Astrologija (zodiako ženklai ir pan.)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • niekšas
    forumo idiotas

    • 2006 08 23
    • 544

    Astrologija (zodiako ženklai ir pan.)

    Suprantu, kad temą kuriu net tam skirtam forume, bet... prisiimsiu atsakomybę sukurdamas temą, kuri kažkam galbūt pasirodys nepaprastai durna.
    Kaip supratot iš pavadinimo tema yra apie astrologiją (horoskopai ir pan.). Klausimus ar tikite astrologinėm prognozėm paliksim nuošalį (nebent išvystysit tokias temas bediskutuodami), tuo aš ir pats ne itin tikiu (nors kartais ir nustembu kai perskaitau 'prognozę' kuri kažkiek atitinka ką tik nugyventą dieną ).
    Vopšim temos esmė yra tokia: Kartą vienam puslapį skaitinėjau visokias 'nesamones' apie antgamtinius reiškinius, NSO, spiritizmą ir panašius dalykus, kurie man, kaip ir daugeliui, sukelia smalsumą. Ir beskaitinėdamas radau straipsnį pavadinimu "Blogiausios zodiako ženklų savybės" . Ir likau beveik šokiruotas - aprašytų zodiako ženklų blogosios charakterio savybės, 'kaip pirštu į akį' atitiko ne tik mano, bet ir mano artimųjų ir pažystamų neigiamas charakterio savybes (!). Ir viskas atitiko ne 'šiek tiek', ne 'kažkiek', o 90 - 100 proc. Taigi skatinu jus paskaityti mano duotam puslapyje ( "Blogiausios zodiako ženklų savybės" ) aprašytas jūsų arba jūsų artimųjų zodiako ženklų blogas savybes ir, vardan įdomumo ir bendros statistikos, pasireikšti šioj temoj atsakant į klausimus "ar atitiko, o jei atitiko, tai kiek, aprašyti neigiami charakterio bruožai jus ir jūsų artimuosius?". Na aišku, jei kategoriškai tuo netikite ir jūsų tai visai nedomina, galite nesigilinti, bet aš irgi netikėjau, tačiau likau nustebintas .
    Taip pat nepamirškit parašyti koks jūsų zodiako ženklas ir kokia jūsų nuomonė apie visą tą astrologiją.
    35
    Nesamon
    0%
    35
  • Eisas Kuperis
    Simintis Sun


    • 2006 01 25
    • 355

    #2
    Apie astrologija. Tai vienas iš pirmųjų tokių mokslo nepatvirtinų dalykų kuriais pradėjau domėtis (tiksliau suprasti). Ir vienas pirmųjų kuriu beveik nustojau domėtis.
    Kalbant apie zodiako ženklus manau reikia nepamiršti poros dalykų. Pirma - žmonės keičiasi, todėl nereikia stebėtis jog kažkam tinka, o kažkam netinka visai. Antra. Yra pereinamieji ženklai. 20-22 mėnesio dienos - gymusiems tokiu metu gaili painiotis abu ženklai, arba tiesiog netiki nei vienas ir t.t. Trečia - astrologijai kaip ir numerologijai svarbu didesnis tikslumas. Valandos ir panašiai. Ketvirta. Baltasis (selena) ir juodasis (Lilit) mėnuliai... Žodžiu, per daug nesismulkindamas noriu sakyti - astrologijoje įtakos turi daug kas, o ne tik tai kuria mėnesio diena gimei. Apie jokius 100% nėra nė kalbos. Vienodų žmonių būti negali, patys žinot. Su panašumais - taip.

    Na o arčiau temos... Chm, idomu. Aš gimiau 06-20. 100% tinka ir dvynio ir vėžio aprašymai. Abu ženklai vienai atspindi mane.
    Idomus pastebėjimas apskritai. Kai skaitau trumpus sraipsnius, viskas tinka kuo puikiaisiai, kai tik griebiuosi konors išsamesnio. Pvz visos knygos apie zodiako ženklus - atitikimai kažkur išgaruoja.

