Kadangi ką tik užbaigiau ilgą laiką trukusią rašliavą - bakalaurinį - dabar nežinau, kur save realizuotižodžiu, visai užsimaniau ir aš pamėginti sudalyvauti
![]()
Kadangi ką tik užbaigiau ilgą laiką trukusią rašliavą - bakalaurinį - dabar nežinau, kur save realizuotižodžiu, visai užsimaniau ir aš pamėginti sudalyvauti
![]()
_____
In the future 15 people will be famous
Aš irgi visus didelius darbus užsibaigiau, tai su kuo nors susigrumčiau.
Urameshi, Iemon-dono!
Norėčiau vėl sudalyvauti, kas su manim?![]()
_____
Turiu idėją rašytojų kovos temai. Kartais taip būna, kad meno kūriniuose koks nors pamatytas portretas ar scena sukelia susidomėjimą, suintriguoja, norisi sužinoti daugiau apie pavaizduotus žmones ir jų gyvenimą. Galvojau, gal kas norėtų pamėginti sukurti kokią background story įdomiam paveiksliukui (personažui/scenai)? Įkeliu kelis tokių paveiksliukų pavyzdžius:
Spoileris:
Manau, tai būtų neblogas iššūkis ir įdomu pamatyti, kaip skirtingi žmonės skirtingai interpretuotų tą patį meno kūrinį :) Taigi lauksiu žinių iš norinčių išbandyti tokią rungtį.
_____
Nežinau ar rašyt moku, bet idėja skamba intriguojančiai. Paveiksliukam nestygsta mažų detalių, kurios kartu pagalba ir bausmė. Manau viena yra komentuoti darbus, visai kas kita juos parašyti. Taigi jei kam tinka toks žalias nieko nerašęs žmogus, su mielu noru pamėginčiau pasikankinti besukankt galva ką parašyti.
Aš noriu ir vėl dalyvauti. Noriu padaryti pakankamai aiškesni darbą ir bandyti pasimokyti iš klaidų.
As laisvas, prastas rasytojas, iesko poros rasymui, kad galeciau pajudinti sikna ties kazkuo. Kas nori manes?
Bookmarks