šaunu, kad buvo šiemet tikrai malonių akiai filmų
prabalsavau už redline, summer wars ir žinoma Steins;Gate
Redline
Steins;Gate
Ao no Exorcist
Deadman Wonderland
Fate/Zero
Break Blade
Usagi Drop
Mahou Shoujo Madoka Magica
Summer Wars
Mawaru Penguin Drum
Baka to Test to Shoukanjuu Ni!
Level E
Yondemasu yo, Azazel-san
šaunu, kad buvo šiemet tikrai malonių akiai filmų
prabalsavau už redline, summer wars ir žinoma Steins;Gate
Užkalė visus langus ir augina pingviną.
Killerbee, as sneku apie absoliuta, o ne santyki. Mases pagal apibrezima neturi skonio, tad nesvarbu kuri yra "skoningesne". Kolkas daug vilciu dedu i ARC ziuri balsus, bet vargu ar kas ten bus kitaip, nors viltis visgi mirsta paskutine.
Spoileris:
Taigi Gonzo yra geriausi realizacijos specaiIr rusiskai dar moka.
Nieko apsiimsiu ir realizacijos, kaip tik kazkuria savaite cia busiu atskirtas nuo normalaus gyvenimo ir didesnes dalies aplinkinio pasaulio, tad bus proga laiko isskirti ir Steins;Gate.
O populiarumas ir gerumas siaip nera sinonimai. Nebutina lyginti su Ano Hana, galima lyginti pvz. ir su UN-GO - siaip nerealus, bet ne popsinis ir dar darbo galva reikalaujantis, taigi liko visiskai nepastebetas.
Čia tikiuosi subtilus humoras....Kas dėl un-go tai man jau vėžį varo pseudo anime detektyvai su mistika, super galiomis ir kitokiu sh... vienos serijos užteko pasidžiaugti šituo nerealumu.
Populiarumo akivaizdžiai prasti anime nesulaukia. Paimkim, kad ir praėjusių metų nugalėtoją. Man jis šeip sau, bet žiūrint objektyviai bent jau tikrai kokybiškas serialas. Vis tik siūlyčiau pažiūrėti normaliai S;G, bet tau bus sunku išlikti objektyviam. Galbūt net neįmanomą.![]()
Paskutinį kartą taisė Killerbee : 2012-03-07, 17:18
Balsavau už Steins;Gate, Ao no Exorcist ir Deadman Wonderland. Už Steins;Gate, nes iki pabaigos mane lyg pats Dievas vertė be sustojimo žiūrėt. Ao no Exorcist tik dėl pagrindinio veikėjo. O Deadman Wonderland tik dėl įdėjos.
AZAR 2011: Best of the Best tapo Steins;Gate (53 balsai)
II vieta: Usagi Drop (27 balsai)
III vieta: Summer Wars (25 balsai)
Laimėtojai atrinkti, dėl viršyto 3 balsų limito, anuliavus šių vartotojų balsus:
NeXuS - 7 kartai
Hibris - 5 kartai
ciombiukas - 4 kartai
Na ka, manau Stains;Gate buvo verti pirmos vietos. O antros ir trecios taip ir neteko matyti..
Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
Gan įdomiai šie AZAR praėjo ir finalas gan nenuspėjamas. Manau visi iš matyto trejetuko mažiau ar daugiau verti ten būti ir bet kuris iš jų gali drąsiai varžytis dėl pirmosios vietos. Taip pat pridėjus ar Redline, ar Mawaru PenguinDrum. Neblogų pagyrų sulaukė ir Fate/Zero, tačiau pabijojau įvertint šį darbą kol istorija nebaigta ir nėra antrojo sezono.
Edit: ir mano nuostabai Deadman Wonderland taip aukštai pakilo.
Paskutinį kartą taisė slicKrox : 2012-03-10, 01:45
Bookmarks