    Tiesa, aš nesvarstau tikiu ar ne, ta astrologija. Man tai aiškus, tvirtas mokslas, kaip niekas nesvarsto ar fizka relus dalykas ar ne, taip aš nesvarstau šiuo klausimu.
    Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2007-11-02, 19:11.

    Comment

    • Vienuolis
      Perverted Romanticist!?

      • 2007 05 01
      • 165

      #3
      Gal

      Gerai gimiau 09-10 tai esu mergelė (nors esu bachuras)
      Šaukštas medaus. Labai rūpestingi žmonės, dėl savo analitinio proto visada padės rasti išeitį iš sunkiausios padėties ir nepaliks kito bėdoje.
      tai gan panašu į mane o mano mažasis brolis gimęs 07-20 yra jautis-liūtas ir abi "Statinės deguto" jam tinka kaip tik, nors gal visi mažieji broliai tokie
      >_< 500x130

      Comment

      • juudiiiss
        Onna


        • 2007 06 29
        • 281

        #4
        Esu dvynys ir na galbūt ne viskas bet tikrai dauguma apibūdinimų atitiko Kažkaip net keista pasidarė kad kažkoks tau nepažįstamas žmogus apie tave žino daugiau nei tikriausiai tu pats Na bet vistiek smagu pasiskaitinėti

        Comment

        • Izzo
          one vs all, DIE AZ!



          • 2007 02 25
          • 1530

          #5
          netikiu bet kartais paskaitau,idomu ka raso
          SCREW YOU, PEOPLE!

          Comment

          • Evil_of_Darknesz
            Suicide is painless...

            • 2006 04 09
            • 998

            #6
            Cia panasiai kaip ir likimas, arba dievas: vieni tiki likimu, o kiti tiki, kad patys ji susikuria, tai as prie tu kurie patys susikuria sau likima. Zodiako zenklais, horoskopais ir dievu as netikiu...

            Comment

            • FainaruFantaji
              Cyber Snake

              • 2007 04 28
              • 579

              #7
              1994-01-28/Vandenis - Sitas zenklas man nebegalioja, kai visiskai pakeiciau gyvenima, manes negali atitikti joks zenklas, zvaigzdynas ar bet kas, as kazkodel nebetikiu zodiakais, taciau yra teke rast panasumu ir sutapimu, taip pat teko matyt mano sutapima su visai kito zenklo aprasymu. TIesiog nebetikiu ir tiek.
              Viskas prasidejo, kai isvis pradejau nebetiket, kad zmones yra padarai is sio pasaulio, man tiesiog atrodo, kad visi cia per kazkokias klaidas/kovas/karus ar net kieno nors kaltes pateko cia... Ir nesupraskit manes blogai, as visai nekalbu apie "Krikscionybes teorijas".

              Back to the topic: Pataike i mane 50% apie neigiamas savybes, pamirsta pamineti Egoizma, nevisada daug zadu ir mazai padarau...
              Apie gerasias beveik nepataike, nes as nemoku priimt zmoniu kokie jie yra... That`s life.. Beto pazystu du Vandenius, vienas atitinka mane kaip atspindys veidrody, o kitas yra pareigingas, atsakingas, zadet megsta, bet ir ispildo daug, zmoniu kokie yra priimt jis taip pat nesugeba ir tikrai nera labai kurybingas... Cia zenklas nedaro nieko kaip matau.

              Oh yeah, mano mama buvo avinas, hmpf, visiskai neatitinka jos blogybiu [nors to tell the truth mazai pazinojau ja] bet gerosios savybes kokiais 70% pataike.
              Kalbant apie teti, kuris taip pat avinas - blogasias savybes keistai gerai pataike, o gerosios neatitinka.

