Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 2 EUR (10%)

Žiūrėti balsavimo rezultatus: His and Her Circumstances įvertinimas

Balsavo
54. Jūs negalite čia balsuoti
  • 5 (šedevras)

28 51.85%
  • 4

22 40.74%
  • 3

3 5.56%
  • 2

0 0%
  • 1 (šlamštas)

1 1.85%
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 12
Rezultatai 17 iki 21 iš 21

Gija: His and Her Circumstances

Miego žmogus.

ast. avataras
    Įstojimo data
    2007 11 16
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    171
    Padėkos
    150
    Dėkojo 28 kart 9 žinutėse
    Reputacija
    10
    Perskaičius visus komentarus nė sakyt nebėr ko , visi išsakę tuos pagrindinius minusus, kurie norom nenorom iškart į akis krenta, todėl belieka tik kartotis.
    Patiko piešimas (kiek nustebau, kai pamačiau kelintų jis metų-gerąja prasme), siužetas [!], veikėjų vystymas bei iš garso takelio išskirčiau tą melodiją, kuri pasigirsta prieš liūdnas mintis/emocijas/veiksmus. Įtraukiantis anime.
    Trūkumai puikiausiai parašyti aprašymo pačioje pradžioje.. Aš taipogi vieną epizodą prasukau
    Spoileris:
    tą, kuris buvo apie seseris.. ir sumąstyk tu taip, įkiša tokį epizodą prieš atomazgą (kurios ar taip ar taip nė nebuvo )

Ketinau skirti 3 balus vien už tą 'veiksmą' einant pabaigon ir išsidirbinėjimus, tačiau laibūnie tie 4.
    Paskutinį kartą taisė ast. : 2009-07-25, 22:59
    Spoileris:

Narys
    sandrapromised avataras
    Įstojimo data
    2008 04 06
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    88
    Padėkos
    3
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Saunus,nuosirdus,nebanalus,su NUOSTABIA MUZIKA anime p.s. na taip...sunervina paskutiniosios neaiskios serijos,bet VERTA ziureti.Tikrai 5
    Pavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.

=^.^=
    Maimi avataras
    Įstojimo data
    2010 07 19
    Vietovė
    Panevėžys
    Įrašai
    75
    Padėkos
    65
    Dėkojo 37 kart 20 žinutėse
    Reputacija
    3
    Šitas anime yra shoujo klasika. Vienas pirmųjų tokio tipo anime. Labai man jis patiko, todėl duodu visus 10/10. Dar kas labai patiko, kad viskas vaizduojama iš abiejų pusių, t.y. iš vaikino ir iš merginos pusės. Vienintelis dalykas, kuris mane nervino- milžiniškos titrų eilės (bet anime tai nemaišė). Ką galiu pasakyti, šis anime tikrai nepasens, klasika.
    Ach, vien geriausi atsiminimai. O kad galėčiau laiką atsukti atgal ir vėl žiūrėti anime taip, kaip žiūrėjau pirmąjį kartą.
    Super anime, ne ką bepridursi

Love and Peace~!
    Lota :D avataras
    Įstojimo data
    2010 02 17
    Vietovė
    on the other side
    Įrašai
    280
    Padėkos
    95
    Dėkojo 159 kart 80 žinutėse
    Reputacija
    9
    Vienas iš nedaugelio shojo anime, apie kuriuos galiu pasakyti, kad ne tik smagiai susižiūrėjo, bet ir labai patiko. Iš viso, čia shojo anime klasika. Labai geras siužetas ir originalūs veikėjai (vien už Yuki 5/5 galima duoti). Pagirtina, kad matome veikėjų vystimąsi (tiek Soichiro, tiek Yuki anime eigoje keitėsi ir tobulėjo, kitaip nei tose paecchintose 'meilės istorijose', kur veikėjai nuo pradžios iki galo stovi toje pačioje vietoje), taip pat vystėsi ir istorija (vėlgi, čia kažkas VYKO, matėme kaip ir kodėl, ir viskas čia atrodė natūralu, kitaip nei dabartinėse istorijose, kai visą animą veikėjai spardosi nesugebėdami prisipažinti meilėje ar pasibučiuoti).
    Animas man labai patiko savo originalumu, taip pat gera animacija bei puikia muzika. Minusai buvo, pvz neužbaigtumas, privertęs mane perskaityti mangą, kurioje istorija vystėti taip pat įdomiai ir toliau. Dar tie flashback'ai, unh... Bet, overall, anime labai įsimintinas ir giliai įsirėžęs į mano atmintį, tikra klasika, verta aukščiausio įvertinimo.

Anime FreaK, che che che
    ciombiukas avataras
    Įstojimo data
    2009 09 18
    Vietovė
    Kėdainiai
    Įrašai
    618
    Padėkos
    61
    Dėkojo 71 kart 58 žinutėse
    Reputacija
    10
    Tikrai labai neblogas anime, bet pabaiga tai biski nesamoninga, nepatiko man. Turbut sitam anime 26 ep buvo per daug, nes kai kuriose vietose buvo gumos tempimas. Veikejai idomus kiekvienas kazkuo isskirtinis, piesimas irgi nieko, nors as labai megstu naujesnio. Buciau jam daves 5/5 bet pabaiga prasta, todel 4/5. Kam patinka romance tikrai rekomenduoju.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 12

Lankytojai forumą randa ieškodami:

his and her circumstances

his and her circumstances anime zona

His and Her Circumstances animezona

His and Her Circumstances anime

20

4

anime zona His and Her CircumstancesJusuchina anime
SEO Blog

Mėgstami