Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 9 iš 23 PirmasPirmas ... 789101119 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 129 iki 144 iš 368

Gija: Pradžia

psiox
    Guest
    Kažkada, kai rodė Kenshin, aš žiūrėjau. Žiūrėjau kasdien, ir taip atsitiko, kad mane nebuvo galimybės žiūrėti TV (į kaimą išvežė.). Vėliau kartojo, tačiau buvau užsiėmęs su mokyklomis tad negalėjau pažiūrėti. Na ir pradėjau ieškoti šio anime, kad pažiūrėčiau visą pilnai. Klausinėjausi draugų, na ir vienas davė link'ą, apie ovas papasakojo. Viską parsisiunčiau. (tada kelias savaites berniuko lauke niekas nematė). Paskui buvau apsiraminęs, tada parodė FMA kelias serijas, o po to neberodė :/ Na tai vėlgi internete ieškojau, parsisiunčiau. Na tai tiek tos istorijos. Na vėliau žiūrėjau Hellsing, keletą gražių romance žanro anime. Nors pradžia ir lėta buvo, bet dabar galiu sakyti, kad esu Anime fanas.

"Umi no Suna" Dark
    radament666 avataras
    Įstojimo data
    2007 02 18
    Vietovė
    Klaipėda
    Įrašai
    185
    Padėkos
    2
    Dėkojo 6 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    0
    Atsimenu kai pirma kart pamaciau db as jo net anime nepalaikiau nes nieko beveik nezinojau, bet labiausiai anime pradejau dometis kai is ftp pabandymui atsisiunciau Ah!My Goddess nuo tada tikriausiai ir prasidejo animizmas.
    Nera blogo anime(bent jau tokio neradau) bet geresnio uz ah my goddess neradau.
    Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos Klubui

No Giving Up NOW !!! N-26 avataras
    Įstojimo data
    2006 09 09
    Vietovė
    ....
    Įrašai
    46
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    ash anime susidomejaw gal pries pora metu narseu www.youtube.com ir ieskojaw KoRn klipu ir pamaceu dead bodies everywhere AMV perziurejaw ir nusprendzeu paiekot tu anime kurie rodomi tam klipe taip ir prasidejo mano anime beprotybe
    "No mercy for the weak, No pity for the dying , No tears for the slain..."
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Syscemos Valdovas
    Nebu avataras
    Įstojimo data
    2006 08 07
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    207
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    9
    Konkrečiai kaip jau su tokiu terminu "anime" susiduriau gal 9toj klasėj tai prieš 5-6 metus, kai klasiokas davė Kenshin ova, Vampire hunter D bloodlust ir GITS. Tiesa kas yra gits jau zinojau maždaug. Nuo tada prasidėjo toks kryptingas domėjimasis anime. Tačiau mane visad traukė animacija, o ypač japonų, na kažkokią traką ji turėjo nuo vaikystės, dabar prisiminus kažkodėl išskirtinai ypač patikdavo japonų animaciniai filmukai.
    Turbūt didžiausią epogėjų ir įtaką visam gyvenimui padarė per LTV rodytas Aoki Densetsu Shoot!. (Reikės gi dabar parsisiūsti! Sentimentai ir nostalgija baisi užpuolė ). Dar dabar prisimenu atskirus kadrus. Keldavausi anksti ryte, kad nepramiegočiau šio filmuko, berods rodydavo 7:30. Tik pasibaigus griebdavau futbolo kamuolį ir rinkdavau draugus į kiemą, jau ir jų tėvai buvo įpratę prie tokio ankstyvo paukščio. Fisiškas psichinis manjakizmas buvo apsėdęs , mokėmės ten matytų triukų, iki pat vakaro praleisdavom lauke su kamuoliu (Beje persimesti kamuolį iš nugaros i priekį per galvą visgi išmokau ^^). Šiam Anime turiu būti dėkingas už pomėgį futbolui.
    Vėliau beabejo buvo žiūrimiausi - Candy Candy (Pamenu sekiau ilgai ir nuobodžiai, bet galų gale atsibodo ), Transformers ir k.t. Intuityviai patraukdavo .
    Taigi natūralu, kad visdar tuo dalyku domiuosi ir žaviuosi .

P.S. Va! Dar prisiminiau ! Saber Rider and the Star Sheriffs irgi rodydavo per LTV ar TV3 žiurėjom ^^`. Mmm geri nerūpestingi laikai buvo
    Paskutinį kartą taisė Nebu : 2007-03-10, 10:45
    O daba pasigailėsi!!!

LiniMi
    Guest
    Nu aš tai pirmą kuo labai buvau susidomėjus, prieš kokius 5metus, tai buvo DBZ;DD
    Paskui per VIVA vakarais dar kažkokius pažiūrėdavau, bet nei domėjausi nei ką, net nežinojau, kad jie anime vadinas;DDD
    Nu paskui prieš kokius metus pasakiau draugei, kad norėčiau išmokti piešti anime, tai ji man parovė kažkokį tinklapį, kur galima mokintis.
    Nu ir aš pradėjau.
    Ir užsivedžiau dabar išvis ant tų anime;D

PlixPlox
    Ledux avataras
    Įstojimo data
    2007 03 09
    Vietovė
    Skd
    Įrašai
    203
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    8
    Viskas prasidejo nuo Dragon Ball na ir pripratau prie japonu kurybos

dark_meiun
    Guest
    budamas 12 metu pazhiurejau Ninja Scroll movie

Antonas
    Guest
    Mane tai suzavejo nereelios kovos ir draugelio patarimai koki anima ziureti nuo tada pats renkuosi ir ziurius visus kurie man patiktu
    Paskutinį kartą taisė zio : 2007-03-11, 11:59

gupijazaur deinonychus avataras
    Įstojimo data
    2007 03 02
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    10
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    prieš kelis metus pasižiūrėjau DBZ(tuomet nežinojau, kad tai yra anime...). po to mano klasėje visiems pradėjo patikti sailor moon(išskyrus man), taip sužinojau kad tai anime multikas, kaip ir DBZ. neseniai pasižiūrėjau FMA ir nuo to man prasidėjo anime manija
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    howling wolf-lizard chimera...

Undying dilettante
    Guest
    susidomejau japonu piesimo metodais ir pradejau siustis anime paveiksliukus ir viska kas susije su anime. paskui dar paziurejau kenshin ir uzsikabinau, pradejau ziuret visus prieinamus animus (mano netas letas tai mazai galima siustis ) db tikriausei man idomiau anime piesimo kokybe (ar kaip tai vadinas ) negu multiku siuzetas

epoh
    epoh avataras
    Įstojimo data
    2007 02 21
    Vietovė
    lietuva
    Įrašai
    28
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    as tai uzsivedziau po db,ledi lina,ir jei galima dar priskaityti beibleidus.

Waiting for the sun :) ForGetFul avataras
    Įstojimo data
    2005 06 01
    Vietovė
    klp/vln
    Įrašai
    13
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    speed racer, db trilogija... neuzveze xD

susidomejau anime per klaipedos kabeline tv rodytus ir Hellsing per lnk
    as irgi zinau kas yra turbo lagas...

mergaites, mergaites...
    Rapyra Nefere avataras
    Įstojimo data
    2007 03 08
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    32
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    zinoma viskas prasidejo nuo DB, bet tada dar kazkaip neitariau apie anime, seip multikas, po to pamaciau velai vakare kazkas panasaus,( pavadinimo tiksliai nepamenu ) ,,mergaite Kait ", ten buvo isprievartavimo scena, kadangi dar nedidute buvau tai net supykino, savaite purte, bet uztat van'Helsingas labai patiko, o jau rimtesnis susidomejimas atsirado kai aptikau Youtube.com anime chobits, labai patiko, po to buvo Haibane Renmei, labai patiko... bet nieko tokio mielo kaip ir nerandu =\

dark_meiun
    Guest
    Citata Autorius Rapyra Nefere Žiūrėti skelbimus
    labai patiko... bet nieko tokio mielo kaip ir nerandu =\
    pabandyk pazhiuret aishiteru ze baby

Maya
    Guest
    as pamaciau Hellsing karta rodyta per lnk.uzvilko.pradejau dometis,daug suzinojau apie anime ir pastebejau daug kitu dominanciu anime.veliau taip "uzvilko" kad jezau marija

dead_bird_DeLilah
    Guest
    man tai prasidejo nuo sailor moon, nors pries tai buvau macius nemazai filmuku, taciau anime manija prasidejo nuo jos

Puslapis 9 iš 23 PirmasPirmas ... 789101119 ... PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

Rėjus Bredberis Kosmonautas

rejus bredberis kosmonautas

Bredberis Kosmonautas

drakonu kova z 289 serija

drakonukavazi

Menulio jurejve

drakonu kova z songokas kaunasi su

xdragonukovaze

r. bredberis kosmonautas

ledi lina

drakonu kova z 289 serija lietuviskaidragon ball z 289 vokiskailedi lina filmasdragon ball z 289 serijaDbz ekrano temosSongokas video parsisiustidrakonu kova z nematytos serijos289 epizodas drakonu kova z289 drakonų kova zlina usakou lithuaniawww.lnk drakonu kova zewww.drakonu kova siustis per torentusdrakonukovazerėjus bredberiskosmonautaskaip atrodo pimpelis
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •