-
nowJapan 2011 atsiliepimai
Paskutinį kartą taisė Daan : 2011-08-21, 09:28
-
Įrašo Ačiū / Patinka - 3 Ačiū
-
ir mano truputis Nuotrauku
Paskutinį kartą taisė Airiz : 2011-08-20, 20:07
Baka

-
Įrašo Ačiū / Patinka - 2 Ačiū
-
Sveiki,
visų pirma noriu padėkoti už pirmą festivalio dieną - buvo nemažai akcijų, atrakcijų, naujų dalykų.
Bet buvo ir prastų dalykų, nenoriu peikti organizatorių ir vedėjų, bet paprasčiausiai trūko vedėjų indėlio, jų asmeninės charizmos, energijos, raginimų eiti į visokius konkursus ir pačių konkursų kaip tokių (nors pats nedalyvaučiau, bet daug kam tikrai patiko pernykščiai ramen valgymo čempionatai ir pan.). Asmeniškai man trūko stalo žaidimų iš D6, nepaisant to, ar jie išvis buvo kviesti, bet atsisakė, ar jų paprasčiausiai nepakvietėt. Dar buvo kiek prastoka dėl patalpų vėdinimo sistemos nebuvimo ar neveikimo, tačiau pačios patalpos tikrai geros. Apskritai buvo daug EDUKACIJOS, bet mažai/mažiau ATRAKCIJOS. Idealiu atveju būtų gerai, jei ir to ir to būtų panašiai, nes tiktai fun veikimas be jokio ar mažai akiračio praplėtimo irgi nebūtų gerai.
Labai tikiuosi, kad visa tai tik "tyla prieš audrą" visom geriausiom prasmėm. "Pavarykit", būkit ryškūs, matomi, norimi ir visokie kitokie, žinoma, proto ribose. Labai laukiu rytdienos.
-
as irgi labai laukiu rytojaus.
dar mini video
http://www.youtube.com/watch?v=DLBhi8rTsPQ
Baka

-
Įrašo Ačiū / Patinka - 1 Ačiū
-
Ir vat turiu tokį pastebėjimą, praeitais metais buvo sofutės , o šie met ne, o galėtų, nes kai kaurie greitai pavargsta. Ir dėl visų tų programų, organizatoriai, nepamirštit, kad didelis procentas nJ lankosi kasmet, nes pradmenys klausytis kaskart nefainai, nes iš serijos "tai jau žinau" >.> Noėtųsi jau gilesnio pažindinimo :]
O iš esmės, man patiko ši dieną, susipažinau su su naujais žmonėmis, ir atgaivinau ryši su seniai pamirštais :]
-
Įrašo Ačiū / Patinka - 1 Ačiū
-