Vakar neblogai palijoTikekimes, kad siandien arba ryt taip smarkiai nelis, nes kitaip nuplaus visa palapiniu miesteli ir dar koks medis puse dalyviu prispaus
![]()
Vakar neblogai palijoTikekimes, kad siandien arba ryt taip smarkiai nelis, nes kitaip nuplaus visa palapiniu miesteli ir dar koks medis puse dalyviu prispaus
![]()

Tas lietus ir mane labai neramino, nes mano turima palapine abejoju ar atlaikytu gera vasariska lietuStebejau prognozes jau kuri laika, bet matosi, jog meteorologams prastai sekasi su pastaruju dienu oru prognozem, tai nerizikuosiu ir po renginio trauksiu savais keliais
![]()

Buvau nuvaziavusi i nya keliom valandom, kadangi netoli leidau savo savaitgali. Turiu pripazinti, man renginys buvo nuobodus. Nya programai ir vietai priekaistu neturiu, nes nelabai ka maciau tik karaoke, patalpa irgi nebloga, sale didele bet pagrindine problema ji buvo tuscia. Zmoniu buvo tikrai labai mazai. Manyciau del to kad zmones isgazdino nakvyne palapinese. As pati galvojau vaziuoti kaip dalyve, bet kai suzinojau kad naktis palapinese iskart atsisakiau, nes apsirengineti kostiuma palapineje, ir dazytis nera labai patogu, o ir dar kostiumo kur padoriai nera pasideti pernakti kad nesusiglamzitu ar nesudrektu. Tai dar laime kad visiems dave nakvyne sporto saleje, nes nakti buvo didziule audra. :s

čia pirmoji renginio diena kiek supratau.
Nesistebėjau dėl kiekio žmonių. Visus atbaidė idėja su palapinėmis ypač kai tai buvo po audros, kuri nuvertė tūkstantį medžių ir nusiaubė miestą, bei sukėlė ne vieną namo gaisrą.
Dėl aktyvesnės peržiūros veiklos ir patogesnių sąlygų dalyvių pasiruošimui bus svarstoma ir tobulinama![]()

Na ka gi..Neseniai grizau is po Nyaaa ir ka galiu pasakyti xDD
Pliusai:
- NEREALUS vedejas pranokes visus!!! Tokio nerealaus vedejo niekad nemaciau xDD Tikrai nustebau toki isvydusi bet tikrai patiko ir TAIP IR TOLIAU!!
- Geros patalpos kurios kai reikia yra siltos kai reikia yra saltos xDD. Nes kai budavo nepakenciamai karsta su kostiumu po pasirodymu eidavome i apacia ir atsivesindavome o veliau vel atgal xD Tikrai geras dalykas.
-Renginio vieta netoli palapiniu miestelio. (nereikejo net skubeti i rengini ir parintis kad nespesi persirengti nes tu laisvai galejai su kostiumu eiti per gatve ir nesiparinti)
- Pigios kainos Kavineje "Elfas"
- Faini apdovanojimai
- SVECIAI IS LATVIJOOOS!!!! God tai buvo taip nerealu *_* nes keli latviai atvyko i Nyaaa ir jie buvo tokie draugiski ir mieli zmones kad tikrai buvo malonu pakalbeti su jais.
- Meno aleja ir chibiu piesimai. Aaaw tokie draugiski zmones sedejo prie to stalo per pertraukas buvo tikra atgaiva ten pasedeti ir papiesti *-*
ai galiu vardyti ir vardyti bet oh well xDD
O minusai tie patys kaip ir iprastuose cosplay
- Programa velavo kaip daugumoje cosplay xD
O siaip isvados tokios: Renginys patiko kaip pirmas kartas JUMS PAVYKO! Labai nustebinote ir tikiuosi tokios pacios sekmes ir kituose renginiuose! ^_^ Do your best guys!
PS: aciu zmonems kurie palaike ir kurie taip draugiskai buvo su mumis. Jus zmones visi nerealus ir buvo tikrai malonu pamatyti senus draugus ir susipazinti su naujais!![]()

