Kaltas! / Blame! Ver. 0.11a[DVDRip AVC] LT-Liežuvėlis

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • liezuvelis
    Narys

    • 2012 10 16
    • 59

    Kaltas! / Blame! Ver. 0.11a[DVDRip AVC] LT-Liežuvėlis

    Kaltas! / BLAME! Ver.0.11: Salvaged disc by Cibo





    Šalis: Japonija
    Metai: 2003 m.
    Žanras: Kiberpank, Postapokaliptika, Nuotykiai
    Trukmė: 6 epizodai po 5 min. + Extra 3 min. (ONA)
    Režisierius: Inokawa Shintaro

    Šis anime sukurtas pagal Tsutomu Nihei to paties pavadinimo mangą. Ekranizuoti tik 6 epizodai ("Log'ai") iš manogs. Tad, jei nesuprasite "apie ką čia" - atsisiųskite mangą. Tai - tikras šedevras, puiki garso, vaizdo ir atmosferos simbiozė. Čia - komikso "Blame 2" nuoroda.


    Video: AVC, 640x352, ~1972kbps, 24 fps
    Audio:
    MP3, 384kbps, 2ch, 48kHz, Lietuviškai (Liežuvėlis)
    AAC, 384kbps, 2ch, 48kHz, Japoniškai (Originalas)
    Titrai: a) Lietuviškai, b) Lietuviškai, tik užrašai


    Screenshot:
    http://i.imgur.com/8rcAX.png
    http://i.imgur.com/5qmnP.png
    http://i.imgur.com/vUuLF.png

    Veiksmas vyksta tolimoje ateityje, kraupiame futuristiniame pasaulyje. Visą žemės erdvę užėmė daugiaaukštė konstrukcija "Megastruktūra", kurios nesuskaičiuojami lygmenys tęsiasi tūkstančius kilometrų iki paties mėnulio, pakeisdama žmonėms dangų ir žemę gelžbetonio aikšelėmis. Kontrolė buvo patikėta galingam kompiuteriui, sujungtam su visomis šio neaprėpiamo miesto dalimis. Šio viską kontroliuojančio tinklo viršūne tapo "Tinklo sfera", savotiška operacinė sistema, kontroliuojanti naują realybę.


    Satanistų ordinas, pasinaudojęs prieiga prie tinklo pagrobė naujausią technologiją ir silicio pagrindu sukūrė Safeguard policiją. Fanatikai panaudojo juos prieš žmones, sukurdami monstrus, pavadintus "Silicinėmis būtybėmis". Miesto kontrolės tarnyba priėmė griežtą sprendimą - uždaryti prieigą prie "Tinklo sferos", atskirdami ją nuo taip vadinamos "Bazinės realybės" neįveikiamu barjeru, naikinančiu visus žmones, turinčius Tinklo terminalo geną. Megastruktūra pavirto chaosu. Begalinėse plieno ir gelžbetonio džiunglėse išviso silicinių būtybių, medžiojančių tuos nedaugelius išgyvenusius žmones.


    Robotai statybininkai ir toliau vis dar statė miestą, plėsdami ir taip milžinišką struktūrą, kurią valdyti Tinklo sferai buvo vis sunkiau ir sunkiau. Kažkas iš Bazinės realybės turėjo prisijungti prie Tinklo sferos ir pakeisti kursą, bet Tinklo terminalo genų nešiotojų praktiškai neliko.


    Nors maža viltis, surasti reikalingą žmogų, vis rusena. Jo ieškoti apsiima agentas Killis, paskutinis šansas kenčiančiai žmonijai.

    Nuoroda
    Paskutinis pakeitimas nuo liezuvelis; 2013-01-23, 20:54.
Working...