Jamesas Cameronas nelaidoja „Battle Angel Alita“ projekto

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    Jamesas Cameronas nelaidoja „Battle Angel Alita“ projekto

    » Prieš kelias savaites jau buvo rašoma apie garsios Yukito Kishiro mangos ekranizaciją, tačiau visai nesenai prodiuseris Jon Landau, kuris dirbo kartu su Jeimsu Kamerunu (James Cameron ) ties Avatar filmu, prasitarė apie kai kurias „Battle Angel Alita“ Sci-Fi ekranizacijos detales. Teigia, kad filmo veiksmas nusikels į mangos priešistorę (anime to nebuvo parodyta) ir susikoncentruos ties Alita, kurią tuo metu kamuoja atminties praradimas ir suvokimas, kad ji tėra robotas.

    » Alita yra vaizduojama kaip gladiatorė, dalyvaujanti ir kovojanti ekstremaliuose uždaruose robotų lenktynėse, kuriuo metu ji rieda netradiciniais riedučiais. Filmas vadinsis trumpai – Alita ir bus 3D filmas, o ne vaidybinis filmas, kaip buvo manoma prieš tai.





    2012.12.28 Jamesas Cameronas nelaidoja „Battle Angel Alita“ projekto



    Duotame interviu Cameronas prasitarė jog kol kas jo prioritetas yra Avatar pratęsimas ir Deep-sea dokumentinis filmas. Tačiau nespėja nurašyti prieš kelis metus minėto Gunnm anime/mangos ekranizacijos. "Vis dar myliu šį projektą, tačiau per ateinančius du metus Battle Angel Alita nepasieks plačiųjų ekranų, bet projektas tikrai nėra miręs." Kaip žinia anime apėmė tik mažąją mangos dalį ir scenarijaus vystymuisi begalė vietos.








    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2012-12-28, 11:51.
Working...