O man patiko . Užkabino nuo pat pirmų serijų . 5/5
Įtraukė ir tikrai prieinamas variantas. Tik apmaudu, kad toks trumpas. :\ Bet laukiu filmo!
aceit sitas anime baiges tik 25 serijos.WTF nieko neparodek azkaip neuzbaigtas nezinau pratesima butu galima padaryt be vargo .................

Kadangi izvelgiu tik gerus dalykus visuose anime, tai ir vertinu auksciausiu balu visus tuos gerus dalykus. Turbut banalus pasirodysiu ir pasakysiu, kad patiko viskas jame, bent jau kazkas siek tiek naujesnio ir idomesnio. 5/5
lb ziuriu priestaringi vertinimai,vieniem patiko kitiem truko kazko,man kazkaip sulipo nuo pradziu iki pabaigos,nu aisq ten pabaigoi suslubavo,semashke lb tikslei pakomentavo uzskubejo baikt kazkaip. bet seip nzn piesimas pagal mano skoni veikejai ir nenusipjove i lankas ,taip kad 4/5 nedvejojantvertas demesio tiem kuriem patinka magija, demonai ir veiksmas
![]()
Tsuge, jo šitas buvo geras damn it, gaila kad kolkas tik vienas sezonas išėjo. O taip labiau man kas patiko, tai tas klaunas xD Patarciau paziurėti![]()
Geras, bet tikejausi siek tiek daugiau. Butent to siek tiek ir pritruko iki 5 tad 4/5. O ta siek tiek labai sunku apsakyti, gal tiesiog pavadinsiu tai logikos ir eiliskumo trukumu (lietuviu kalboj sunku tai ivardint). Nu bet is esmes patiko, tiek veikejai, tiek istorija, tiek piesimas, tiek igarsinimas, ir nemanau kad uzsibaige per greitai, jei dar butu bent tiek seriju paleide tokiu pat lygiu, 4 matytu kaip savo ilgas demoniskas ausis
.
Peržiūrėjau visą sezoną ir galiu pasakyt tikrai neblogas anime. Visai patiko piešimas, bet jau Kamiki antakiai ...
Ir kas sugalvojo tokius, ir istorija kažkokia neužbaigta. Bet anime turi daug pliusų, todėl duodu stiprų ketvertą iš penkių ^^ .
Del istorijos tai viskas ejo palei manga puse seriju, o paskui anime kurejai savo dakure. Todel ir liko neuzbaiktumo jausmas. Manga ongoing.
Kietas anime ir trumpas, na žinoma viskas greitai vyko, bet gerai kad ne per 500 serijų kaip kai kurie anime... duodu 5/5 n_n
Mėgstami