Spoileris:
|
Always: Sunset on Third Street 2
Collapse
X
-
Kas dar nežinojo ar pamiršo, jau yra pasirodęs antros filmo dalies DVD, kurį galimą užsisakyti arba atsi****ti iš žemiau esančio linko. Kol kas matęs ne visą filmą, bet labai pakerėjo tų metų atkurta Japonijos atmosfera ir gyvenimas.
Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-05-13, 06:04. -
Guest repliedMaciau abi dalis, labai patiko!Rašyti komentarą:
-
Ką tik pamažiūrėjau pirmą flimą. Fantastiški įspūdžiai. Sukėlė gausybę emocijų, tikras malonumas akims ir sielai. Graži istorija nuostabiai ir nuoširdžiai pateikta, neveltui toks pupuliarus filmas ten.
O kas dėl tos godziros sitam treilerį tai labai gerai rišasi su prima dalim . Gal tai suzuki vadovo ar kito veikėjo sapnas, o gal fantazija arba šiaip reklaminis antros dalies klipas, bet matyti, kad puikiai išlaiko ta pačią nuotaiką ir personažo charakterį kaip ir pirmam filme .
P.S. Jei kas rasit šaltinį iš kur galima parsisiųsti antra dalį su kokybiškai titrais būkit geri praneškit čia.Rašyti komentarą:
-
-
Tikiu, kad ishtrauka idetu atitinkama, o antra apie Godzila, tada butu aishkiau, manau verta bus paziuret.Rašyti komentarą:
-
Filmo nemaciau, bet man pretenzijos kyla prie posterio, pamacius isivaizdavau kad filmas apie tu metu gyvenima, zmoniu likimus,meile ir pan., pasirodo apie Godzhirra....kazkaip man nesirisha jisai prie to filmo, o ir bokshtas atrodo kaip statomas (:
Plakatas man patiko, bet jisai nieko neatspindi (:
Nu cia tik mano toks pastebejimas.Rašyti komentarą:
-
Filmo nemaciau, bet man pretenzijos kyla prie posterio, pamacius isivaizdavau kad filmas apie tu metu gyvenima, zmoniu likimus,meile ir pan., pasirodo apie Godzhirra....kazkaip man nesirisha jisai prie to filmo, o ir bokshtas atrodo kaip statomas (:
Plakatas man patiko, bet jisai nieko neatspindi (:
Nu cia tik mano toks pastebejimas.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-05-16, 15:43.Rašyti komentarą:
-
Rašyti komentarą:
-
Wow... Reix pazhieti! Primena sena godzilos serialus, amerikiechiu gamybos ir ish viso tuos visus monster maraton movies of 60's 70's Bet chia tai nice padare...Rašyti komentarą:
Rašyti komentarą: