Net negalvojau kad ecchi zanro DearS galetu mane taip labai maloniai itraukti!!!
Nu kodel, kodel jis toks trumpas??!!
Kiek suprantu panasus kazkiek yra Please Teatcher ir Chobits... gal dar kas nors ateina jums i galva? Bet kad irgi tokios netradicines temos butu, kad grazu butu, kad pagrindine pana kazkuo nuo kitu skirtusi ir kad irgi sci-fi butu?(be jau paminetu)
Tiesa, ziurint DearS man kilo mintis, kad siaip romantinej komedijoj veikia "Mr. Nice Guy", o cia..."Mr. Mean Guy"
![]()
![]()
Ah! My Goddess... tokio malonumo dar nesu gyvenime patyres...
Belldandy vez!!!
O Keichi irgi neblogas - daug gero nuveike budamas tik paprastas zmogus... :P

Man patinka aprasymas, tik kad cia toks atsipalaidavimui :P.
O dar kas nors is tos pacios operos tik sci-fi?
Belldandy vez!!!
kazkas ten snekejo apie RahXephon, tikrai panasus i NGE, bet kazkuo ir skiriasi. Man jie abu buwo sunkus anime, gili mintis, biski tragiski... nu bet tokie jau tie anime.
Beje gal kas zinote, koki gera anime panasu i GunGrave, toki mafia, friendship ir t.t. nu bet man trigun buwo toks pusetinas nesiulykit![]()
Paskutinį kartą taisė R3d_Bull : 2008-04-17, 19:58 Priežastis: pamirsau kai ka....
No More ViolenceMadKids Narys <3

Maciau Vandread - vez.
Nejau nieko daugiau panasaus i DearS neateina i galva?Nu jei ne sci-fi tai su ateiviais ar siaip kosmosu
. Bet yr gi DearS sci-fi... bent biski
. Ateiviai tau ne sci-fi??!!
![]()
Belldandy vez!!!

Girls Bravo, Love Hina va cia kazkas panasaus i DearS
![]()
![]()

A va ziurek Hellsing.![]()

gal gali koki anime pasiulyt action/fantastika/drama ir gal romance?
nu mazdaug kazka panashaus i d-gray man (fullmetal alchemist ir samuraju nesiulykit ;] )

Eureka 7, nes visi tavim norimi žanrai atsispindi čia su didžiausiu gražumu.
http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=1254

Chrono Crusade, Last Exile, RahXephon pokolkas vieninteliai anime kurie sauna i galva
![]()
![]()

Mėgstami