              Paskaiciau beveik visus parasymus ir supratau, kadman puikiai tiktu sios eilutes is Oziaragio, "Šio ženklo atstovai garbėtroškos ir užkietėję karjeristai. Kitų žmonių jausmai Ožiaragiams svarbūs tiek, kiek turi įtakos jų pačių darbui. Savo tikslo siekia be skrupulų. Todėl gali būti šalti kaip ledas, lengvai paminti ir savo, ir artimųjų norus, emocijas. "

              Sios is Skorpiono:
              "Panorėję gali bet ką sumalti į miltus, išprovokuoti isteriją. Skorpionai – tikri ironijos bei sarkazmo specialistai. Turi itin kandų liežuvį, puikiai mato aplinkinių silpnybes. Gali ilgai stebėti būsimąją auką ir, progai pasitaikius, įdurti į skaudžiausią vietą. Labai valdingi ir linkę vadovauti, tačiau mėgsta tai daryti pasislėpę už kitų nugarų."

              Truputis is Sauliu: "Mano, kad pasaulis turi suktis tik apie juos. Šaulių pasitikėjimas savimi bet ką gali išmušti iš vėžių, jų povyza liudija atsainumą kitų nuomonei. Šio ženklo atstovai – apsigimę direktoriai, ir visai nesvarbu, ar eina viršininko pareigas, ar ne. Be to, greitai užsiplieskia."

              Is Mergeles: "Pabendravus su jais ilgiau nei penkias minutes, ima atrodyti, kad pasaulyje nėra ir negali būti nieko šviesaus, o gyvenimas – pilka nuobodybė."
              Ir dar Liuto: "Pasipūtęs tuščiagarbis pagyrūnas. Labai mėgsta, kai aplinkiniai jį liaupsina. Jei nebus dėmesio centre – ims tiesiog rėkti, kad tik jį pastebėtų. Jei nepadės – išeis ir nesivargins uždaryti durų. Vaidina valdovus, bet iš tikrųjų yra užkietėję egoistai"

              Sitos istraukos kokiais 90% atitinka mane! Nelinkusi teigti, kad turiu geru savybiu, so just burn in hell everyone, neketinu pateikinet ir ju, bet tuo labiau ir nezadu keistis...



              Working underground.

              Comment

              • kypshius
                Rašytojas



                • 2007 04 17
                • 254

                #8
                aš gimiau gegužės 15 taigi esu jautis. nelabai tikiu tais horoskopais, nors tiksliau tikiu tik sėkmingais (išsipildys lūkesčiai, pasirodys meilė, pagerės fininsinė padėtis, naujos pažintys ir pan ). kažkodėl aš nemanau, kad dangaus kūnai kažkaip įtakoja mūsų gyvenimus, nors ištikro pagal horoskopą apie žmogų galima dauk ką spręsti.

                anyway čia mano degutas ir medus: (teisingas dalis paryškinsiu, o neteisingas pabrauksiu. pusiau teisingas palenksiu)

                Jautis

                Statinė deguto. Ryškiausias bruožas

                Užkalė visus langus ir augina pingviną.

                Comment

                • Raziel
                  Mr. Reasonable


                  • 2004 06 09
                  • 194

                  #9
                  Autorius Eisas Kuperis
                  Tiesa, aš nesvarstau tikiu ar ne, ta astrologija. Man tai aiškus, tvirtas mokslas, kaip niekas nesvarsto ar fizka relus dalykas ar ne, taip aš nesvarstau šiuo klausimu.
                  Nežinau, dėl ko čia nuliūsti... ar dėl to, kad yra žmonių skleidžiančių tokius pramanus ar dėl to, kad yra žmonių užkimbančių ant to. Astrologija yra tiek pat mokslas, kiek alchemija, numerologija, būrimas kortomis, teologija, marksiszmas-leninizmas ir pan. Tai yra pirmasis ir nevykęs žmonijos bandymas pažinti kosmosą ir dangaus kūnus, šiuo metu pajudėjom jau kur kas labiau į priekį su astronomija. Statydamas fiziką ir astrologiją į vieną gretą parodai tik savo neišprusimą (jo, nuskambėjo snobiškai, bet tebūnie)... Visi astrologijos teiginiai remiasi mitologija, nepatikrintomis teorijomis, nukabintomis tiesiog "iš oro", o praktika neatlaiko patikrinimų, eksperimentų. Atrodo daugelis žmonių tiesiog pasiklysta demagogijos labirinte, bet pagalvokit ką astrologija sako? Tipo, žvaigždės ir planetos įtakoja fiziologinius pokyčius jūsų aplinkoje, jūsų elgesį. Visi kas išsamiau domėjosi astronomija iškart tai sutiks su šypsena... juk tai tokia egocentriška saviapgaulė. Gal tai kai kam ir bus naujiena, bet Visata nesisuka aplink jus. Kartais man net keista, kaip giliai pas žmones įsišaknijusi pagarba viskam kas senoviška ir noras pasiduoti prietarams, pridėk prie to demagogiją ir staiga gausi "mokslą", pvz. astrologiją.

