Higurashi no Naku Koro ni "Live Action"

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sable
    The Hitchhiker

• 2005 03 11
    • 1530

Kuriamas jau antras Higurashi no Naku Koro ni "live action" filmas. Tiesa, pirmas pasirodyt turi jau gegužės 10 dieną. Kaip ir anime adaptacija filmas pasakos apie žiaurias ir paslaptingas žmogžudystes, vykstančias per kasmetinį atokaus miestelio festivalį. Filmą režisuoja Ataru Oikawa (Tomie), muzikos kompozicija - Kenji Kawai (Death Note live action, Gits).

Krenta į akis aktorių amžius, bus truputį paaugę veikėjai. Nors turint omeny žanrą galbūt ir galima pateisint. Režisieriaus vardas ir darbų istorija nieko gero nepasako, tad nežinia ko rimtai galima būtų tikėtis. Bet tinklapis nuteikia gan teigiamai =]

ANN, Oficialus puslapis, Trailer 1, Trailer 2
    Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-04-29, 18:19.
  • Hellsing_lover
    Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
    • 1318

Kažkaip man dar sunku įsivaizduoti tokį anime "live action" formate. Tikiuosi, kad per daug į lankas nenuvažiuos, kas kartais būdinga japoniškuose "live action".
    Paskutinis pakeitimas nuo Hellsing_lover; 2008-04-29, 13:04.

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Huy-san
      657

• 2008 01 31
      • 160

na kadnagi man patiko tik pirmas sio anime arc'as filmo visiskai nelaukiu
      Paskutinis pakeitimas nuo Huy-san; 2008-04-29, 13:17.

Comment

• RaiDex
        Naujokas

• 2007 05 18
        • 26

Ydomu bus pamatyti kas gausis.

Comment

• Kleopso
          Followkata Toushifollow

• 2008 04 01
          • 208

Nelabai man patinka tie anime perdirbimai į live action. Dažniausiai atbaido aktorių vaidyba. O kas dėl šito, tai jaučiu pirma patį anime reiktų pažiūrėt.

Comment

• zhmogeliukas
            Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
            • 722

o man atvirksčiai nei daugeliui rašiusiųjų labiau live-actionai patinka n.n
            lauksiu,nors anime ir nemačius))

Comment

• Sloth
              [SrX]

• 2007 09 14
              • 277

Na nezinau, geras rezisierius, mano nuomone, is tokio siuzeto galetu nulipdyti tikra sedevra. Bent jau man visas story line, labiau i filma tiktu.
              Kazkuo sio anime istorija man primena "Silent Hill" , tik gerai nesuprantu kuo

Comment

• bartkuz
                Big FF fan
                • 2008 03 26
                • 8

Na jo japonams su vaidyba nelabai sekasi, bet tikiuosi bus geras. Anime man asmeniskai vienas geriausiu buvo

Comment

• Dai-Katana
                  Podcast or Death

• 2004 10 04
                  • 686

Anime mačiau kažkiek ir dropinau, nes brudas ir nelabai vertas laiko švaistymo, bet LA permesiu akimis vien dėl smalsumo. Anime yra žiaurus, o japonai mėgsta prifarširuoti savo filmus kraujo perdozavimais ir įdomiomis (šitas žodis kartais su kabutėmis, kartais be) veiksmo scenomis.

Comment

• Nakanamori
                    Narys

• 2008 07 05
                    • 70

nu anime tai labai idomus ir kraujuotas buvo reiks paziuret kas is to filmo gausis...

Comment

• Futari
                      AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                      • 1094

Filmas, norint perteikti Higurashi dvasia, turetu but tikras skerdyniu, kankinimu ir macabre rinkinys... Ir GERAS rinkinys, koki sunkiai pavyks deramai atvaizduoti realybej...

Comment

Working...