Full Metal Panic Basilisk Ghost in the Shell(wisi filmai ir wisi sezonai) Mushishi Jigoku Shoujo (visi sezonai)
Fullmetal Panic! The Second Raid Mnemosyne Macross Frontier RahXephon Darker Than Black - Kuro no Keiyakusha Kuro Shitsuji Utawarerumono Fate/stay night Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone Texhnolyze Planetes Higurashi no Naku Koro ni Higurashi no Naku Koro ni Kai Higurashi no Naku Koro ni Rei
Na manau wisu tikrai nemates .Bet cia tik dalis galima daug daugiau rasti ~_~

Pasiūlykit ką nors panašaus į Kannagi arba kokį Comedį. Ačiū.
Na pasiulymu turiu bet piesimas tiesiogiai nebus kaip kannagi :
Seto No hanayome - Kaip komedija tai top rated pas mane , skaitau wiena is juokingiausiu manau patiks , istorija apie vaikina kuris vede undiniu gaujos dukra ;D
Moyashimon - Irgi gan labai juokingas , istorija apie studena kuris mato mikrobus ;D
Gintama - Na ilgas labai ilgas bet humoro netruksta , istorija apie visu galiu meistra ;D
Anime srityje esu pakankamai didelis naujokas ir taip atsitiko, kad kaiptik atradau si forumu, tad paprasysiu jusu rekomendaciju
Siuo metu domina rimtesnio tipo anime (nelabai vertinu tas epizodiskas "kvailas veido israiskas", taciau jei anime geras manau jos daug nemaiso bendram rimtumui), kuriuose tiesiogiai ar netiesiogiai figuruotu dvikovos (is principo nelabai svarbu ar tikra zutbutine kova ar kazkoks zaidimas, esme, kad butu ziurima i tai rimtai), bei butu pakankamai gilus veikejai ir ju konfrontacija. Pavardinsiu kelis ziuretus anime, kad butu aiskiau, ka turiu omenyje.
Tiesiogines dvikovos:
Rurouni Kenshin. Labai patiko pagrindine dalis (kuri epizodiskai figuruoja ir ovoje), ja ziurejau gal 4 kartus. Nors nemazai "kvailu israisku", bet jos vaizdo negadina ir sakyciau gan rimtas anime, veikejai pasirode bene patys giliausi ir idomiausi is mano matytu, ju konfrontacijos taipogi. Dvikovos taipogi idomiausios is man matytu.
Dragon Ball ir Yu-Gi-Oh. Galbut kiek jaunesniai auditorijai skirti, todel reiktu kazko "sunkesnio", bet tikrai patiko ir is esmes atitinka mano kriterijus - idomios dvikovos, turi idomius ir rimtus personazus, formuoja pakankamai rimta ivazidi, kuris galbut del jaunesniems orientuoto siuzeto toks, tinkamai neisijautus, neatrodo
Netiesiogines dvikovos(nefiguruoja taip daznai ir nera PATS esminis elementas):
Hellsing (tiek ir ova). Maciau visai nesenai ir labai patiko. Idomiausias veikejas is visu matytu anime, tiek apskritai kaip veikejas, tiek isvaizda, angliskas igarsinimas labai istrigo, tiek gebejimai ir charakteris, taipogi yra ir idomiu konfrontuojanciu veikeju. Pasirode ganetinai rimtas savaime, nera nereikalingu israisku(serialo atveju). Dvikovos nera tokios idomios kaip Kenshin, bet yra labiausiai savotiskos ir tikrai patiko.
Gungrave. Giliausas mano matytas scenarijus, kuris is esmes rutuliojasi (kaip rimtam filme), o ne tiesiog "eina pasroviui". Tikrai rimtas savaime, ka (kaip bonusas) kazkiek dar sustiprina "kvailu israisku" nenaudojimas. Veikejai idomus ir gilus, nors Kenshin atveju labiau patiko tiek veikejai tie kdvikovos, kurios cia yra daugiau antram plane ir turbut maziausiai figuruoja is cia isvardytu anime. Bendrai tikrai patiko, gal siuo metu ieskau truputi maziau orientuoto i siuzeta, bet is esmes buciau dekingas ir uz panasaus pobudzio rekomendacijas.
Cia tokie is matytu, kurie atitinka mano ivardinta tipa ir kuriu pavadinimus dar pamenu t.y. neitraukiant vaikystes pazinciu su anime is miglotu prisiminimu.

Berserk (panašu į Gungrave), Chrno Crusade (visko po truputi), Black Lagoon (bajavykas su įdomiais personažais + daug veiksmo + pakankamai rimtas), History's Strongest Disciple Kenichi (gal kiek per daug humoro, bet turėtų patikt), Baccano! (mafija + mistika + stilius + daug veiksmo), Kekkaishi (įdomi kovinė sistema + nebloga istorija), Samurai Champloo (daug visko), Ga-Rei -Zero- (pradžioje ir pabaigoje daug veiksmo + nebloga istorija + panašu į Gungrave). Iš pavydžių neaišku kokia nuomonė apie sportą, mecha ir apskritai fantastika tai nesiūlau, nors ir atitinka reikalavimus.![]()

Be to ka paminejo Killerbee, gali imt dar: tenjou tenge, zombie loan, baki the grappler. Dar galetum bandyt hajime no ippo, bet apie sporta ( boksa ) bet labai idomios kovos, beveik visos technikos tikros, paimtos is garsiu boksininku. Jai atsiminsiu ka nors dar, parasysiu.
Edited: Air master dar gali pabandyt, nors asmeniskai man nelabai patiko pagrindines veikejos kovos stilius, per daug jau fantastikas, bet kiti veikejai nerealus, pvz Romeo tas. Ir labai gera fighting sistema xD
Geriausi pasiulymai mano butu
Death Note - Anime apie tikrai rimtas ir turintis tikrai gera istorija , na bent jau cia mano nuomuone.
Ir tada Code Geass ir Code Geass R2 Taip pat ir code geass istorija tikrai nebloga ir gan toks jau stebinantis dalykas kaip 1 zmogus is nieko sukuria didziulia imperija remdamasis savo logika ir aisku geass galiom ~_~

The Daughter of Twenty Faces / Nijuu-Mensou no Musume
kazkaip tai totalei nesaziningai pamirstas anime =(
Paskutinį kartą taisė holms : 2009-09-23, 04:12
Mėgstami