                  Horoskopų sudarinėjimas yra tiesiog žaidimas žodžiais, ir paremtas paprastu spėliojimu, bet kaip ir su visais prietarais, burtais ir panašiomis abrakadabra jie išnaudoja natūralią žmonių mąstymo silpnybę - polinkį prisiminti tik pataikymus, atitikimus, bet pamiršti klaidas. Taigi, neverta į juos žiūrėti rimtai.
                  Autorius Eisas Kuperis
                  Kai skaitau trumpus sraipsnius, viskas tinka kuo puikiaisiai, kai tik griebiuosi konors išsamesnio. Pvz visos knygos apie zodiako ženklus - atitikimai kažkur išgaruoja.
                  Nejaugi nesupranti, kad atskleidei didžiają "horoskopų" paslaptį? Trumpi, abstraktūs teiginiai turi didesnę tikimybę, kad didesnis kiekis žmonių ras juose kažką "sau". Kai pradedi leistis į smulkmenas spėliojimas jau dažnai nebepadeda.

                  Jei kam įdomu, siūlyčiau pažiūrėti BBC dokumentinį filmą "Enemies of Reason" apie visus šiuolaikinius prietarus - nuo astrologijos iki homeopatijos. Smagus dalykėlis, su aiškiais gero edukatoriaus komentarais.

                  1 dalis
                  2 dalis
                  "The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
                  Alexander Kojève, 1959

                  FF sucks! Please, don't kill me

                  Comment

                  • Kuronii
                    Boom, like that

                    • 2007 04 01
                    • 144

                    #10
                    1991 08 28 mergele
                    Labai rūpestingi žmonės, dėl savo analitinio proto visada padės rasti išeitį iš sunkiausios padėties ir nepaliks kito bėdoje. - heh...ya, that's ture. bet statine deguto tik ~30% mane atitiko. bendrai horoskopais netikiu.

                    btw kalbant apie zodiako zenklus: 13 zodiako zenklas - where is your god now?
                    turbut tik sutapimas, bet vakar atradau stai koki dalyka:
                    Gyvatnešis (Ophiuchus). Žvaigždynas žinomas nuo senovės Graikijos laikų. Jis buvo laikomas 13-uoju zodiako ženklu (nuo lapkričio 30 iki gruodžio 17 d.), tačiau ilgainiui užmirštas

                    here is link to wikipedia for more
                    http://www.acvilnius.lt/ - VAK - Vilniaus Anime klubas

                    Comment

                    • FainaruFantaji
                      Cyber Snake

                      • 2007 04 28
                      • 579

                      #11
                      Raziel, ziurint kaip visados is mano pesimistiskojo kampo, tai Eisas netgi labai teisingai sulygino - dabartine fizika, konkreciai Lietuviu, bet tikrai ne vien ju, teoretiku parasytos fizikos knygos VISISKAI neatitinka realybes, kaip ir mitologija remta Astrologija. Fizikos vadovely mano tetis rado ziauria klaida [jis kiek ismano tokius dalykus]... Pateikta generatoriaus , kuris negaletu realiai veikt konstrukcija ir priedo prideta, kad ji turi veikti.

                      Vienam mokslas, kitam pramanos, isdrisk kunigui pasakyt, kad tokio Dievo kaip jis mano nera... Kils baisiausias pamokslu antpludis, nes jam - kriksctionybe mokslas, o tau krikscionybe eiline pramanyta religija. Nesureiksminkim vienas kitam idomiu dalyku, paziurejus is tam tikros puses mes galiausiai nezinom net savo kilmes, nes nei mokslas nei religija to nepatvirtino galutinai.

