AMV Battle : Black_leja vs Net [Pasibaigus]

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Pagran2kas
    Forumo vilkas

    • 2013 11 23
    • 328

    AMV Battle : Black_leja vs Net [Pasibaigus]



    Artėjant žiemai visi aprimo, galbūt patraukė ant depresijos dėl orų ar šiaip teko kibti į mokslus/darbus. Tačiau yra tokių kuriem tai nemotais. Net ir Black_leja. Dar kartą jie mėgins išsiaiškinti kas iš jų yra geresnis. Rivalry in the making taip sakant. Smagu matyti tai. O dabar galime su nekantrumu laukti darbų.


    Kovos informacija:
    AMV Žanras: Pasirinktinas
    AMV Daina: Pasirinktina
    AMV anime:Red Data Girl

    AMV Trukmė: Ne mažiau 1 minutės
    Deadline: 2016.12.01
    9
    Net - This night
    0%
    5
    Black_leja - Our road
    0%
    4

    The poll is expired.

    The end justifies the means.

    http://myanimelist.net/animelist/Pagran2kas
  • Pagran2kas
    Forumo vilkas

    • 2013 11 23
    • 328

    #2

    Kova prasideda!

    Nieko nelaukiant skelbių kovos pradžią!

    Net - This Night


    Black_leja - Our road


    Balsavimas vyksta iki 2016.12.09
    The end justifies the means.

    http://myanimelist.net/animelist/Pagran2kas

    Comment

    • Kazu
      Lazy AMV Editor


      • 2011 03 26
      • 292

      #3
      Is tikruju.. nei vienas, nei kitas darbas susiziurejo. Kazkokia depresucha is abieju autoriu jaucias :s Po Net'o darbo is vis norisi pasikart. Abiem vis kazko tai truksta. Ar anime jum pakiso koja, ar jusu pasirinka muzika? Ar tiesiog kuret, kad tik sukurt ir pateikt darba laiku? Sunku man suprast.. Bet trumpai apie darbus:

      Net - matos kazka bandei parodyt, kazkokia istorija? Drama? Nesigilinsiu, nes labai jau sunkiai susiziurejo (ypac tavo darbas). Greiciausiai del to, kaip scenas parinkai. Ta prasme.. negana to, kad pati daina leta, tai tu dar x10 suletinai darba vien del ilgu scenu. Manau, pats supranti, kad darbas nekoks. Ka galeciau dar pridurti tai, kad aisku bandyk dar kurt, bet prasyk zmoniu, kad mesteltu aky i darba (beta test'uotu), nes tau ziuriai to reikia. Sekmes~

      Leja - man asmeniskai dainos pasirinkimas patiko labiau. Ir prie anime tinka. Tik vel... slifavimo daug reiktu. Tiesiog.. pati daina reikalauji stripresnes vizualizacijos. Vien fade in/out nemanu, kad uztektu. Per daug.. monotoniska? Ta pati beda ir del ilgu scenu kaip ir pas Neta, tik tiek, kad pas tave tik vietomis per ilgai pasirode. Bent tai gerai, ane? Tik tiek galiu kolkas pasakyt. Ir leja...disable resample!!! Nu kaip taip galima

      Apibendrinant, balsa atiduodu Lejai. Palyginus du darbus, jos lengviau ir geriau susiziurejo, bent jau nepaliko negatyviu emociju ;s
      Spoileris:
      Vienu zodziu, nenusiminkit per daug, autoriai. Visiem pasitaiko 'kurimo' krize.

      Comment

      • arturs
        AZ stalkeris



        • 2009 04 22
        • 368

        #4
        Išprovokavot Kazu pakomentuoti. Mažų mažiausiai tai pavadinčiau darbų pasisekimu . Kas liečia kritiką tai su viskuo ką Kazu išsakė sutinku. Galėsiu tik šiek tiek papildyti, bet iš esmės kalbėsiu apie tas pačias problemas.

        Net
        Pas tave didelis dainos ir anime nesutapimas. Vienas iš pagrindinių faktorių kodėl nesižiūri. Daina koncentruojasi į suaugusio vyro išgyvenimus (taip jis potencialiai dainuoja apie merginą, bet viskas vyksta per vaikino prizme), tuo tarpu pas tave labiau fokusuojamasi ties merginos role.

        0:40 kameros panaudojimas nesižiūri vien dėl to kad tai vienintelis momentas kai tu ją naudoji.
        0:10 synch geras, bet labai išsišoka bendram vaizde, kai tai vienintleis momentas kai labai aštriai panaudoji vidinę sinchronizaciją.

        Būčiau linkes sakyti, kad visi cross-fades, flashai, fadai pas tave šiek tiek per ilgi. Pagrinde problema kyla iš per lėtos scenų kaitos ir savaime jaustusi ir išsisprestu kartu su ja. Tuo pat metu tai dalinai apsprestu bendrą sych trūkumą, bei potencialiai išsprestu anksčiau paminėtas problemas ar bent sušvelnintu jas.

        Black_Leja
        Pagrindinė problema scenų statiškumas. Vienur praktiškai pakako pačių scenų turinio, bet didelė dalis reikalavo papildomo apdorojimo. Be jau paminėtos ghosting problemos yra kur kas daugiau smulkių klaidų. Taip pat atrodo, kad pas tamsta kažkur montavimo procese prarandama kokybė. Žinoma galiu labai klysti, bet lyginant su varžovu darbu toks jausmas, kad pas tave yra žemesnis bitrate.

        0:24 smulkus jump cut‘as šalinant lip flap... dėja jis liko... iš esmės įdomus sprendimas, kartais tinkamas jei pats peršokimas įvyks tinkamoje vietoje. Standartiškai ši problema sprendžiama kaukėmis „mask“, taip išlaikant vientisą kadra jei jo metu neišvengiamai vyksta burnos judesiai.
        0:30 sinchronizacija su šviesumo lygiais crossfade metu kažkaip man nesižūrėjo.
        0:45 sakyčiau per ilgas crossfade. Ypač kai abu kadrai gan detalus
        0:47 fade to black, ir fade from black nekaip atrodo, kai sekanti scena kur kas šviesesnė.



        Reziumuojant, pasirinkau Lėjos darba pagrinde dėl to, kad dainos bei scenų pasirinkimas asmeniškai labiau patiko. Bendrai paėmus darbai stovi panašiame lygyje su savo privalumais bei trūkumais.
        Paskutinis pakeitimas nuo arturs; 2016-12-05, 20:49.

        Comment

        • Pagran2kas
          Forumo vilkas

          • 2013 11 23
          • 328

          #5

          KOVA BAIGTA!


          Tik per plauką sugebėjo sveiką kailį išnešti Net šioje kovoje laimėdamas ją 5:4 Jis sugebėjo atsirevanšuoti prieš Black_lėja . Ar sulauksime iš jų dar vienos tarpusavio kovos? Laikas tik parodys.
          Atnaujinta Statistikos Lentelė.
          The end justifies the means.

          http://myanimelist.net/animelist/Pagran2kas

          Comment

          Working...