AZAR 2008 ~pirmo etapo rezultatai~
Collapse
X
-
Biški nusiviliau gautais rezultatais . Gavosi, kad 6 nominacijas susigriebie tik du anime, tai Spice and Wolf ir Code Geass .Ir dar tai nepabaiga, na bent likusieji yra verti savo nominacoju .👍 1 -
Na istikro tai teko nusivilti keletu rezultatu bet ypac tai del romantiko. Tikrai Ef daug geresnis nei spice and wolf bet ka jau padarysi pries tokius rezultatus.Rašyti komentarą:
-
Na jis kaip Death Note. ziuri, ziuri be emociju.. o po to *Ka-POW!!* pabaiga ir viskas.. prasideda orgazmas kad sitas buvo epic xDRašyti komentarą:
-
Yeah, cia yra mano nuomone ^_^
Nu.. yep, turbut taip neidomu buvo ziureti, tik pabaiga lb gera buvo x)
Man pavyzdziui sitas anime labai greitai ir lengvai praejo ziurint, pajutau malonuma ziuredamas ji, intriguojantis labai ir filleriu mazai, atitraukianciu nuo intrigos ^^Rašyti komentarą:
-
-
Levi anime populiariais netampa x) O jeigu pvz Code Geass uzeme 3 vietas, nes jis yra populiarus, del to, kad jis istikruju yra geras x) Kas nesutiks, kad Code Geass yra vienas is ispudingiausiu tu metu anime? :3Rašyti komentarą:
-
SE geriausias naujokas MY ASS! oi oi kaip juokinga...
Mnemosyne gerai pasirode, va cia man patinka👍 1Rašyti komentarą:
-
AAAARGH, žavingiausias blogietis turėjo būt Vamp'as, bet ką, cheers up for fanboyz Daugiau mažiau, kiti rezultatai tenkina
*Update*
Tiksliai migliute priminė, kad Izzo nepatnekintas naujoku, Casshern Sins, Xam'd - visi geresni už SE, bet vėlgi cheers to BLING BLING animesPaskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2009-02-21, 18:18.👍 1Rašyti komentarą:
-
Kiek nustebino mane tokie rezultatai. Daug anime po kelis kertus laimėjo. Šeip spėju, kad nėra jie tokie jau stiprūs daugumoj kategorijų, tiesiog Code Geass R2, Spice And Wolf,DMC yra be galo populiarūs, juos matė daugelis, todėl ir susišlavė nemažai vietų, o tie, kurie nelabai populiarumu pasižymi, į juos dėmesio neatkreipė, nematė ir nebalsavo.
Na bet populiarumas kaip ne kaip reiškia pasisekimą.Rašyti komentarą:
-
Viskas daug maž ok, bet romantika nusivyliau.... Manau daugelis balsavo ne dėl romantikos, bet dėl to, kad anime tiesiog labai geras.Rašyti komentarą:
-
Rašyti komentarą: