Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 2 EUR (10%)

Žiūrėti balsavimo rezultatus: Kaip vertinate si anime?

Balsavo
202. Jūs negalite čia balsuoti
  • 5

154 76.24%
  • 4

29 14.36%
  • 3

10 4.95%
  • 2

5 2.48%
  • 1

4 1.98%
Puslapis 2 iš 6 PirmasPirmas 1234 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 17 iki 32 iš 88

Gija: Beck

PLEASE DIE
    Souls avataras
    Įstojimo data
    2007 04 26
    Vietovė
    KTU
    Įrašai
    180
    Padėkos
    2
    Dėkojo 3 kart 2 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    1
    Reputacija
    7
    Eto... Is pradziu ma jis nuobodokas pasirode, bet kai jie susijunge i band ir tt, bei pradejo muzika kurt tai linksmiau pasidare. Female veikeja patraukli buvo. Buvau pasrisiuntes jo OST. Tai nusivyliau, matyt cia tas animas, kurio ost sunku klausytis be vaizdo.
    [Insert your signature here]

M sakuya avataras
    Įstojimo data
    2007 04 18
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    41
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Man įdomus dalykas su šio animo ost'ais. Tuos kurios parsisiunčiau vokalas npanašus į grojamą per animą Pvz slip out tokia graži daina, dėja ost versija (ir keith ir beat crusardes (Pardon jei neteisingai parašiau grupes, tyngiu eit žiurėt tiksliu pavadinimu) nuvylė Aplamai labai erzina akcentas, jau geriau gimtąja kalba dainuotu

Narys Koaru avataras
    Įstojimo data
    2007 04 24
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    67
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Man Beck labai patiko, o ypac ideja, kad muzika turi galios, kazkokio mistisko poveikio, vos ne
    Kazkur skaiciau, kad gali buti isleistas ir antrasis sezonas. Jei taip, tai lauksim

Rimtas architektorius

FreaK`aZ avataras
    Įstojimo data
    2005 02 22
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    757
    Padėkos
    45
    Dėkojo 63 kart 43 žinutėse
    Reputacija
    40
    Citata Autorius sakuya Žiūrėti skelbimus
    Man įdomus dalykas su šio animo ost'ais. Tuos kurios parsisiunčiau vokalas npanašus į grojamą per animą Pvz slip out tokia graži daina, dėja ost versija (ir keith ir beat crusardes (Pardon jei neteisingai parašiau grupes, tyngiu eit žiurėt tiksliu pavadinimu) nuvylė Aplamai labai erzina akcentas, jau geriau gimtąja kalba dainuotu
    nieko cia idomaus, yra du oficialus BECK'o ostai BECK ir KEITH pirmajame dainos su anime vokalais, keithe originaliai grupiu atliekamos dainos.

Koaru, kas del antro sezono, tai zmones internete net peticija pasirasinejo (me irgi pasirase) ir siunte kurejams, kad tik butu isleistas antras sezonas. nu bus matyt, gal po mangos pabaigos ir bus kazkas. o siaip idomiu dalyku tam antram sezone butu.
    Paskutinį kartą taisė FreaK`aZ : 2007-05-05, 15:19
    "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
    with a sick idea of world domination"

M sakuya avataras
    Įstojimo data
    2007 04 18
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    41
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Citata Autorius FreaK`aZ Žiūrėti skelbimus
    nieko cia idomaus, yra du oficialus BECK'o ostai BECK ir KEITH pirmajame dainos su anime vokalais, keithe originaliai grupiu atliekamos dainos.

Koaru, kas del antro sezono, tai zmones internete net peticija pasirasinejo (me irgi pasirase) ir siunte kurejams, kad tik butu isleistas antras sezonas. nu bus matyt, gal po mangos pabaigos ir bus kazkas. o siaip idomiu dalyku tam antram sezone butu.
    Turiu abu, ir vistiek nepanašūs man. Ir ne vien man, kiek daviau klausyt, visi sako, kad vokalai skirias. Gal gali pametėt versiją su Anime vokalais? Iš anksto ąčiū

narusegawa
    Guest
    puikus klipas,puiki daina.
    http://www.youtube.com/watch?v=pXO9L...elated&search=

nuostabus anime.

