sory uz klausima o per kur jus ziurit ;D

Ar tik man vienam starcraft primena kažkuo?![]()
It takes only a minute to get a crush on someone, an
hour to like someone, and a day to love someone-but it
takes a lifetime to forget someone.
Atrodo kaip garra xD
![]()

Oho, ta nauja 9 minučių ištrauka tikrai įspūdinga. Net kur kas geresnį įspūdį už trailer'į palieka. Na, lieka tik sulaukti pagaliau, kas visgi čia iš tikrųjų istorija per viena![]()

Sida, tai ne ištrauka, o trumpametražis (atsiprašau) filmas. Kokybė nuo trailerio mažai kuo skiriasi, ką pažadėjo autoriai, tą ir davė.
Jeigu būtų filmas, su tokia pat kokybe ir kur kas geriau ir giliau išvysta istorija, būtų išėjęs tikras šedevras.
Istorija tokia ir yra, kad ROSA gimsta tam, kad atgaivintų žemę po utopijos, kadangi jos kraujas turi tam tikra cheminę sudėtį, kuriai patekus ant žemės, iškarto pradeda augti augalai. Tam tikriausiai yra kiti du robotai, kurie kas kart gimstančius ROSA pašienautų ant nederlingos žemės. (Kažkuo labai netgi primena Ergo Proxy paliktų Proxy dievų esmę...)
Režisierius, Jesus Orellana, facebook'e man yra atsakęs, jog filmas jau pakeliui. Kiek supratau jis ir nemažas anime fanas (tarp mėgstamiausių jo filmų sąraše yra AKIRA). Tačiau aš kiek supratau, tai bus live-action, nes Holivudas labai susidomėjęs scenarijum.

Modeliai, teksturos, concept art'as be abejo nuostabus, kūrėjams lieka dirbti tik ties fiziką ir jūdėsiais.

Mėgstami