One Piece movie 9: Čioperio istorija [AZsubs]

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    One Piece movie 9: Čioperio istorija [AZsubs]

    One Piece movie 9 - Čioperio istorija


    Metai: 2008-03-01
    Režisierius: Atsuji Shimizu
    Studija:Toei Animation
    Žanrai: Veiksmas, drama, komedija, fentazy, super galios ir t.t.
    Trukmė: 112min.


    Tai dar tik 9-as One Piece filmas pasakojantis istoriją kaip prie Lufio įgulos prisijungė daktaras. Nors filmas yra sutrumpintas Drum Island arkos atpasakojimas ir gali pasirodyti, kad neverta jo žiūrėti, nes viską mačiau TV serijose arba esu ant tiek nūbas, kad One Piece man išvis nelygis žiūrėt, klystat. Nors filmas ir atpasakoja Drum Empire arką, tačiau yra pagardintas keliais įtin įmantrų skonį suteikiančiais prieskoniais. Visų pirmą piešimas. Panašus jis į 6-to filmo, bet daugiau krypsta link originalo, tik čia daug dinamiškesnis ir gyvesnis nei TV serijose. Į istoriją labai puikiai įpaišyti Frankis ir Robin, kurie sekant TV serijas atsiranda daug vėliau. Dar turim visiškai šviežią veikėją - Mušulą, kurį nupiešė pats Eiichiro Oda, kas mane iš tiesų labai sužavėjo, mat išlaikomas ryšys su autorium. Lyg to dar būtų maža, viskas sukasi Antrąja ir Trečiąja pavara.

    Apie istoriją nėra čia daug ką pasakot, nes kas matė One Piece viską žino, o kas nematė kaži ar išvis ims žiūrėt šį filmą. Vis dėlto noriu pasakyt tiek, kad nemačiusiems One Piece, bet galvojantiems pradėt ir tiems kurie dar nedamušė CP9 sagos, filmas kol kas nerekomenduojamas, nes yra rimtų spoilų.
    Reziumė apie filmą, tikrai vykęs Čioperio sagos atpasakojimas su puikiu piešimu, dramos, humoro ir pašėlusio veiksmo doze.

    P.S.

    Gal atrodo keista, kad vertėjas atgraso imt jo produktą, bet filmas buvo verstas ne tiems, kurių visas pasaulis sukasi apie Sasukę.


    Screenshot'ai


    Į lietuvių kalbą vertė
    :Izzo / Redagavo, koregavo: slicKrox ir Hellsing Lover



    -= Jei aptiksit subtitruose klaidų arba turėsite pasiūlymų, kas gali būti atlikta geriau, rašykit šioje temoje arba P.M. =-


    Spoileris:

    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-03-03, 14:46.
Working...