Heh, kiek kur paskaitau, tiek visur purvais apdrabstytasNa, o manau, kad be reikalo tiek daug jį su žemėm sumaišė. Tiesa, lyginti su "Blood: the last vampire", koktu, nesinori, tačiau palyginus su Blood+, tai šis... man tiesiog perlas. Tiesa, abu gana vienodo lygio, tačiau Blood-C bent Saya buvo labiau pakenčiama nei Blood+ mergužėlė. Kita vertus, čia istorija tikrai nežibėjo, tačiau dar noriu šitoje vietoje padaryti pauzę ir palaukti filmo, nes juk galų gale gi filmas turi tapti ale "grand desertu", o TV serijos daugiau kaip netyčiukas atrodo, tik kad truputį sudaryti visiems bendrą vaizdą prieš filmo istoriją. Beje, man visai įstrigo Saya'os dizainas, čia kažkaip CLAMP priekaištų neturiu. Mielai mergikė atrodo
Nuo vertinimo kol kas susilaikau ir laukiu filmo :]

Na, o manau, kad be reikalo tiek daug jį su žemėm sumaišė. Tiesa, lyginti su "Blood: the last vampire", koktu, nesinori, tačiau palyginus su Blood+, tai šis... man tiesiog perlas. Tiesa, abu gana vienodo lygio, tačiau Blood-C bent Saya buvo labiau pakenčiama nei Blood+ mergužėlė. Kita vertus, čia istorija tikrai nežibėjo, tačiau dar noriu šitoje vietoje padaryti pauzę ir palaukti filmo, nes juk galų gale gi filmas turi tapti ale "grand desertu", o TV serijos daugiau kaip netyčiukas atrodo, tik kad truputį sudaryti visiems bendrą vaizdą prieš filmo istoriją. Beje, man visai įstrigo Saya'os dizainas, čia kažkaip CLAMP priekaištų neturiu. Mielai mergikė atrodo 

Atsakyti cituojant

7/10
Mėgstami