                      In the end, astrologija linksmas "mokslas" ir tiek. Nebutina taip sureiksminti.



                      Working underground.

                      Comment

                      • Eglaya
                        Procrastinator


                        • 2005 07 22
                        • 561

                        #12
                        Tigro metai. 07 02 - Vėžys.
                        Pati asmeniškai manau, kad turiu nemažai vadinamųjų "vėžiškų" bruožų, bet aplinkiniai dažnai nustemba sužinoję mano zodiako ženklą, nes iš pirmo žvilgsnio aš tikrai nesu panaši į nuolatos rypuojantį švelnut švelnutėlį vėžį.

                        Kadangi teko versti knygą apie horoskopus, tai galiu pasakyti, kad tos bendrosios savybės tikrai atitinka, bet jos tėra tik gairės. Zodiako ženklo savybės yra tokia.. m... kaip čia pasakyt "žalia medžiaga", kurią į žmogų nulipdo tėvai, socialinis gyvenimas ir t.t.

                        Be to, jeigu jau knisamės giliau, nepamirškim graikiško horoskopo, actekų horoskopo, kinų horoskopo, temperamento tipo ir neurolingvistinio programavimo. Vat, iš jų visų išvedus kažką bendro gal ir ką nors gautumėm.

                        P.S. Dėl žmonių gimusių ties "smaigaliu". Jeigu žmogus gimsta laiko tarpe nuo 7 dienų prieš horoskopo ženklo pabaigą iki 7 septynių dienų nuo naujo zodiako ženklo pradžios, jam reiktų skaityt abiejų ženklų prognozes. >.>''
                        Paskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2007-11-04, 22:32.

                        Comment

                        • Ekgp97sl
                          Vietinis šnipinėtojas

                          • 2006 01 16
                          • 63

                          #13
                          Autorius FainaruFantaji
                          Raziel, ziurint kaip visados is mano pesimistiskojo kampo, tai Eisas netgi labai teisingai sulygino - dabartine fizika, konkreciai Lietuviu, bet tikrai ne vien ju, teoretiku parasytos fizikos knygos VISISKAI neatitinka realybes, kaip ir mitologija remta Astrologija. Fizikos vadovely mano tetis rado ziauria klaida [jis kiek ismano tokius dalykus]... Pateikta generatoriaus , kuris negaletu realiai veikt konstrukcija ir priedo prideta, kad ji turi veikti.

                          Vienam mokslas, kitam pramanos, isdrisk kunigui pasakyt, kad tokio Dievo kaip jis mano nera... Kils baisiausias pamokslu antpludis, nes jam - kriksctionybe mokslas, o tau krikscionybe eiline pramanyta religija. Nesureiksminkim vienas kitam idomiu dalyku, paziurejus is tam tikros puses mes galiausiai nezinom net savo kilmes, nes nei mokslas nei religija to nepatvirtino galutinai.
                          Neatitinka? O tu pabandyk ne tik pasakyti, bet ir įrodyti.
                          Jei teisingai suprantu, tu tai paremi tuo, kad tavo pats tėtis išmanydamas fiziką aptiko vieno ar kelių asmenų sudarytame vadovėlyje kažkokią klaidą. Oho! Supranti, kad tik tu čia esi tikra, kad tavo tėtis yra kompetentingesnis už žmones, sudariusius tą vadovėlį? Tikrai manai, kad tai fiziką kaip mokslą turėtų menkinti? Nuoširdžiai abejoju, ar tie, kurie sudarė tavo vadovėlį patys yra fizikai teoretikai - vadovėlis juk tėra medžiagos perteikimo priemonė.
                          Nesąmone jei ir galima laikyti tai tik metafiziką, kuri yra grynas teorinis mokslas.
                          Ir netgi kunigai nelaiko krikščionybės mokslu, suprask, tai ir yra religija, religijų yra daug ir nei viena iš jų nėra mokslas. Tą mokslą apie dievą vadina teologija.
                          Taip, tarkime, ir fizika ir astrologija remiasi stebėjimais, bet fizika skirtingai nei kokia teologija ar astrologija remiasi faktais, kurie buvo patvirtinti, įrodyti remiantis stebėjimais, o ne stebėjimais paremtais spėliojimais, kartais laikomais dogmomis, tikėjimu jomis ar tokiu pseudomoksliu kaip chiromantija. Astrologiją galima prilyginti, pavyzdžiui, magijai, ir abi glaudžiai susijusios su religija.
                          Tebūnie tai mokslas, bet tai mokslas apie atsitiktinumus, sutapimus, galima sakyti, statistiką. Jau vien dėl to kad astrologija, kaip ir kaip ten bebūtų, šiuo metu racionalioje visuomenėje yra praradusi savo reikšmę, neleidžia jos statyti į vieną eilę kaip vienodai svarbius mokslus kartu su tokiu kaip fizika, kuri yra vienas tos visuomenės pamatų.
                          Nagi, pasakyk bent vieną konkretų dalyką, kuo visuotinai patvirtintas fizikos faktas, priimtas kaip faktas, neatitiktų realybės.
                          Kaip, beje, suprasti "dabartinė fizika"? progreso atžvilgiu?
                          Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2007-11-04, 23:23.

