Kaiji "Live-Action" balandžio 7'ą (video)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    Kaiji "Live-Action" balandžio 7'ą (video)

    » Šių metų balandžio 7‘ą pasaulio žiūrovus pasieks garsios Nobuyuki Fukumoto mangos Kaiji ekranizacija, režisuojama Toya Sato, pagal kurią 2007 metais taip pat buvo sukurtas anime. Japonijoje filmo premjera dar buvo praėjusių metų spalio mėnesį, bet likusioji pasaulio dalis galės įvertinti filmą jau kitą mėnesį.

    » Pagrindinio personažo Kaiji vaidmenį atliks Tatsuya Fujiwara, o įdomiausia, kad filme Endo personažas taps moterimi, kurios vaidmenį atliks Yuki Amami. Manau, teisingas sprendimas, nes kur kas labiau pagyvins filmą, o ir moteriškė tame specifiniame ir moterims nebūdingame vaidmenyje turėtų atrodyti labai įdomiai.

    » Tokį psichologinį, cinišką ir netgi šiek tiek filosofinį siužetą gali tik japonai sukurti (gerąja prasme). Šis anime apie azartinius žaidimus. Tik iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad tokiuose žaidimuose viskas priklauso nuo sėkmės. Net jei tai yra banalus "žirklės-akmuo-popierius". Visada yra galimybė padidinti šansus panaudojus melą, psichologiją, intelektą ar net sukčiavimą, nuo ko šis anime tampa labai nenuspėjamas. Intelektualus ir originalus kūrinis, kurio ekranizacija tikiuosi bus ne ką prastesnė.





    Vaizdai iš filmo:

    Kaiji full trailer:

Working...