Mahoujin Guruguru (2017) [A.M.F]

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Klaudijus
    Narys

    • 2014 07 08
    • 73

    Mahoujin Guruguru (2017) [A.M.F]




    Pavadinimas:
    Mahoujin Guruguru / Magiškasis ratas
    Studija: Production I.G.
    Režisierius:
    Ikehata Hiroshi
    Metai: 2017
    Žanrai:
    Nuotykiai, Komedija, Fantastinis, Magija, Shounen
    Serijų sk.: 24 x 24 min. (TV)

    Vertimas:
    MCV_Preacher
    Redagavimas: Klaudijus


    Istorija trumpai: Nikė, berniukas iš Džimina kaimo, savo didvyrius dievinančių tėvų išsiunčiamas (ne savo noru, žinoma) į žygi nugalėti Demonų karaliaus, apie tai paskelbus Kodai karalystės valdovui. Laikantis kaimo tradicijų, prieš išvykdamas jis aplanko senąją burtininkę, kur jo priežiūrai patikima Kukuri - jauna mergaitė, gebanti valdyti paslaptinguosius Guru Guru burtus. Pasak raganos, Kukuri yra paskutinė Migu Migu klano atstovė, sugebanti tai daryti, tad visą gyvenimą laukė didvyrio pasirodymo. Tingiam didvyriui ir naiviai burtininkei susitikus, prasideda klasikinė fantazijos persmelkta kelionė, kupina juoko ir kartais ašarų.




    Daugiau informacijos: anidb, MAL

  • Klaudijus
    Narys

    • 2014 07 08
    • 73

    #2
    Nusprendžiau bent kažkiek atgaivinti vertimų giją, tuo pačiu gal kam pasitarnaus kaip vieta išreikšti nuomonę apie šį kūrinį, kadangi nemačiau, kad būtų parašytas aprašymas ar kažkur paminėtas, o tikrai vertas dėmesio. Man patiko, ypač daug humoro, kartais net sunku sužiūrėti, tai nelabai rekomenduočiau maratonu žiūrėti, žinoma, pasitaiko, kad kai kurie juokeliai kartojasi, kaip vienas senis pastoviai su savo šokiais. Patiko pats serialo nuoširdumas, pagrindinių personažų santykiai visai nieko, greit galima pamėgti. Siužetas gan paprastas ir dinamiškas, nebuvo taip, kad nuobodžiaučiau. Animacija pats tas, patinka, kai sudaro retro žaidimų įvaizdį, imituodami 8-16 bit žaidimų grafiką. Production I.G. šauniai padirbėjo.
    Yra 1994-ųjų versija, kurios nemačiau, bet iš šio vaizdo įrašo susidariau įspūdį, kad 2017-ųjų adaptacija tam tikra prasme geresnė, kuri pilnai baigta pagal mangą, skirtingai nei pirmoji.

    When Manga Adapts Anime: Mahoujin Guru Guru https://www.youtube.com/watch?v=5YTPPuObwBE
    Paskutinis pakeitimas nuo Klaudijus; 2018-04-18, 15:44.

    Comment

    Working...