                          Comment

                          • Eisas Kuperis
                            Simintis Sun


                            • 2006 01 25
                            • 355

                            #14
                            Raziel, man chemija mokslas toks pats kaip alchemija. Aš to dalyko niekaip nesuprantu, neišmanau visai ir man tai tiesiog pasaka, pramanai ir t.t. Visa tai tik dėl to kad tiesiog neturiu pakankamai žinių šioje sferoje ir neturėsiu nes manęs tai visai nedomina. Panašiai yra ir su astrologija kitiems žmonėms. Tai ko nesuprantame labai dažnai laikome pramanais, ypač jei dar negalime pamatyti arba pačiupinėti. Va kai vietoj to kad ruoščiau chemijos namų darbus, domėjausi astrologija (ir daug kitų dalyku), taigi kam skyriau daugiau laiko tas ir yra man realesnis. Taigi, ne viskas yra taip kaip atrodo iš išorės.
                            Visi astrologijos teiginiai remiasi mitologija? O gal astrologija tiesiog senas mokslas kaip ir pati matematika. O gal tiesiog žmonės nuo senovės mėgsta nesuprantamus dalyku priskirti prie pasakų perdaug nesigilindami. Juk ir dabar kurdami neitikėtinas istorijas (filmus) dažnai remiamės kuom nors nesuprantamu, nepaaišikinamu. Beja, kodėl manai jog tai nevykęs būdas pažinti kosmosą? Astronomija nė velnio į priekį nepajudėjo. Na truputi. Tik tiek kad aiškiau matome kokio saturno žiedus ir dar kelios smulkmenos. O visa kita? Kas kelis mėnesius vis skaitau naujas hipotezes, tikrai nematau nieko stabilaus ir iki galo aiškaus. Astrologija nepalyginamai stabiliau. Statydamas fiziką ir astrologiją į vieną gretą parodau tik savo neišprusimą? Fizika miniu tiesiog kaip mokslo šaka ir tiek. Jokiu panašumu, skirtumu neiškau. Kalbant apie neišprusimą. Taip, kai kuriose srityse tikrai žinau ir moku gerokai mažiau nei kiti. O kiti mažiau žino kitose sritise. Kodėl manai jog tai paimta iš oro. Astrologija turi savu teoriju ir visai nenukabintu iš oro. Kaip ir matematikoje, čia viskas labai susiriše. Palaidi galai nesimėto. Iš oro imdamas taip nepadarysi. Patikrinimai, praktika? Tikrinta pakankamai praktikoje. Kas iš to jei pateikti viskas teorijas. Pasižiurėtu, nieko nesuprastu ir pasakytu "Pievos čia" Problemos dar prasideda kaip įrodimų paprašoma iš pirmoko (žmogaus, astrologija išmanančio labai pavišutiniškai). Kaip kompiuterių serviso specialistai gali burti eiliniam klientui tai ką norį ir likti teisūs aukšto lygio specialistai, taip ir astrologyjoj yra tokiu kurie buria ką nori. Experimentai? O ką čia experimentuoti, žmonės ne baltos pelės. Reikia kad įrodyčiau 100% sutapimus? Tai neįmanoma, nes kai kurie žmonės keičiasi gyvendami. O kai kurie negali nurodyti pakankamai tikslios gimimo datos.
                            Tipo, žvaigždės ir planetos įtakoja fiziologinius pokyčius jūsų aplinkoje, jūsų elgesį
                            Astrologija nesako kad žvaigždės kuria mūsu gyvenimus (jei taip kažkas sakė, nesikalbėk daugiau su šarlatanais), ne žvaigždės kuria mūsų gyvenimus, mes juos kuriame, o kartais tiesiog gyvename ir kaip kai kas sako - "Žmonės niekados nesikeičia". Žvaigždės tik atspindi mus, o ne valdo.
                            Horoskopų sudarinėjimas yra tiesiog žaidimas.
                            Taip, jei turi omenį laikraštinius variantus. Kita kalba kai sudaromas asmeninis horoskopas.
                            Taigi, neverta į juos žiūrėti rimtai.
                            Čia jau kiekvieno laisva valia. Mokykme žmones netikėti visokiais pramanais (viskuo ko patys nesprantame) kad neatsidurtumėme viduramžiuose. Na o kam reikia, tas atsiriks savo.

