AMVAZAR 2010: padėk sukurti logotipą

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    AMVAZAR 2010: padėk sukurti logotipą

    <table width="700"><tbody><tr><td><div align=justify><p align="justify"><img src="http://img697.imageshack.us/img697/7802/yokologoamvazar2009rox.png" width="250" hspace=15 align=left border=2></a>» Sveiki gerbiami forumo nariai ir kiti tylus AZ skaitytojai. Kaip žinia, augant ir artėjant sekančiam AMVAZAR konkursui mums reikia dalyvių ir žiūrovų pagalbos sukurti nuolatinį konkurso logotipą. Geras tam pavyzdys kairėje pusėje esantis praėjusių metų logotipas (Ačiū Lax'ui). Labiausiai norima, kad raidžių išdėstimas būtų: AMVAZAR (kur kas estetiškiau).

    » Jeigu atsiras kūrybingų norinčių padėti, jūsų darbai bus laukiami iki spalio 17 dienos. Siųskit el.paštu: amvazar@animezona.net Konsultuotis ir tartis taipogi galite šiuo adresu arba skype: slickrox.







    <hr>
    Sveiki,

    Atsiprašau už vėlavimą. Turėjau neatidėliotinų darbų ir kitų nesklandumų. Nuoširdžiai dėkoju visiems sutikusiems padėti sukurti savo logotipo versiją. Visus jūsų darbas įkelsiu šiame puslapyje. Dėl galutinio sprendimo dar bus galvojama ir rezultatus galėsite pamatyti konkursui startavus.

    Taipogi nori surengti greitą apklausėlę šioje temoje dėl šio taisyklės punkto: 4) Autorius savo AMV darbe negali minėti savo slapyvardžio / vardo, o dainos ir anime pavadinimas gali būti minimas. Klausimas: ar jūs norite, kad išanksto būtų afišuojami kūrėjų (dalyvių) vardai?

    Raimondas Verkis


    Andrew Shurp


    OpHiEll


    Dominykas Skucas


    skystalker
    Spoileris:


    Daan
    Spoileris:


    Adwims

    </td></tr></tbody></table>
    45
    Taip
    0%
    12
    Ne
    0%
    24
    Be nuomonės
    0%
    9
Working...