-
Paskutinį kartą taisė slicKrox : 2013-02-14, 17:59
-
Įrašo Ačiū / Patinka - 5 Ačiū
-
Sukitte nors aiskaus favorito cia nebus
-
Čia apsisprendimas buvo gan sunkus tarp dviejų varžovų. Sakamichi no Apollon šiaip man labiau patiko kaip anime visumoj, bet kad jame ta romantika buvo tik antram ar trečiam plane, nebent jei romantika skaitytumėt santykius tarp Kaoru ir Sentarou
. Tad savo balsą atiduodu Tonari no Kaibutsu-kun, visgi jo visa esmė buvo romantika, kiti anime taip nesužavėjo, ypač kas liečia pačius personažus.
-
Sukitte Ii na yo ir Ano Natsu de Matteru nemačiau. Nesu romantiškų anime fanė.
Tonari no Kaibutsu-kun - gyvenime tiek nesijuokiau. Be to baisiai primena kai kurias gyvenimiškas situacijas. Nu turbūt ne visiem. Bet man primena, ir šiaip juokinga, faina, miela. Pagrindinis veikėjas pirmoj serijoj prisipažysta pagrindinei veikėjai meilėje ir ją pabučiuoja. Na kaip, originalu, ane? xD
Sakamichi no Apollon - per daug geras storyline'as, kad tyrinėti tai dar ir romantikos atžvilgiu.
Natsuyuki Rendezvous - gera kokybiška romantiška komedija.
Balsas Tonari no Kaibutsu-kun, nes GERA ROMANTINĖ KOMEDIJA su kuria ir juokiesi ir liūdi su pagrindiniais veikėjais xD
-
Gaila, kad tiek mažokai prabalsauoja už Ano Natsu de Matteru. Pasirodė kaip vienas įdomesnių romantinių serialų, kaip čia būtų galima išsireikšti refreshing, nepilstantis iš tuščio į kiaurą, o judantis aiškia kryptimi, teisingai vystantis savo veikėjus. Taip ten buvo minusų, bet iki kažkokio relaistiškesnio romantikos lygio, paaugliški anime retai tempia. Kažkas tokio kitokio šiais metais buvo tik Natsuyuki Rendezvous, bet matyt auditoriją jam rasti sudėtingiau, turint omeny ir kažkiek ištemptą antrą pusę, kuri galimai atkratė žiūrovus serialą įpusėjus. Visgi tikrai netikėta, kad favoritas čia ne Sakamichi no Apollon, nors vienaip ar kitaip, jis savo duoklę šiais metais gaus, tad smagu ir dėl Tonari no Kaibutsu-kun. Romantinė pusė man ten nelabai patiko, bet kaip romantinė komedija pataikė šauniai, todėl gailėtis neverta, kad laimi jis.
Paskutinį kartą taisė Miesto_Druidas : 2013-02-18, 15:03
-
Naujokas
- Reputacija
- 0
As uz Sakamichi no Apollon, tiesiog savotiskai idomu :P
Bookmarks