                            Nejaugi nesupranti, kad atskleidei didžiają "horoskopų" paslaptį? Trumpi, abstraktūs teiginiai turi didesnę tikimybę, kad didesnis kiekis žmonių ras juose kažką "sau".
                            Taip, nes trumpi, abstraktūs teiginiai skirti miniai. Visgi vistiek visi kiti 10 variantų netika visai arba yra labai nežymus, o du tinka 100% (įskaitant blogybes kurios per laiką išnyko) Labai geras spėjikas rašė matyt. Lendant į smulkmenas, dvynio savybės nebetinka, štai ką turėjau omenį. Bet astrologija nėra tiesiog dvylika ženklų ir tai visas mokslas. Jei spoksoti visur kur užrašyta dvinys, niekados nepamatyčiau savęs.

                            Filmai. Nepatinka kai viską sumeta į viena katilą, dažniausiai taip ir būna. Kaip apie NSO. Sumeta video ir dar prideda paint'u pieštu paveiksliukų. Nu ir kaip tada gali sakyti kad ne klastotė.
                            Ir šiaip dėdžiu baltais chalatais (mokslininkų) negarbinu. Gal ir tiesas kalba, bet... Formulės man toks pat rūkas kaip ir daugeliui astrologija, todėl kuo daugiau kas šneka ir braižo kreiviu lentoje, tuo man panašiau į smegenų plovimą. Nors visi tai suprantate kitaip.
                            Astrologija mokslas ar ne, manyti galima visaip. Tik tiek kad pačiam asmeniškai astrologija atrodo reliau už chemija kurios baisiai nemėgau ir nesimokiau. Asmeniškai man ji svarbi tiek pat kiek ir fizika.

                            Beja, klaidos vadovėliuose gana neretas reiškinys. Bet žmogus nėra netobulas, palikti klaidele 300 puslapiu knygoje nėra sudėtinga. O jei žmogus (arba nedidelė grupė) dar ir nera apsoliutus tų 300 puslapių expertas, klaida palikti dar lengviau.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2007-11-05, 00:16.

                            Comment

                            • FainaruFantaji
                              Cyber Snake

                              • 2007 04 28
                              • 579

                              #15
                              Atsakysiu tik i "dabartine fizika", kiek blogai issireiskiau, turejau omeny jos pateikimas visuomenei siais laikais kartais buna klaidingas. Kalbejau apie mokyklas, nesakau, kad kitur taip yra, no offense!

                              Ne 300 ten, 100~..



                              Working underground.

                              Comment

                              Working...