dievinu si filma![]()
5
4
3
2
1

dievinu si filma![]()
fainas toks, bet man suejo labiau kaip multikas. 4/5 vien uzh toky ryzhku happy end'a. per saldu
http://i52.photobucket.com/albums/g11/iljaP/cat.gif (neatitinka reikalavimų 500x130)
Čia pats nuostabiausias mano matytas anime. Žiūrėjau gal dešimt kartų ir nei kiek neatsibodo. Studio Ghibli visada gerus anime kuria. Bet šitas ypatingas.

Geras! Netgi labai geras. Maciau kazkada ir per LT TV rode ^^
...Even now I keep calling your name...
[[<...>]]
I'm not a girl ^^
Labai grazus piesimas ir siaip visai patiko![]()
faina pasakeleman patiko
ir kaip nekeista -laiminga pabaiga, kas retai pasitaiko ziurint anime.

Man tai labai patikoAprasymas tai siaip sau, bet kadangi pati maciau si anime tai sakau ,kad jis vertas demesio
![]()

Maciau sita filma... Idomus .... Man patiko toks fantastinis...... Net kai reklamavo sita filma tada susidomejau ir norejau paziuret ji visa!
![]()
man sis anime begalo patiko na nzn man romance patinka ir kur dar burtai ir magija, as negalejau atitraukti akiu nuo sito anime jis mane pakerejo![]()

maciau si anime laaabai patikoir piesimas ir ideja.tokie anime man labiausiai patinka
![]()
LABAI GLAZI PASAKA...![]()

Graži pasaka, tik vat pabaiga man tokia pasirodė banali. (Na, bet galbūt pasakos ir turi baigtis laimingai)

Si kompanija kuria tokius gerus filmukus kad net verkti norissi 10++++++ super duper siuzetas iskart kaip uzkabino tai ir nebepaleido XDD o cherojai na tai kaip ir visada graziausas tai burtininkas howulas o ta mergina noretusi ja kur nukisti ir vaidinti vietoj jos XDDDDDD![]()
Forumo rėksnė.
Kai pažiūrėjau šį filmą, pagalvojau kad tai galėtų būti japoniška "Gražuolės ir pabaisos" versijatik kad ši 100 kart įdomesnė
paskui paskaičiau čia parašytą review:
Na dėl to Sofi susitaikymo su senatve, kaip aš supratau, Sofi, nors ir būdama jauna, jau buvo pasenusi viduje-tokia atsiskyrėlė, užsdara, tyli asmenybė. Palyginus ją ir jos seserį iškart matosi skirtumas - seuo mėgsta bendrauti, rengiasi pagal savo amžių ir t.t., o Sofi yra visiška jos priešingybėTad kai ragana pavertė Sofi senute, ji lyg ir išoriškai tapo tokia, kokia jautėsi viduje, turbūt todėl jai ir nebuvo sunku su tuo sistaikyti
bet juk žmonės gali pasikeisti, ką Sofi ir padarė, per savo kelionę - ji sugebėjo ne tik pati pasikeisti į gerają pusę, bet pakeitė ir Houlą (susitupėjo vyrukas
), tei vat manau čia ir slypėjo visa filmo idėja
o dėl karo, tai nemanau, kad čia yra ką per daug aiškinti. Šis karas tikrai yra beprasmiškas - Houlo atsisakymas dalyvauti kare, tik dar labiau tai išryškina
Tai tikrai geras filmukas, visiškai nesigailėjau pažiūrėjus ir su malonumu pažiūrėčiau dar kart![]()
Mėgstami