Grįžom namo pavargę ir drėgni, but it was still awesome.
Tikrai kaip pirmam kartui, organizatoriai superiškai viską padarė. Lauksiu dar renginių iš jūsų pusės.
Na jo, palapinėse nebuvo idealiai miegoti, despite the fact, kad mums nedavė miegoti. xD
Pats renginys, nors ir vėlavo, bet buvo įdomus ir geras.
Malonu, kad žmonės išrinko mūsų kosbandą kaip žiūrovų numylėtinius ir už tai, kad gavom prizinę vietą.~ BTW. Apdovanojimai buvo tikrai geriir saldūūūūūs.
Sveikinu mūsų komandos narę Akade, kuri laimėjo Karaoke konkursą, bei Rhainę, užėmusią trečią vietą chibi konkurse~ Not to forget~ Sveikinu ir Džir su laimėjimu fan art konkurse~
Labai patiko svečiai iš Latvijos, Daupe (RIN~), Kagura, Nel~
Extra respect for Satana, už geriausią vedėją eveeer ir Vampire Kitteh for the best hair xDD
Yume (Haruhi Fujioka cosplayer) loves you all~
That's all.
http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~

O man is esmes patiko ^^ Nieks nera tobulas, tad manau organizatoriai patys padarys isadas ir kitais metais surengs dar geresni rengini. Nakvyne palapinese galima sakyt buvo sioks toks nuotykis, paivairines kelione. O kad lijo... na cia jau nieko nepadarysi. Gyvenimo salygom rupinomes patys. Bet zmones selo iki ryto, tad manau, skustis dris mazai kas ^^
♪♫░▒▓♦►Uninstall◄♦▓▒░♫ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404
Ė, nuuu... :< Jūs verčiat mane gailėtis, jog nevažiavau.Jaučiu aš, kad renginys buvo awesum. Ir tikiu jog kitais metais bus dar geresnis (y). Kas mane domina, tai koks apytiksliai žmonių skaičius buvo ?

nors ir nedaug buvo zmoniu, kompanija buvo jauki ir draugiska. toks jausmas susidare, kad susirinko visi savi. aisku, visuomet galejo but daugiau- speju, kitais metais taip ir bus, jei bus.
♪♫░▒▓♦►Uninstall◄♦▓▒░♫ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

Nyaaa buvo nuostabus!!!
Labai patiko rengėjai, kaip daugeliui, kurie visada viska labai gražiai ir linksmai pristatydavoŽinoma patiko programa, kurioje buvo visko!!!! O jau Cosplariai!
Nors jų labai daug ir nebuvo, bet pirmą kart realiai juos mačiau ir pati pirmą kartą Cosplinau ir jausmas buvo neapsakomai geras
Viskas man patiko...
Linkiu organizatoriams sekmės ir tikiuosi kitais metais Utena sulauks tokio renginio!!!![]()

Pagaliau ir aš grįžau, mano eilė pasidžiaugt
Galiu pasakyt tiek - kas manė kad pirmas renginys meh, nėr ko važiuot, tai žiauriai žiauriai prašovė. Vienintelis renginio minusas ir buvo žmonių ir dalyvių trūkumas, bet organizatorių dėl to juk nekaltinsi. Taip čia tiką įvyko reklama ir aš labai laukiu kitų metų. Nebadant pirštais, smagumu šitas renginys nunešė visus Lietuvos renginius iki šiol nuo praeito nowJapan. -w-
Labai didelis pliusas kad viskas buvo vienoj vietoj, ir dar labai gražioj tarp kitko. Dar, žinoma, kompanija, kurios susirinko nedaug, bet tikrai puikios ir žinomos, užtat gal ir renginys buvo labai jaukus, kitaip nepasakysi - praktiškai visi pažįstami. Ir dar svečių iš Latvijos atvažiavo, išvis egzotika xD
Stovykla - approved, patalpos -approved, vedėjai - approved, Elfas - approved, fontanas ežere - approved ir apskritai susipažinus su Utena manau kad tai labai gražus miestas. O kad nebūtų vien joy ir rainbows, nu tai biškį vėlavot kebra, vėlavot. Bet mes jau pripratęIr truputį gaila kad dėl oro nebuvo vandens mūšio. Nors užlijo ant galo mus taip, kad nė to nereikėjo xD
Labai gražios statulėlės su Nya ir dėkui už saldainius. Manau nuo viso Ouraniško Blackout sakau ačiū and it rocked.
Kaoru here >D
deviantArt
BLACKOUT

PHAGALIAU ir aš gavau prieigą prie Interneto savo Miežonių kaime 8D Agreed with Narya, tai buvo pats jaukiausiais renginys EVAH. Žmonės super, prizai super, viskas super. Pasisėdėti prie laužo su visais vidury nakties - super. Laukiu kitų metų, o visa kita kaip ir pasakyta, nesuprantu ko jūs tų palapinių baidotės, toks jausmas , kad mūs otakai princesėm patapoPersirengt kur buvo, erdvios patalpos. Žodžiu, AČIŪ organizatoriams ir visiems ten susirinkusiems
Hikaru here
Pridėjau fotkių: http://www.facebook.com/media/set/?s...840.1730084424
Mėgstami