Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Rezultatai 1 iki 3 iš 3

Gija: Otaka 2011?

Rašytojas

Viktoras avataras
    Įstojimo data
    2008 03 17
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    209
    Padėkos
    14
    Dėkojo 26 kart 14 žinutėse
    Reputacija
    7

Otaka 2011?

Sveiki,

norėčiau pradėti nuo to, kad nesu vienas iš organizatorių, bet esu prijaučiantis festivalio gerbėjas. Norėjau viešai paklausti ko nors iš organizatorių, ar festivalį šiemet regsit? Pernai teko skaityti nusivylimo lankomumu ir panašiai nuotaikų iš organizatorių pusės, be to dar nieko niekur neteko girdėti apie šių metų festivalio pasirengimus, todėl man pasidarė neramu. Kad ir koks būtų jūsų sprendimas, aš asmeniškai jus visus (organizatorius) palaikau ir su nekantrumu laukiu gruodžio pradžios. Be jūsų pastangų ir festivalio žiemos būtų (ir iki jūsų buvo) neišpasakytai niūrios, žvarbios ir neįdomios.
    Ah! My Goddess... tokio malonumo dar nesu gyvenime patyres...

Belldandy vez!!!

O Keichi irgi neblogas - daug gero nuveike budamas tik paprastas zmogus... :P

Last Frame Studio

bithuthe avataras
    Įstojimo data
    2003 11 14
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    363
    Padėkos
    283
    Dėkojo 102 kart 44 žinutėse
    Reputacija
    21
    Dar per anksti truputį OTAKAI apie save skelbtis. Manau, jeigu šiais metais ji vyks, tai ~2sav. bėgyje turėtų organizatoriai apie tai prabilti, o Vingio kino teatras, iš vis savaitę prieš, festivalį afišuoja.

Rašytojas

Viktoras avataras
    Įstojimo data
    2008 03 17
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    209
    Padėkos
    14
    Dėkojo 26 kart 14 žinutėse
    Reputacija
    7
    Tikėkimės, kad taip ir bus. Man pakolkas užtektų trumpo aiškaus "taip" arba "ne", bet kaip bus, taip bus.
    Ah! My Goddess... tokio malonumo dar nesu gyvenime patyres...

Belldandy vez!!!

O Keichi irgi neblogas - daug gero nuveike budamas tik paprastas zmogus... :P

Lankytojai forumą randa ieškodami:

otaka 2011

Vingis Otakaotaka 2011 vilniusotaka festivalis 2011otakaotaka 2011 festivaliskuro shiro vilniusotaka 2011 vingisotaka 2011 anime festivalisanimezona otaka
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •