Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 23 iš 23 PirmasPirmas ... 13212223
Rezultatai 353 iki 368 iš 368

Gija: Pradžia

Rimtas forumo narys
    Įstojimo data
    2010 08 17
    Vietovė
    Lietuva
    Įrašai
    172
    Padėkos
    26
    Dėkojo 15 kart 11 žinutėse
    Reputacija
    0
    Pirmojo net nebepamenu, labai mėgdavau animaciją kai buvau mažas, tai net nepamenu kuris anime pasitaikė pirmasis. Gal tai buvo Digimonai, gal anime apie futbolą kurį rodė per LTV (užkrito jo pavadinimas) o gal ir dar seniau koks buvo, bet nebelabai atgaminu, o po to sekė nemažai tų kurių rodė per TV, daugiausiai angliškai dubliuoti bet ne tik (DB, Beibleidai, Yu-gi-oh, Shaman King, Shinzo, Rurouni Kenshin, Sailor Moon ir kt.). Pirmasis kurį pats siunčiau ir žiūrėjau per kompą buvo Fate/stay night, nuo tada praėjo kiek laiko ir anime tapo dalimi mano laisvalaikio.

Narys alucard avataras
    Įstojimo data
    2011 05 10
    Vietovė
    lietuva,kaunas
    Įrašai
    85
    Padėkos
    1
    Dėkojo 5 kart 5 žinutėse
    Reputacija
    0
    Pirmieji kiek atsimenu buvo senais laikais 1993-1994m. kai tuometine tele-3 pradejo rodyt.Tai buvo robotukas marsas(jet boy), speed racer,kendi kendi(kurios nemegau),transformeriai.

The Forgotten One
    xAmaya avataras
    Įstojimo data
    2011 05 31
    Vietovė
    Mano vidinis pasaulėlis
    Įrašai
    49
    Padėkos
    40
    Dėkojo 12 kart 6 žinutėse
    Reputacija
    0
    Anime, po kurio jau labai susidomėjau šiuo dalyku, buvo Elfen Lied (tai taip pat buvo mano pirmasis horror anime )
    ░████░░████░
    ░█░░█░░█░░█░ Put This
    ░████░░████░ On Your Signature
    ░█░█░░░█░░░░ If You Roleplay
    ░█░░█░░█░░░░

Naujokas Aurimasak avataras
    Įstojimo data
    2009 12 14
    Vietovė
    Zarasai
    Įrašai
    16
    Padėkos
    7
    Dėkojo 7 kart 6 žinutėse
    Reputacija
    0
    Na, pirmasis anime kurį teko žiūrėti tai buvo aišku DB. Tada turbūt YGO ir Spirited Away. Bet jie vis vien niekuo man nesiskyrė nuo multikų. Vis vien, buvau 7 metis vaikas. Ir maždaug prieš metus, draugas pasiūlė pažiūrėti Hellsing'ą bei FLCL. Nu ir užsikabliavau.

Naujokas zondas30 avataras
    Įstojimo data
    2011 07 12
    Vietovė
    vilnius
    Įrašai
    19
    Padėkos
    5
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Kaip turbut ir daugeliui tai buvo DB kai vaiksciojau i pradine klase, poto atradau torrentus ir atsidare naujas pasaulis, filmukai apie samurajus, herojus ir apie ipatingu gebejimu zmones man labai patiko, tacaiu po kurio laiko pradejo po biski atsibosti, pirmasis anime kuris paliko dideli ispudi buvo - Welcome to the N.H.K. , taip pradejau siustis anime kuri butu susijusi su realiu gyvenimu, kad gal ir su siek tiek fantastiniu turiniu kaip, kad koks ghost hound, bet tai man atrode idomiau negu zmones kurie skraido ir gali simtus tonu iskelti su vienu pirstu. Siuo metu ziuriu Kimi No Todoke, jau spejau perziureti 14 seriju, kolkas paliko dideli ispudi ir tikiuosi, kad dar daug tokiu anime atrasiu, tik gaila gali nebelikti tiek daug laiko jos ziurejimui, visgi stojamieji, universitetas, sunkiau negu mokykla, bet labai tikiuosi, kad niekada nenustosiu ziurejes anime ir gal net kada nuvaziuosiu i Japonija kur sukuriami geriausi darbai.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Narys エル・ローライト avataras
    Įstojimo data
    2010 09 18
    Vietovė
    Skrynioj
    Įrašai
    41
    Padėkos
    14
    Dėkojo 3 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    0
    Dragon Ball, Samurai X buvo pirmieji:3 Rimtas domėjimasis prasidėjo po Death Note eros`

Naujokas Džounsas avataras
    Įstojimo data
    2011 08 24
    Vietovė
    Jonava
    Įrašai
    12
    Padėkos
    7
    Dėkojo 4 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    0
    Pradėjau neseniai, paskantintas manosios, o šiaip anime, kuriuos senai žiūrėjau ir padėjo pagrindus tai Dragonball, Naruto ir Yu-Gi-Oh

Naujokas Sprite avataras
    Įstojimo data
    2011 07 15
    Vietovė
    In Nightmare...
    Įrašai
    14
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Pirmasis Anime Kaip ir buvo DragonBall.. Dar kiek prisimenu patikdavo Shaman King, Samurajai X, Tik va kažkaip nepažiūrių jų.. Gal del to kad laiko nėra..
    O jeigu iš rimtų. Taj Heroic Age.. Nuo jo ir viskas prasidėjo...

