Straipsnis: STARS 2016 - Nugalėtoja paskelbta: JakeGirl

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Abalys
    Nope!

    • 2010 07 20
    • 1137

    Straipsnis: STARS 2016 - Nugalėtoja paskelbta: JakeGirl



    Na štai ir jis. Tai - ko mes jau senai laukiam! Didysis finalas! Ir čia susitinka tik stipriausi. Kuchka ir JakeGirl. Kuris iš jų taps čiampionu? Kuchka be jokio vargo susitvarkė su savo priešininkais, kol JakeGirl buvo tikrai nemenkai aplamdyta antrajame etape... Bet tai tikrai nereiškia, kad čia bus lengva įžvelgti nugalėtoją. Laimės tik pats stipriausias bei lankščiausias autorius Lietuvoje! Taigi, skelbiu kompiuterio jiems išrinktą dainą bei linkiu sekmės kovoje dėl šio titulo!


    - L E N T E L Ė -




    - FINALAS -
    Kuchka vs JakeGirl
    Daina: Spiderbait - Black Betty


    DALYVIŲ DARBAI

    Spoileris:
    - FINALAS -

    Kuchka - dead end


    JakeGirl - Finishline



    B A L S A V I M A S
    Spoileris:
    Kaip greitai atėjo tas finalas, ar ne? Sistema jau visiems aiški, tad paskutiniam kartui - atiduokit viską ką galite iš visos širdies!

    FINALAS
    Kuchka - 0
    JakeGirl - 11



    FINIŠO LINIJA!

    Greitai, labai greitai praskriejo tas mūsų mažasis turnyriukas. Eh... Tikiuosi, kad tai daugeliui iš jūsų paliko malonių įspūdžių. Sužinojot daug ko naujo apie šį hobį. Gal kažką išmokote. O svarbiausia - pažinote kitas savo kolegas jaučiančius potraukį tokio tipo kūrybai. Norėčiau nuoširdžiai padėkoti kiekvienam už dalyvavimą. Ačiū JakeGirl! Ir žinoma ačiū Kuchkai! Ačiū abiems už tokį nuostabų finalą! Esate tikri šaunuoliai! Ačiū ir Arturs už nuostalgijos smūgį bei RociiPo už drąsą sudalyvauti konkurse. Dėkoju ir Black_lejai, Net bei Breaker už rįžtą kautis ir išbandyti savę! Na ir ačiūkas Proofox'ui už tą bandymą sudalyvauti. Kitą kartelį atidžiai perskaityk taisykles prieš pradedant darbą Žinoma, apseiti negaliu nepadėkojus ir Absurdeh bei Moon už nuostabų, konstruktyvų bei išsamų žvilgsnį į dalyvių darbus bei griežtą, bet tvirtą žodį! Antrojo STARS nugalėtoja tampa JakeGirl. Tai ji šiais metais yra pati stipriausia! Ne žodžiais, bet veiksmais įrodžiusi kas yra iš tikrųjų. Tad tikrai, patys stipriausi sveikinimai jai ir linkėjimai ir toliau kelti tą standartą Lietuvoje!

    Na ir nepamiršau vieno dalykėlio. Kaip ir žadėjau - greitu metu paskelbsiu visų dalyvių dainų sąrašą.

    Na o dabar... STARS ir vėl pasislėps AMV šešėliuose iki kito karto...
    Paskutinis pakeitimas nuo Abalys; 2016-09-13, 23:44.
Working...