-
Jei neklystu, teko kažkur skaityt jog Bachas minėjo 5 War potentials, tai tikriausiai būtu šitie : Ichigo,Aizen,Bach,Yamatano?,??????.
Bet kuriuo atveju, ši savaitė buvo nuspėjama. Pagal mane , ateinančiuose chapteriuose turėtu vėl pasirodyti Ichigo.
-
* yamamoto.
O kur taip skaitei?
-
Ne skaite, o speja. O apie "5 potentials" mangoj rase.
-
-
Kažkokia nesąmonė. Viens, du ir nukalė. Kažkaip. . . Tikiuosi Kubo kažkokią išeitį turi iš to.
-
Na labiausiai tikėtina, kad bus Ichigo time, bet tikiuosi, kad to nebus ir, kad su tuo sprogimu bus kažkas įdomaus, ir vis tik turėtu pasirodytis Aizen ir kažką reikšmingo nuveikti šitoje arkoje.
-
Na, dabar bus Ichigo show time. Jis išgelbės visus. Aišku, dar yra dvi mažiau tikėtinos galimybės - kaip jau minėta Aizen arba iš Imperatoriaus realm kas nors.
-
Ai jo, gi Imperators realm gan mažai minėta. (O gal aš pamiršau?)
-
neatmesciau ir grimmjow kandidaturos.
-

Autorius
nemesis
neatmesciau ir grimmjow kandidaturos.
Jokios logikos nebutu.
-
Na Kubo senesniuose interiu minejo, kad jis zada sugrazinti grimmjow i veiksma, ir teige, kad suvaidins tikrai svarbu vaidmeni.
-
jis zada sugrazinti grimmjow i veiksma, ir teige, kad suvaidins tikrai svarbu vaidmeni.
Grimmjow tikriausiai bus tas kuris Opie perkirto.
Dar yra Soul King, apie kurį nėra jau labai daug žinoma.
-
Pritariu Poizun. Apie tą "dangaus karalystę" ar kaip ten tikrai jau mažai žinoma, turėtų daugiau paaiškinti.
-
-
Įrašo Ačiū / Patinka - 1 Ačiū
-
Šiek tiek apmaudu, kad Ichigo jau pasirodė. Nes bent jau man atrodo, kad dabar bus daug kovų, SS bus išgelbėta ir viskas, manga baigta. Nes net nesugalvoju, kur dar būtų galima Grimmjow įkišti.
-

Autorius
Draconica
Šiek tiek apmaudu, kad Ichigo jau pasirodė. Nes bent jau man atrodo, kad dabar bus daug kovų, SS bus išgelbėta ir viskas, manga baigta. Nes net nesugalvoju, kur dar būtų galima Grimmjow įkišti.
Nesutikciau, atsiminkim, kai Ichigo atvyko i musio lauka su Espada, jau, rodos, turetu buti finaline kova su Aizenu, bet atsiminkim kaip ilgai tai uzsitese 
Na o mane vis dar zavi Kubo priesmas, kaip jis sugeba suderint juoda ir balta.O apie chapteri, tai jis parode, koks rimtas karas vyksta, kad net toks stiprus kapitonas, kaip Byakuya, pamirsta visa savo isdiduma ir praso pagalbos kazkokio zmogeliukscio, kuriam net nepriklausytu dalyvauti sitame kare.
Bookmarks