Garo: Vanishing Line [A.M.F}

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Klaudijus
    Narys

    • 2014 07 08
    • 73

    Garo: Vanishing Line [A.M.F}


    garo-vanishing-line_v0.jpgPavadinimas: Garo: Vanishing Line
    Studija: MAPPA
    Režisierius: Park Seong-Hu
    Metai: 2017-2018
    Žanrai: Veiksmas, Fantastinis, Antgamtinis
    Serijų sk.: 24 x 24 min. (TV)
    Daugiau informacijos: anidb, MAL

    Vertimas: Klaudijus



    Istorija trumpai:
    Raselas itin pažengęs miestas. Kol žmonės mėgaujasi gyvenimu, kažkas rezga milžinišką sąmokslo teoriją, sukrėsiančią visą pasaulį . Kalavijas, vyras, pastebėjęs jos veiksmus, pasiryžta kovoti ir atskeisti ją teturėdamas vieną užuominą - „Eldoradas“. Tuo metu Kalavijas susipažįsta su mergaite vardu Sofija, ieškančia „Eldoradas“ - žinutės, paliktos jos dingusio brolio, reikšmės. Jiedu, pritraukti šio žodžio, vienas kitam jaučia nematomus saitus ir pradeda bendradarbiauti. Taip prasideda jų dvejopų jausmų kelionė.


    http://amf.lt/anime/garo-vanishing-line
    Paskutinis pakeitimas nuo Klaudijus; 2018-05-18, 03:12.
  • Klaudijus
    Narys

    • 2014 07 08
    • 73

    #2
    Irgi sakyčiau, kad nepakankamai pastebėtas serialas. Istorija gana paprasta, yra šiek tiek dramos, bet nieko pernelyg ypatingo, nebando atrodyti rimtesniu negu iš tiesų yra. Smagiausia - tai personažai ir veiksmas, pastarojo mažiau, daugiau kiekvienoje serijoje, kai kada atrodo, kad kitame seriale tam tikros veiksmo scenos tik finaliniuose serijos būtų, nors kai kada, jeigu žiūrint per nedidelį ekraną, sunkiau galima suprasti, kas vyksta. Yra CGI, bet nėra labai pastebima, nebado tiek akių, o jei kovoms naudojama, tai ganėtinai gerai atrodo, gal išėjus Bluray net geriau atrodys. Visi, išskyrus vieną personažę, suaugę, ką vis rečiau šiais laikais galima pamatyti, ganėtinai įdomus buvo stebėti jų santykius. Pirmos serijos susipažinimai su jais, paskui įvairūs bendradarbiavimai po du pasikeičiant, o galiausiai ir visi kartu. Pati istorija rimčiau įsibėgėja nuo septintos serijos.
    P.S. MAPPA man ganėtinai įdomi studija, kažin kaip susidoros su Pluto ir Dororo, o pastarasis jau turi 1969-ųjų anime adaptaciją.
    Paskutinis pakeitimas nuo Klaudijus; 2018-05-18, 04:01.

    Comment

    Working...