Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Rezultatai 1 iki 5 iš 5

Gija: Naruto Shippuuden movie 4 - The lost tower | Prarastasis bokštas

Rašytojas
    Deadalus avataras
    Įstojimo data
    2009 04 22
    Vietovė
    Panevėžys
    Įrašai
    286
    Padėkos
    2
    Dėkojo 26 kart 17 žinutėse
    Reputacija
    6

Naruto Shippuuden movie 4 - The lost tower | Prarastasis bokštas

Režisierius: Masahiko Murata
    Studija: Toho
    Išleidimo data: 2010.07.31
    Trukmė: 01.25.10

Trumpas aprašymas
    Yamato, Naruto, Sakura ir Saius yra paskirti į užduotį sučiupti Mukade, atskalūniška nindzę. Jie iškeliauja į kadaise didingo Rourano miesto su tūkstančiais bokštų griuvėsius, kurie yra dykumos viduje. Jie ji persekioja ir įspaudžia į kampą. Mukadės tikslas yra nugalėti penkias didžiasias tautas ir užkariauti pasaulį pasinaudojant senovinėmis Ryumyaku chakromis, kurios teka po Rourano miestu. Jis išlaisvina Ryumyaku, kuria užrakino Minato, sukeldamas šviesos blyksnį, kuris apgaubia Naruto ir Yamato, kurie bandė sugauti Mukade. Jie nukeliauja dvidešimt metų į praeitį. Kai Naruto pabunda jis susiduria su Rourano karaliene Sara. Taip prasideda Naruto nuotykiai Rourane.

Linkomanija

BTT

2. Jums dėkoja:

Rimtas forumo narys Kenčis-Himura avataras
    Įstojimo data
    2011 04 24
    Vietovė
    ?
    Įrašai
    160
    Padėkos
    38
    Dėkojo 34 kart 22 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    3
    Reputacija
    0
    Very nice...Thank you Deadalus.

Anime'Holic
    Augis24 avataras
    Įstojimo data
    2009 03 29
    Vietovė
    UK, London
    Įrašai
    405
    Padėkos
    164
    Dėkojo 170 kart 72 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    10
    Reputacija
    17
    Aš nebesuprantu pats savęs. Kaip shonen'as tokias emocijas gali sukelti... Na, bet tikrai, niekada gyvenime nesu matęs kažką geresnio nei Naruto (įvardijant tik shonen'us, nors gal ir dar kelis žanrus galima būtu prikabinti) Sakykit ką norit, stumkit kaip tik norit, bet tikrai, čia yra aukso gabalėlis... Tokias emocijas sukelia, kai žiūrima viskas iš eilės, kad ir tie fileriai, ir tie prisiminimai ir visokios kitokios detalės, kurios pasikartoja milijoną kartu, bet vis tiek, noriu žiūrėti ir taškas. Tie visi jausmai, kuriuos turbūt tik japonai taip sugeba perteikti, aišku čia tik mano nuomonė.
    Filmas buvo nerealus, įspūdingas, neapsakomai geras. Aišku, čia apie veiksmą tai net nereikia kalbėti. Bet man patiko tas sunaus ir tėvo susitikimas... O pabaiga išvis sukrėtė, toki gerą įspūdį paliko, kad net sunku įvardinti žodžiais... Endingas, piešimas, įgarsinimas- fantastika. Tikrai ne viena kartą pažiūrėsiu Naruto!
    Ir neužmirštant paprašysiu, jog kas nors galėtu įdėti aprašymą šio filmo

5. Jums dėkoja:

AD technician

diaxminde avataras
    Įstojimo data
    2008 09 21
    Vietovė
    Panevėžys - Vilnius - Londonas (Liverpool)
    Įrašai
    205
    Padėkos
    93
    Dėkojo 258 kart 66 žinutėse
    Reputacija
    15
    Citata Autorius Augis24 Žiūrėti skelbimus
    Aš nebesuprantu pats savęs. Kaip shonen'as tokias emocijas gali sukelti... Na, bet tikrai, niekada gyvenime nesu matęs kažką geresnio nei Naruto (įvardijant tik shonen'us, nors gal ir dar kelis žanrus galima būtu prikabinti) Sakykit ką norit, stumkit kaip tik norit, bet tikrai, čia yra aukso gabalėlis... Tokias emocijas sukelia, kai žiūrima viskas iš eilės, kad ir tie fileriai, ir tie prisiminimai ir visokios kitokios detalės, kurios pasikartoja milijoną kartu, bet vis tiek, noriu žiūrėti ir taškas. Tie visi jausmai, kuriuos turbūt tik japonai taip sugeba perteikti, aišku čia tik mano nuomonė.
    Filmas buvo nerealus, įspūdingas, neapsakomai geras. Aišku, čia apie veiksmą tai net nereikia kalbėti. Bet man patiko tas sunaus ir tėvo susitikimas... O pabaiga išvis sukrėtė, toki gerą įspūdį paliko, kad net sunku įvardinti žodžiais... Endingas, piešimas, įgarsinimas- fantastika. Tikrai ne viena kartą pažiūrėsiu Naruto!
    Ir neužmirštant paprašysiu, jog kas nors galėtu įdėti aprašymą šio filmo
    Čia tik tavo asmeninė nuomonė. Man tai Bleach įdomesnis ir neperkalbėsi.(iš daugiasezoninių)

^^^=<==<==My animeList'as==>==>=^^^

Anime'Holic
    Augis24 avataras
    Įstojimo data
    2009 03 29
    Vietovė
    UK, London
    Įrašai
    405
    Padėkos
    164
    Dėkojo 170 kart 72 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    10
    Reputacija
    17
    Apie bleach irgi neturiu blogų atsiliepimų, tik vat, kad pirmiau Naruto pradėjau žiūrėt, o tik po to Bleach... Tai gal dėl to Naruto man labiau limpa.. O kalbant apie mangą- laukiu abiejų vienodai. Ir apskritai, man tie daugiasezoniniai yra kiek įdomesni, nei paskutiniu metu leidžiami visi kiti anime. Kad ir tos banalios kovos ar tas superpoverinimas, įdomiau, nei kokie blade ar iron man, ar šiaip koks milijoną kartų perpieštas anime su ta pačia istorija, tik kitokiom spalvom.. bet vėl gi- tai mano nuomonė.

Lankytojai forumą randa ieškodami:

naruto shippuden online lietuviskai

prarastasis online

naruto shippuden prarastasis bokstas online

koro griuvesiai

naruto shippuden movie 4 the lost tower

naruto shippduen prarastasis bokštas lietuviškai

naruto prarastasis bokstas

prarastasis online ziureti

naruto shippuden prarastasis bokstas

bokstas fimas

naruto shippuuden the lost tower