Keep it real ! Ugoolf avataras
    Įstojimo data
    2007 06 04
    Vietovė
    Lietuvos �iaur�
    Įrašai
    21
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Labai šaunus anime
    Labai šaunus opening
    Labai šauni roko muzika

narusegawa
    Guest
    paziurejau BECK visai neseniai. tai man labai patiko. kazkaip.. visai kitaip ziurisi nei kiti anime.. ir muzika gera.)
    man ypac tas blondinas berniukas patinka)

Yume
    Guest
    Man sitas anime paliko labai dideli ispudi... Ir jo ideja, ir siaip, ziurejau net du kartus... Kaip jau kazkas minejo piesimas tai nieko ypatingo, bet kai pripranta akis smagiai ziurisi. Ir siaip kadangi pati groju gitara, tai buvo idomu stebeti kolegas nesvarbu kad isgalvotus. Ir kai paziurejau sita anime atsirado dar didesne meile muzikai net nzn kodel. Jega anime.

Narys
    SETA avataras
    Įstojimo data
    2006 07 09
    Vietovė
    Šiauliai
    Įrašai
    39
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Katik perziurejau... lb grazus anime Grazus openingas ir antras endingas seip grazi istorija Dabr laukiu antro sezono nes sneka kad turetu toks buti nu bent jau OVA! Del Dievo meiles!

lolester
    Guest
    RIMTAI ? turetu buti daugiau seriju ? OMFG nieko neesu girdejas apie tai.. :|

Narys
    SETA avataras
    Įstojimo data
    2006 07 09
    Vietovė
    Šiauliai
    Įrašai
    39
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    As del to nesu tikra gal cia tik paskalos bet zmones taip sneka

Yume
    Guest
    joa visi labai noretu, bet deja tai tik paskalos, per daug gali nesidziaugt apie antra sezona jau pries metus snekejo bet jo kaip ner taip ner

Hajimemashite

Katsu avataras
    Įstojimo data
    2007 01 18
    Vietovė
    *confused* where am I? oO
    Įrašai
    226
    Padėkos
    0
    Dėkojo 3 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    13
    NUOSTABU! Pabaigęs žiūrėti šį anime likau pakerėtas ir tiesiog pakylėtas. Nežinau, kas ypatingai sužavėjo, bet šis slice of life totaliai topinis. Veikėjai, tos realistiškos problemos, grupės sukūrimas, mokymąsis groti gitara bei stengimasis pasiekti savo svajonę tiesiog žavi. Ai, ir svarbiausia šio anime pagalba atiduodama pagarba roko grupėms (Nirvana, The Doors, Queen ir daugeliui kitų, kurių išvardinimui prireiktų daug daug vietos), bei tuo pačiu ieškoma naujesnio, geresnio skambesio.

Kažkas yra pasakęs: "Fame is a tricky friend". Kad ir kas jis būtų, jis yra teisus. Bet svarbiausia, ką ir moko Beck - reikia dirbti, kad pasiekta svajonė neišblėstų ne tik iš tavo širdies, bet ir kitų. 10+

Narys
    Apriliuke avataras
    Įstojimo data
    2007 07 02
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    77
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    6
    nu neblogas neblogas bet man tai nuobodu buvo ji ziureti mazai veiksmo o dar piesimas tik gerai tai kad yra geru dainu btik tiek

Istorikas
    Guest
    Labai geras anime.Patinka dainos.Dar ir dabar klausausi "I've gor a feeling" ir "Moon on the water"

Puslapis 2 iš 6 PirmasPirmas 1234 ... PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

beck anime

beck anime zonaanime beckBECK animezonaNauju klypu ziureti mp3Beck aniemgrupe beck Muzkos klipu galerijosanime beakbeck- anime
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •