Dragon Ball ZDoragon Bōru ZettoドラゴンボールZ
Režisierius: Daisuke Nishio
Studija: Toei Animation
Žanrai: Action, Martial arts, Science fantasy
Transliacija: nuo 1989 m. iki 1996 m.
Formatas: TV serijos
Trukmė: 291 serijos x 20 min.
||||
||
||
||
||
Isotorija
"Dragon Ball Z" yra "Dragon ball" tesinys Son Gokas jau ne be tas nieko neišmanantis vaikėzas, jis jau suaugęs turi žmoną Čičę ir sunų Son Gohaną. Per "DBZ" Gokui tenka susidurti su daug stipresniais priešininkais tai - "Raditas, Napas ir Vedžitas, Fryzas, Selas bei Būū". Tačiau Gokas sunkių treniruočių pastangomis nugali juos visus, išskyrus Selą, jį nugali Gohanas. "DBZ" man pasirodė ne toks įdomus kaip "DB", nes jame tik kaunasi arba ruošiasi kautynėms, trūksta nuošalaus veiksmo. Šis animas labai užaikydavo laiką pvz.(ten kai Gokas bėga pas valdovą Kajų, tai 3 serijas bėgo). Pagal mangą veiksmas turėjo vykti greičiau, tai tas man labiausiai užkliuvo, na tikėkimės "DBZ KAI" veiksmas vyks pagreitintai. Patys personažai lyginant su "DB" yra orginalūs ir gan naujoviški, kiekvieno veikėjo paveikslas savitas, turi skirtingus charakterio bruožus. Vieni veikėjai geri iki pat širdies gelmių, kiti blogio sėklos. "DB" buvo labai daug komiškų vietų, o per "DBZ" jų pasitaiko gan nedaug, nes laiko komiškumui beveik nelieka, todėl, kad jį užima kovų drama.
"DBZ" populiarumas Lietuvoje
Dragon Ball Z Lietuvoje susilaukė didelio pasisekimo jį žiūrėjo tiek maži, tiek dideli. Turbūt joks kitas Lietuvoje rodytas anime nususilaukė tokio populiarumo. Vien dėl "DBZ" Lnk pasiekė aukštus statistikos duomenis.
REZIUMĖ
Piešimas: Vaizdas labai, labai gražus, nes piešta ranka todėl matyti daug smulkmenų.
Garsas: Na prie garso sakyčiau reikia prikibti, nes jis na ne tragiškas, bet arti tragiškumo, todėl, kad viskas visada "booooom" ir taškas nieko naujo.
Istorija: Istorija vien fantastiška todėl, kad ją sukūrė "Akira Toriyama" ji savita ir labai įtraukianti.
Apibendrinimas: Turbūt nėra nei vieno anime fano kuris nematė drakonų kovos, na bent girdėjo. Aš su juo užaugau jis nemirštanti klasika 5/5.Siųstis: Torrent

Atsakyti cituojant
Matyt shounen niekad nebuvo prie širdies. Šiaip, nieko blogo pasakyti negaliu. Kažkada juk mėgstamiausias buvo.

Mėgstami