Naujokas .Gry. avataras
    Įstojimo data
    2011 08 27
    Vietovė
    Lietuva
    Įrašai
    7
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Pats pirmasis, ko gero, buvo Digimonai.
    O šiaip apie tokį dalyką kaip anime sužinojau po DB, DBZ. (mm)
    Dar ir dabar prisimenu kokią nesveiką DragonBall maniją turėjau... Net juokas ima

Naujokas fumbi avataras
    Įstojimo data
    2011 10 06
    Vietovė
    Lithuania
    Įrašai
    5
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    turbut pradejau ziuret po naruto, nes tik tada zinojau kas yra tas anime, tai dabar ir gyvenu su anime ir net nebandau baigti.

Naujokas pushis33 avataras
    Įstojimo data
    2011 10 11
    Vietovė
    Lietuva, Vilnius
    Įrašai
    8
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Na pats pirmas matytas anime tai gal butu Dragon ball, bet pradejau dometis anime nuo Naruto, kai rode per tv, bet ten daznai kartojo tas pacias serijas tai kazkaip ir nutariau per neta ziuret nuo to viskas ir prasidejo

Naujokas Miss_Ugne avataras
    Įstojimo data
    2011 07 28
    Vietovė
    Plungė,Lietuva
    Įrašai
    7
    Padėkos
    2
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Net negaliu pasakyti kaip viskas prasidėjo,nuo pat mažnes žiūrėjau Dragon ball,Pokemon,Sailormoon ir visa kita ką rodė per tv,po to,kiek vėliau sužinojusi,kas tai per žanras pradėjau plačiau domėtis,pradėjau žiūrėti rimtesnius anime.

Naujokas
    Įstojimo data
    2011 10 30
    Vietovė
    vilnius
    Įrašai
    3
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    dar pradinių klasių laikais digimonai, vėliau DB trilogaija ( tuo metu nežinojau, kad čia anime) o tada pažiūrėjau naruto!
    ir prasidėjo...

☠(死神)☠ ShiNiGaMiX avataras
    Įstojimo data
    2011 08 25
    Vietovė
    Panevezys
    Įrašai
    4
    Padėkos
    5
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Pirmosios matytos mano anime buvo Digimonai po to ėjo Pokemonai ir DBZ kurias prieš daug metų rodė per TV , bet tada buvau dar mažas ir nežinojau kas tą anime yra . Rimtai anime susidomėjau prieš beveik 2 metus kai baigiąs žaisti "Shin Megami Tensei: Persona 3 Portable " internete truputi domėjausi apie jį. Beskaitydamas wiki apie šį žaidimą pamačiau, kad yra toks dalykas kaip Persona: Trinity Soul. Pasižiūrėjas ši anime pradėjau ieškoti daugiau kažko panašaus , taip ir prasidėjo mano istorija anime pasaulyje .

Rimtas forumo narys
    mattusha avataras
    Įstojimo data
    2012 01 18
    Vietovė
    アルコールの村
    Įrašai
    106
    Padėkos
    19
    Dėkojo 23 kart 14 žinutėse
    Reputacija
    2
    Pati pradžia kai ir daugelio tv DBZ, digimonai ,pokemonai ,shaman king ,samurai x ,yo gi oh narutas . Vaikystėje nežinojau kas yra anime galvojau multikas ir tiek ,bet anime labiau patiko už amerikietiškus cartonus. Prisimenu kai su broliu ginčydavomės koki filmuka žiūrėsim brolis norėdavo simpsonus ,o aš naruta visada laimėdavo brolis ,nes aš silpnavalis . Bet prieš kelis mėnesius pradėjau labiau domėtis rewatchinau naruto matytas serijas ir lt subais pabaigiau animeworld.lt galvojau kad narutas yra geriausias anime ,bet kai pamačiau kitus anime truputi nusivyliau juo.

Naujokas Joseph avataras
    Įstojimo data
    2011 11 22
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    23
    Padėkos
    13
    Dėkojo 3 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    0
    Aisku kad ka pirma maciau tai dbz ir t.t. bet siaip net nezinojau kad jie anime ar kazkas tokio, ziuredavau nes visi ziuri ir yra apie ka sneket Po to pradejau ziuret tokius kaip naruto bleach bei OP bet siaip taip perdaug nesigilinant i ta anime tik taip po viena kita serija nes smagu ziuret. O siaip jau kas rimtai itrauke i anime zanra tai Menemosyne (kuris buvo kazkas kitokio ka isvis buvau mates) ir Darker than black.

17. Jums dėkoja:

Puslapis 23 iš 23 PirmasPirmas ... 13212223

Lankytojai forumą randa ieškodami:

Rėjus Bredberis Kosmonautas

rejus bredberis kosmonautas

Bredberis Kosmonautas

drakonu kova z 289 serija

drakonukavazi

Menulio jurejve

drakonu kova z songokas kaunasi su

xdragonukovaze

r. bredberis kosmonautas

ledi lina

drakonu kova z 289 serija lietuviskaidragon ball z 289 vokiskailedi lina filmasdragon ball z 289 serijaDbz ekrano temosSongokas video parsisiustidrakonu kova z nematytos serijos289 epizodas drakonu kova z289 drakonų kova zlina usakou lithuaniawww.lnk drakonu kova zewww.drakonu kova siustis per torentusdrakonukovazerėjus bredberiskosmonautaskaip atrodo pimpelis
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •