width=290></img>
    RideBack: 新世代

    » Pažodžiui išvertus "RideBack: Nauja karta". Veiksmas vyksta 11'a metų po pirmo sezono pabaigos. Dabar Rin sutinkame gerokai paaugusią, tausią tikra moterimi, ji net turi dukrą vardu Mimi. Būtent apie Mimi ir suksis pagrindinė siužeto linija. RideBack'ai ilgainiui tobulėjo, atsirado nemažai naujų modelių pritaikytų įvairioms žmonių grupėms. Taip pat atsirado nemažai naujų sporto šakų paremtų naujaisiais RideBack modeliais, viena iš tokių RideBack lenktynės su kliūtimis vaikų lyga, šios sporto šakos Japonijos čempionė ir yra Rin dukra Mimi. Tačiau šiai sporto šakai iškyla grėsmė, kadangi nežinoma nusikaltėlių grupė vykdo apiplėšimus pasitelkę vaikus vairuojančius vaikiškus RideBack modelius, kadangi jie daug mažesni bei gali pralįsti pro mažesnes angas, taip pat policija į vaikus nedrįsta šaudyti.

    » Kadangi policija nepajėgi susitvarkyti su jaunaisiais nusikaltėliais, valdžia ima svarstyti sprendimą uždrausti vaikiškuosius RideBack modelius bei visas sporto šakas kuriose jei naudojami. Tačiau Mimi su tuo nesiruošia taikstytis ir atsisveikinti su savo mylimu sportu. Ji nusprendžia pati užkirsti kelią šalį siaubiantiems nusikaltėliams, netrukus supratusi kad dukros sustabdyti nepavyks, Rin nusprendžia jai padėti. Taigi mama ir dukra kyla į kovą... Pirmasis epizodas turėtų pasirodyti šių metų vasarą.




    <img src=http://img237.imageshack.us/img237/1511/dmcii.jpg align=left hspace=13 border=2 width=255></img>Detroit Metal City II

    » Jau senokai buvo galima tikėtis šio perliuko pratesimo, kadangi manga vis dar kuriama. Ir pagaliau mus pasiekė geros žinios, buvo nuspręsta išleisti DMC tęsinį, jis liks tokiam pačiam formate kaip ir pirmasis sezonas, t.y. trumpos OVA serijos susidedančios iš dviejų epizodų. Kūrėjai žada gan išvysime ne tiks pribloškiantį reginį su nuostabiu juoduoju humoru, bet ir išgirsime visiškai negirdėtų DMC kūrinių, kurie bus išleisti viename albume pasirodysiančiame kartu su paskutiniuoju epizodu. Ši adaptacija ekranus turėtų pasiekti kažkur šių metų rudenį, maždaug du metai po pirmojo sezono pradžios.

    » Numanoma istorija bus maždaug tokia, po to kai Krauzeris II'asis ir DMC nugalėjo visus savo priešininkus, jie dar labiau išgarsėjo visame pasaulyje, vargu ar bebūtu galima pasaulyje rasti žmogų kuris nebūtu girdėjęs "Go to DMC!". Tačiau toks populiarumas toli gražu patinka ne visiems, pogrindinės radikalių pažiūrų grupės be jų gerbėjai ima piktintis tokiu japonų grupės išpopuliarėjimu jų šalyse, galiausia jie skelbia karą Krauzeris II'ajam, kitiems DMC nariams bei visiems jų gerbėjams. Taip prasideda tikrų tikriausias karas iš scenų persikėlęs į gatves.




    <img src=http://img255.imageshack.us/img255/2311/onepiecesp.jpg align=right vspace=4 hspace=13 border=2 width=450></img>
    One Piece: Strong People

    » Gera žinia visiems One Piece fanatikams, naujas "van pyso" filmas turėtų pasirodyti šių metų pabaigoje, Gruodžio 12 dieną lygiai matai po filmo "One Piece: Strong World" pasirodymo japonijojos kino teatruose. Tai bus Šio filmo istorija užbaigs filmo "One Piece: Strong World" istoriją kuri pakolkas nelabai aišku kaip ten užsibaigė kadangi DVD ir pirmieji subtitrai pasirodys anksčiausiai tik šių metų liepą. Istorija vyks kažkur tarp "Thriller bark" ir "Shabondi" arkų. Turėtų paaiškėti kai kurios paslaptys gaubusios garsujį kalėjimą Impel Down, kuriame dabar ir vyksta TV serijų veiksmas.




    <img src=http://img338.imageshack.us/img338/786/hajimenoipposecondgear.jpg align=left hspace=73 border=2 width=200></img>Hajime no Ippo: Second Gear

    » Džiugi žinia Hajime no ippo ir sportinių anime mėgėjams, pranešta apie naują šio puikaus sportinio anime dalį, džiugu ir tai, kad šis tesinys bus TV formato, o ne koks filmas ar OVA, taigi pasimėgauti šiuo anime galėsime šiek tiek ilgiau. Antrasis sezonas pasibaigė su intriga, kad Ippo išmoks kažko labai naujo ir taps dar stipresnis, būtent tai ir turėtume pamatyti trečiajame sezone. Pasaulį šis anime turėtų išvysti kažkur 2011'ūjų metų pirmajame ketvirtyje.




    <img src=http://img402.imageshack.us/img402/2151/girlsbravo.jpg align=right hspace=33 border=2 width=320></img>
    Girls Bravo 3

    » Trečioji Girls Bravo dalis toliau pasakosianti apie moterų baimę turinčio vaikino gyvenimą pasaulyje kur gyvena tik dailiosios lyties atstovės. Pirmieji du sezonai pasižymėjo linksma ir ecchio pritvinkusia atmosfera, tas turėtų išlikti ir trečiajame sezone, o atsižvelgiant kiek per tuos penkis metu pro antrojo sezono pabaigos patobulėjo technologijos, galima drąsiai teigti, kad išvysime dar gražesnį reginį. Pirmąją seriją planuojama išleisti 2011'ūjų vasario gale.




    <img src=http://img638.imageshack.us/img638/9597/berserkultimate.jpg align=left hspace=13 border=2 width=190></img>Berserk Ultimate

    » Apie šio anime tęsinį ne vienerius metus sklandė legendos ir pagaliau Berserk mangos autorius Kentarou Miura prabilo apie naują Berserk adaptaciją. Nors konkrečių žinių pakol kas nėra labai daug, tačiau buvo pasakyta, kad bus sekama nusisekusiu "Hellsling Ultimate" pavyzdžiu. T.y naujasis Berserkas bus leidžiams OVA'ų pavidalu po 2-3 OVA's per metus, nuo istorijos pradžios. Pirmoji OVA turėtų pasirodyti maždaug 2011 metų viduryje, taigi laukti liko apie metus. Jei žiūrėsime pagal Hellsing Ultimate tai galime tikėtis smarkiai patobulėjusio piešimo, o žinant, kad Berserk manga tęsiasi gan ilgai ir dar nesibaigė, kogero bus kai kur sutrumpinta istorija, t.y. nukirptos kai kurios vietos. Nors naujų serijų teks gan ilgai laukti tačiau mane asmeniškai džiugina tai, kad OVA formatas duoda labai didelę viltį kad išvysime visiškai necenzūruotą mangos adaptaciją, o tai manau turėtų ne vieną nudžiuginti.



    <hr>
    » Pakol kas, informacija apie šiuos pratesimus bus galima rasite tik anime bendruomenėse dalyvavusiuose "Akiba-Show 2010", o tokiuose tinklapiuose kaip ANN, AniDB ar MAL ši informacija pasieks po kelių savaičių. Tokie buvo šio renginio organizatorių norai. Išties gana keistas sprendimas, bet mano galva čia bus kiek neįprastas reklamos būdas, t.y. tiesiogiai skleisti informaciją potencialių žiūrovų gretose, o ne kišti per prievartą, televizijoje, internete ar spaudoje kaip, kad iki šiol buvo įprasta.

    » Ačiū už dėmesį, tikiuosi nepritrūko kantrybės skaityti visą šią mano rašliavą ir tikiuosi nepritrūks tos kantrybės belaukiant šių tęsinių. O dabar einu ilsėtis po ilgos kelionės...

    81
    RideBack: 新世代
    0%
    8
    Detroit Metal City II
    0%
    32
    One Piece: Strong People
    0%
    7
    Hajime no Ippo: Second Gear
    0%
    6
    Girls Bravo 3
    0%
    9
    Berserk Ultimate
    0%
    19
Working...