Chobits, jei dar nematei, kaip tik![]()

Chobits, jei dar nematei, kaip tik![]()
maciaupuse velnio buvo.

green green, love hina, lovely complex, school days (ishskyrus pati gala)
dekui, pora mates o kitus pracekinsiu

School Rumble, Suzumiya Haruhi No Yuutsu
![]()
Sveiki, cia mano pirmas postas :] Reik, kad parekomenduotumet ka ziureti, nes nebezinau ka. Siaip limpa viskas issikyrus komedijas ir romance. Pageidautina, kad turetu gera siuzeta ir pastatyma. Esu mates: monster, madlax, ergo proxy, black lagoon, blue gender, gits, texnolyze, gantz, serial experiments lain, hellsing, speedgrapher, claymore, cowboy bebop, trigun, trinity blood, gungrave, darker than black, death note, Neon Genesis Evangelion, zipang, Elfen Lied, berserk ir dar nemazai kur neatsimenu pavadinu ir ovu. Maloniai laukiu jusu rekomendaciju![]()

Samurai Champloo, Boogiepop Phantom, Paranoia Agent, Jin-Roh: The Wolf Brigade, Haibane Renmei, Pet Shop of Horrors, Mushishi, Hitsuji no Uta
pradziai tiek
ps. tu nusistates pries komedijas su durnais japonishkais baeriais ir t.t. ar apskritai pries visas? pvz kaip tau The Melancholy of Haruhi Suzumiya arba FLCL?
What if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...

Jeigu patiko Madlax, turetu ir Noir patikt, isbandyk.
Working underground.
gal galetumet parekomenduot kokia nebloga veiksmo drama panašaus į samurai chamloo, peace maker paskutines serijos . Tik kad komedijos nebutu daug.Dar samurajei nepamaišytu. vienu zodžiu veiksmo su nebloga istorija, drama

prie Samurai Champloo kaip taisykle eina Cowboy Bebop
What if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...

Samurai hmm... Samurai Deeper Kyo, Samurai 7, Rurouni Kenshin
![]()

hmm noreciau kazko panasaus i death note arba i gantz![]()
Your Smile Will Help You Survive
Noreciau panasaus ko nors i To love Ru taip man jis patikoir dar ka nors naruto stiliaus
![]()

http://animezona.net/forum/showthread.php?t=2499 Ecchi ir haremas
Mėgstami